אני חייב להסכים. הבעיה הגדולה ביותר היא בשער, לא צריך להתעסק כל הזמן רק ביול. אבל מצד שני, הוא אשם בזה שהוא נותן לזה להמשיך....
בכל זאת אנחנו מדברים על שוער נבחרת אנגליה, שנתן כמה עונות מצויינות עד העונה הנוכחית. אי אפשר להאשים את יול שנתן לו את הקרדיט. לכל שוער יש משחק גרוע מדי פעם, אבל זה לא אומר שהוא יורד לספסל במשחק הבא. והרווח של יול במקרה שרובינסון היה חוזר לעצמו היה שווה את הסיכון, של איבוד כמה נקודות. ברור שיש גבול לכל דבר, אבל אי אפשר להאשים את יול. הוא לא יכל לדעת עד לאן זה יתפתח.
אבל הוא כבר ראה לאן זה מתפתח. אל תנסה ליפות את המציאות. יול גמר את הסוס בטוטנהאם. השער בדקה ה-92' נתן לו עוד כמה ימים של חסד.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx רק עכשיו ראיתי את התקציר של המשחק, ושני השערים הראשונים שחטף רובו - זה גם אני ביום בינוני לוקח, השער הרביעי - גם באשמתו, אבל מה אפשר לצפות משוער כל כך עלוב ושמן. גם השלישי לא היה בלתי ניתן לעצירה, אבל נו, מילא. פשוט בדיחה.
אחד המשחקים היותר מרתקים שראיתי בזמן האחרון. לרובינסון אין ביטחון עצמי בגרוש. הגנה עלובה: חוסר ריכוז, חוסר סדר, חוסר שיתוף פעולה פשוט כל מה שהגנה צריכה אין לה. עצוב.
משחק פשוט ענק! אני חייב להודות שב 4-1 אני כבר הייתי בטוח שזה גמור, אבל הקאמבק המדהים של טוטנהאם באמת מעורר התפעלות. רובינסון חייב לרדת לספסל פשוט חייב, במו ידיו הוא הרס את המשחק הזה וליול אין ברירה, הוא חייב לשחק במשחק הבא עם צ'רני.
השער הרביעי שרובו ספג, הוא שער שכל ילד בילדים ג' של בית"ר נס טוברוק יודע מהיסוד למה אסור שיקרה. לזוז לכיוון של החומה ממש לפני הבעיטה? כמה אידיוט אפשר להיות, הרי אתה פותח את השער בפני הבועט? כל כך עלוב בהחלטות ובמיקום, אין לו מקום בהרכב. איאן ווקר שהיה שוער מעצבן ברמה נוראית לא היה דופק תצוגות נפל ומשלים רצפים כאלה של בזיונות, אי אפשר להמשיך ככה ואי אפשר לנצח כשהוא ממשיך לתת ליריבות נקודות על ימין ועל שמאל. אני באמת לא מבין מה נדרש כדי שהוא יראה כבר ספסל למען השם.
השער של אגבונלהור היה פשוט שער נפלא. נכון ששוער נורמלי אולי צריך לקחת את זה, אבל איזו טכניקה בבעיטה, תוך כדי תנועה, מרשים. הוא היה הפרוספקט שלי לתגלית העונה, שימשיך ככה והוא גם יקבל נבחרת (כמובן אם ראש כרוב אדום לא ימשיך לדבוק בבקהאם ודאונינג)
http://en.wikipedia.org/wiki/Gabriel_Agbon...national_career לפי ויקפדיה הוא דחה את האפשרות לשחק בנבחרת ניגריה ומשחק באנגליה עד גיל 21.
אגבונלהור פנטסטי. ראיתי אותו הרבה בזמן האחרון, והוא בהחלט ראוי לזמן לנבחרת. אחד השחקנים שבגללם וילה נמצאת איפה שהיא נמצאת.