מחזור 8 בפרמיירשיפ: תיקו 4-4 בליין

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏28/9/07.

1. ManUtd Fan Member

משחק נהדר, וכשמגיע אז מגיע, כל הכבוד לסיטי על משחק מושלם, חוץ מלשוער הארט, אם רק זה היה נכנס...

בכל אופן, פטרוב שחקן ענק, איזו שליטה מצוינת יש לו, בעיטות מצוינות, הגבהות מעולות, בעצם כל מה שאמר אריקסון לפני המשחק, הבולגרי עשה. אלאנו גם כן שחקן נהדר, השער שלו אגב, פשוט שער מדהים!! הברזילאי עשה עבודה נהדרת, ולדעתי הוא שחקן המשחק יחד עם פטרוב. ריצ'ארדס כהרגלו נהדר, עם עבודה הגנתית נהדרת, והפעם גם ראינו אותו פעמיים למעלה, איזו מהירות יש לבחור.
    לדעתי, טיילור אשם בשער השני, האנגלי היה צריך לעשות גליץ' לעבר הכדור על מנת להרחיק אותו לחוץ, ובמקום זה הוא היסס ולא ידע מה לעשות ולכן שילם על זה.

אגב, מגיע למרטינס כל הכבוד. הרבה שחקנים לא היו עוצרים במצב כמו שהיה לו את המשחק כששחן יריב פצוע. ואם כבר מרטינס, איזו עצירת כדור!
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

2. Rudess Member

כדאי שתעדכן את וואלה, שם עדיין חושבים שבניון יפתח בהרכב בגלל הגול שהבקיע נגד רדינג בגביע הליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

3. city4ever Member

מה שקרה להארט מזכיר את הגול שאנקלמן מוילה חטף לפני כמה שנים בדרבי. מתי איזקסון יחזור?

ולא מבין למה הפרשנים בצ'רלטון מתעלמים מקיומו של איזקסון ולא סופרים אותו. נראה כאילו הם לא בדיוק התכוננו...

4. Rudess Member

אף אחד לא אמר להם שאיזקסון משחק במנצ'סטר סיטי, אתה באמת מצפה שידעו את זה לבד? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

5. Fergie's Legend Member

מה תגידו ומה תאמרו, 5 תגובות פירגון רצופות לשיטי, וכולם של אוהדי יונייטד!

6. Engonga Member

יצא לי לראות את המשחק וסיטי ממש ניראת טוב, אגף שמאל שלה פשוט מהיר בצורה בלתי רגילה אם זה גארידו בהגנה ואם זה פטרוב האדיר בקישור.
    אלאנו וג'ונסון משחקים מצוין במרכז וגם אמפנזה חלוץ נהדר( ותחשבו שהוא היה אמור להגיע לבית"ר..). קבוצה פשוט נהדרת יש לסיטי.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/07
  7. city Member

משחק ראשון שלנו שאני רואה במלואו בשידור חי, ואני חייב לציין שלא האמתי שאנחנו משחקים כל כך טוב. הצירופים בין אלאנו, איירלנד, אמפנזה ופטרוב פשוט מדהימים. אלאנו פשוט שחקן גדול, מזכיר קצת את ז'וניניו (בגלל הבעיטות), וביחד עם פטרוב הם נותנים לנו אגפים מאוד מהירים ומסוכנים.
    בקשר להגנה, למרות הגיל הצעיר של השחקנים, הם מאוד מתואמים ועומדים בצורה יפה, רק ג'ו הארט כמעט וקילקל, אני לא מבין מה האינטרס של סוון להחליף בין השוערים בכזו תדירות, זה בטח לא יתרום להם לביטחון.

8. דניאל א. Member

ארסנל פושרת עד עכשיו.

9. city4ever Member

פושרת אבל מובילה...

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שוב, שליטה מלאה בכדור, אבל ליד השער פשוט אין את המחץ. פולהאם דווקא הייתה קרובה יותר להבקיע. בן חיים לא יציב בכלל. אבל בגדול אני אוהב את המערך שהקבוצה עלתה, 2 חלוצים, 2 שחקנים יצירתיים נוספים שיכולים לשחק באגף, ככה צריך לשחק.

בקשר לסיטי, ראיתי חלקים גדולים ממנו, סיטי נראיתה נהדר. פטרוב הזה חתיכת שחקן, בשער השני הוא פתח את המבערים ועשה בכלל עבודה נהדרת. תצוגה פנטסטית של הסיטי.

11. Rudess Member

לפי השידור, במחצית הראשונה לארסנל היו יותר הזדמנויות והיא גם כבשה שער אחד. לווסטהאם הייתה הזדמנות טובה של אשטון שבעט מעל המשקוף.

12. דניאל א. Member

ארסנל אכן הייתה טובה יותר מווסטהאם, אבל היא עצמה פושרת. ציפיתי לראות את ההצגה הטובה באירופה, אבל היום הסיפור קצת שונה.

13. Rudess Member

באופן נורמלי והגיוני אתה לא יכול לצפות משום קבוצה גדולה בעולם לתת לך כל מחזור הצגות של 3:0, יש עליות וירידות ביכולת, וחוץ מזה אל תשכח שמדובר במשחק חוץ מול קבוצה שנמצאת ביכולת טובה.
    גם אם ארסנל לא תיתן הצגה היום ותצא עם 3 הנקודות מהמשחק, אני אהיה מרוצה.

14. דניאל א. Member

אתה צודק, אבל שמדובר בארסנל אתה תמיד מצפה לראות הצגה וכדורגל יפה, אפילו אם זה משחק חוץ. :aaa031:

15. Rudess Member

אין ספק שאני תמיד מצפה ,בכך אתה צודק :)