מחזור 8 בליגת העל: נאסף תשרי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Clock End Stand, ‏15/10/22.

1. yedidel Member

ממש לא
    תלוי מתי עוצרים את הפריים (מה שנקרא "רגע המסירה") , איפה ממקמים את הקווים
    הרי אם זה כזה מוחלט, למה לוקח להם כמה דקות להחליט? אז זה היה צריך לקרות מיידית

2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

שכונה, שכונה, שכונה...
    אסור לתת לו מיקרופון.

Roma, EuropeGuy ו-Clock End Stand אוהבים את זה.
  3. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל, שאפו לאוהדים שהגיעו במספרים גדולים והרימו תפאורה מכובדת.

לגבי הקבוצה, משבוע לשבוע אני רגוע יותר לגבי העונה הזו, סכנין תהיה בסדר העונה. הבעיות הן אותן בעיות, החלק ההתקפי שלנו חלש מאוד ואני לא בונה על עוואד שיפתור את הבעיה. מה שכן, אנחנו נסתדר מול כל קבוצה שהיא לא חיפה או מכבי ת"א, לכן אתפלא אם לא נסיים עוד פעם בפלייאוף העליון. למשחקים הבאים, אסור ששוקרני יישב על הספסל, הוא וכיאל צריכים להיות באנקר כאשר גנאיים וקבהא צריכים להתחרות ביניהם על העמדה הנוספת בקישור.

Roma, Sir Alex Ferguson, EuropeGuy ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי מוקדם לקבוע אבל סכנין נראית כמו הקבוצה הטובה ביותר מחוץ לשלישייה הראשונה. הם שיחקו כבר נגד נתניה ובאר שבע העונה?

5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

עשינו תיקו ביתי עם נתניה והפסדנו 0-1 נגד ב"ש בטרנר.

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיחקו נגד באר שבע הפסידו בטרנר.
    לא יודע אם סכנין בהכרח הטובה ביותר מחוץ לשלישייה, נכון לשלב הזה של העונה סכנין, אשדוד והפועל ירושלים הן הקבוצות 4-6 בליגה, אבל עוד חזון למועד לקבוע את זה דה פקטו. מעכשיו יש 10 - 12 מחזורים שבהם אנחנו נדע מי הן הקבוצות שאחרי השלישייה.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה אף אחד לא ישב ביציע איפה שהיציאה מהמנהרה? היה אפשר להעביר את אוהדי מכבי לשם לאור מחאתם, ולמלא את היציע מאחורי השער ב-3,000 אוהדים של סכנין

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

היציע הזה לא מאושר כבר שנתיים, כי העירייה מתקמצנת לשלם כמה אלפים כדי להסדיר אותו.

9. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו מערכת שמופעלת ע"י בני אדם. אולי בעתיד (הקרוב) יהיו צ'יפים שיעשו את העבודה.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ברור מה הקטע? גם לא יזיק להחליף את כלל הכיסאות באיצטדיון, הם שם לדעתי, מאז שהוא נוסד לפני 16 17 שנה.

11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל נכון, אבל העירייה לא תעשה את זה.
    יש מתיחות גדולה בין העירייה לבין אבו יונס בגלל דוחא, מעבר להיעדר השקעה כספית באיצטדיון, התפקוד של מנהל האיצטדיון לקוי וגרם ללא מעט מבוכות למועדון, ואותו מנהל הוא כמובן מינוי פוליטי של ראש העירייה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/10/22
  12. zivmay Member

חחח נראה לי פוקסמן קיבל הלם תרבות בסכנין.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביזיון שהמנהלת ממשיכה לאשר את האיצטדיון הזה בלי החלפה טוטאלית של הכיסאות + תיקון היציע.
    האמת ביזיון שהאיצטדיון הזה בכלל קיים, הגיע הזמן להזיז את האיצטדיון של סכנין קצת מחוץ לעיר, ולהשתמש בשטח הזה לנדלן.
    גם בטיחותית לאוהד זה בערך הדבר האחרון שטוב. לא יכול לספור את כמות הפעמים שנזרקו שם אבנים וכל הבא ליד על אוהדים מרוב שזה הרבה.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הניצחונות אתמול של הפועל ובית״ר הם נטו של הקהל.
    בדרך כלל הקהל של הפועל מקבל את המחמאות על תמיכה גם בתקופות הפחות טובות, אבל אתמול גם אוהדי בית״ר עם הצגה ביציעים.

15. Raulito Madridista

אני כן רואה את סכנין בעלת סיכוי טוב יותר מאחרות לסיים במקום הרביעי ולהיות מכבי נתניה של העונה שעברה, בערך. רעיון לסגנון המשחק? אתמול היא שיחקה עם שלושה בלמים, זה נחוץ רק נגד מכבי חיפה ונגד מכבי תל אביב. אפשר גם להזיז את בירם כיאל קדימה. גיא מלמד שחקן מצוין, קרדוסו בסדר וגם קונטה שאני זוכר אותו כמרשים בעונה שעברה. אולי חיזוק בינואר יוכל לעזור. אני הייתי רוצה שהספק או הסנטימטר הזה גם בעידן ה-VAR יילך עם ההתקפה ולא להיפך, אבל אני בעיקרון זוכר רק בסכנין התפרצות כזו על השופטים. עם כל התסכול - אבו יונס חייב ללמוד לעצור, לספור עד עשר, זה פוגע בקבוצה. אני לא אתפלא אם שיטוט באינטרנט 'יגלה' שסכנין ביקשה לפסול המון שופטים מצדה.
    מאור קנדיל היה איתי בבית ספר, אחלה גבר שבעולם, גם כבש בדרבי ובסוף השער נפסל, זה מצחיק שהוא לא רצה לחגוג את השער בגלל החשש שזה שוב יקרה. ראוי יותר להרכב לעומת ג'ראלדש. לגבי זהבי הוא ממשיך להיות איטי ובועט תמיד שנייה אחרי, היה צריך למסור באחת ההזדמנויות, כרגע הוא מהווה נטל. התחת הגדול של איביץ' כמו שאמרו פה. זה כן משחק לגויאגון ואני לא מבין, שוב, את מערך שלושת הבלמים כשהיה ברור איך סכנין תשחק.