אני בטוח שליברפול לא תפסיד היום. ואגב...הצחקתם אותי...בניטס הורס כדורגל??? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמנם חלוץ 1 מדגיש עד כמה המאמן טקטיקן ופוחד להפסיד אך הוא אחד הטובים בעולם ומומחה כדורגל שיזכר תמיד. ואם כבר מדברים על פוקסים...כמה פוקסים אפשר??? עלו מהבתים בפוקס,בסיבוב השני פוקס,חצי גמר מול צלסי פוקס,ובגמר פוקס??? נמאסתם כבר,תתחילו לפרגן ולהיות פחות קנאים המאמן פשוט ענק ויכול ללמד כדורגל את רוב המאמנים בעולם. הוא לא אשם שצלסי כמעט בלתי ניתנת לעצירה אז בליגה שכזו קודם כל צריך לדאוג להגנה.
ואיייי ואיייייי איזה השפלה אני עוד הייתי בטוח שליברפול לא תפסיד קבלו את הרביעי של צלסי בקונצרט אנפילד.
ברכות לצ'לסי על האליפות השניה ברציפות , מעבר להכל ראיתי היום נחישות , ומחוייבות מאן כמוה למועדון ולמאמן , מבחינת נחישות ומחוייבות צ'לסי עם קאדר של 20 סטיבן ג'רארד בקבוצה , כולם כיחידה אחת גדולה ומלוכדת . דרוגבה היה נפלא הגם שהיו דקות שהייתי בטוח שמוריניו יחליף אותו בקרספו בגלל הטמפרמנט , אבל מוריניו פוגע בול כל הזמן , כל הכבוד, אשר לליברפול - רפא בניטז
רפא היום קיבל וואחד כאפה מצ'לסי. האליפות עדיין לא סגורה, גם ב-98 כולם הספידו את ארסנל ונתנו למנצ'סטר את האליפות אחרי שהיה לה פער ענק, ומי לקח את האליפות בסוף?! שאלה רטורית כמובן. גם צ'לסי תאבד נקודות העונה, היא הרי לא תמשיך לנצח את כל 38 המשחקים עד סוף העונה, זה בלתי אפשרי. ארסנל ומנצ'סטר ישפרו את היכולת שלהן.
באמת תצוגה ענקית של דרוגבה היום, מקללה היה מצוין, אסיין גם היה טוב, אבל מעל כולם מוריניו - כל חילוף פוגע. צ'לסי לקחה את האליפות כנראה (אני לא רואה את צ'לסי מפסידים 17 נקודות עד סוף העונה). בקצב הזה בניטז יאבד את כל הקרדיט שהוא זכה בו עקב הזכיה באלופות. הוא חייב להתחיל להביא תוצאות ומהר.
תמשיכו לחלום , תמיד טוב לחלום אבל צ'לסי של מוריניו לא תאבד את היתרון , היא אולי תספוג 5-6 שערים עד סוף העונה ואולי אפילו תפסיד משחק אחד (ככה בשביל הכיף ) . צ'לסי רק נכנסת עכשיו לכושר , וכשהם ילחצו על הדוושה התבוסות כמו יגיעו בכמיות , החוסן של הקבוצה הוא אדיר .
מדברים הרבה על הקבוצה מהעיר ליברפול.....אברטון שאחרי עונת שיא עונה שעברה עם מקום 4 ועכשיו נראית עלובה,כל-כך עלובה ובכן אפשר להוסיף גם את הנציגה השנייה מהסקאוזרס לנד,גם היא אחרי עונת שיא עם זכייה בגביע אירופה והיום פשוט מביש, ליברפול משחקת כדורגל בסגנון ווימבלדון של כדורים ארוכים,ליברפול פחדנית שעולה עם חלוץ אחד ועוד חלוץ מוגבל ושלא תבינו נכון שחקן טוב קראוץ אבל הוא חייב מישהו לידו בכדי שיוכל לבוא לידי ביטוי, ליברפול עם הגנה ביינונית שעושה במכנסיים כל פעם שמישהו עם טיפת טכניקה מחליט להיכנס לרחבה, והצמד הספרדי אלונסו+גארסייה פשוט מגוכחים. ואני מנסה לחשוב מה בניטז ניסה לעשות היום?מה הוא חשב לנצח את צ'לסי וההגנה שלה עם קראוץ לבד בחוד?חשב להוציא נקודה?ואם כן למה?מה זה היה תורם לליברפול ולליגה?מאיפה הפחדנות הזו? פאקינג אתה אלוף אירופה בוא ותצדיק את זה,בוא ותראה שלליברפול יש לה יומרות לזכות גם באנגליה אחרי 15שנה,אפשר להפסיד,אפשר לא להצליח אבל בניטז עם כדורגל של כלום,אפס,אני מתבייש בשביל אוהדי ליברפול הקבוצה המפוארת הזו שהשם שלה נבנה על כדורגל מסודר,התקפי,מרתק,חלומי ואיך שהיא נראית היום. צ'לסי,כל מילה מיותרת....בעצם מילה אחת,בראבו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
על ליברפול על מנצ'סטר על ארסנל זה כבר ידוע.... אני מקווה מאוד שיצא לכם לפגוש את ברצלונה שוב בליגת האלופות ולאכול תבוסה כואבת
אני דווקא רוצה להגיב לאוהד הסיטי איסטלנדס תקשיב אח שלי...כאן אני רוצה לתת נקודה חיובית לזכותך,הקבוצה שלך היא היחידה שמשחקת התקפי נגד צלסי ולא מפחדת,זאת השיטה האמיתית להפחיד את צלסי. ניוקאסל שלי עושה רושם של פותחת התקפי מול צלסי אך זה כבר נעלם ברגע שמובקע השער הראשון כך שאני לא מחשיב את זה. בקיצור צריך להבין את זה שככל שקבוצות הסתגרו מול צלסי זה יבוא רק לרעתם כי שמגיעים למשחק כזה אמורים לשחק התקפי על כל הקופה ולבוא עם ביצים.
הדברים החיובים בהצגה של צ'לסי היום 1- סתירה בפרצוף לפרשנים שמיהרו לחגוג השבוע וטענו כי ה0-0 בליגת האלופות רק מדגיש את המשבר הגדול בכדורגל האנגלי - והיום נסגר מחזור עם 33 שערים ודרמות וכדורגל איכותי . 2- לכל מי שטען שהכדורגל של צ'לסי הוא דפנסיבי , שטויות 3- לליברפול שכבשה העונה 4 שערים מתחילת העונה , וספגה היום תבוסה כמוהה לא זוכרים באנפילד שנים
שמישהו ימצא את הפוסט שרשמתי בו עד מחזור 10 שתי רביעיות, ובניטז פתח תיבת פנדורה. אמרתי לכם שמוריניו ישפיל אותו. וגם הבטחתי משחק יותר מיום רביעי בזכות השיפוט. צ'לסי גדולה על בכמה מידות על ליברפול, גם באנפילד.