מחזור 9 בליגת העל: ב"ש מנצחת בטדי; מכבי ת"א מפסידה באשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏4/12/20.

1. alexshw Member

חצי שני ראינו קבוצה של בכר. כושר גופני טוב ושליטה טובה במגרש שהתבטאה לבסוף במסירות מפתח טובות ושערים.
    על חצי ראשון לא נרחיב.

צריך לדבר על דבר חשוב - ג'וש כהן. הוא לא מביא הצלות של שמייכל אבל נוכחותו חשובה. נוכחותו של גלזר מזיקה. גם אם הוא לא יקבל גול באשמתו, ההגנה לא סומכת עליו וזה מוביל לטעויות.
    ניצחון גדול היום. התאוששנו טוב משבוע שחור הקודם.

נקודה שלילית: לא עשינו התקדמות מבחינת איכות הסגל העונה.

2. oranfu Member

אני מבין שלשם שינוי כשאנחנו מקבלים שיפוט הוגן - הנראטיב בתקשורת יהיה שקיבלנו מתנות מהשופט.

alexshw ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  3. alexshw Member

שדרים עיוורים.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

4. DRORIKO Member

מי שידר?

5. alexshw Member

שרון ניסים ומוטי איווניר

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

6. Butragueño מנהלים

פלאניץ' עדין בסימן שאלה. מצד שני היו לו לאורך העונה 4-5 טעויות לא מחוייבות למציאות כשהוא תוקף ראשון את הכדור, והכדור פשוט חומק לו בין הרגליים. זה קרה היום אבל איכשהו טורה החמיץ. מצד שני, באחד על אחד של אנסה בדקה ה-88 הוא נתן ספרינט נהדר והצליח לתקל ממש טוב (בסוף גם נשרקה עבירה לטובתו). זה נראה שהוא עם נתונים טובים, שהוא חזק, אבל לא מרוכז. ופה חייבים לעבוד איתו. כי היום זה היה נראה שארד הוא בעל הבית בהגנה, וזה צריך להיות הפוך.

oranfu ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוקאביצה היום עם משחק 12 ברציפות שהוא מבקיע בו, הוא כבש גם משחק קודם כמובן.

8. The red Member

בזמן האחרון יש הרבה התבכיינות של מאמנים על השופטים, אולי שיראו קצת את עצמם ואת רמת הקבוצה שלהם

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  9. Telkiyski Member

אין שום קשר לרמת הקבוצה.
    לעיתים קרובות פה קבוצות אכן נדפקות בגלל שופטים אפסים, ומה שהכי עצוב זה שחלק לא קטן מהמקרים זה לא בגלל שהשופטים טועים ב"תמימות".

מאמן יכול לדבר על טעות שיפוט גם אם הפסיד 6-1. אין קשר בין הדברים.

10. Raulito Madridista

אני שמח מהניצחון של מכבי חיפה אבל צר לי על רפואה המסכן כי זה בחיים לא משחק של 3:0. הם שיחקו התקפי ותקפו עם הרבה שחקנים, גם ההגנה הייתה בסדר. אציג כאן דעה לא פופולארית - לא משוכנע שזה פנדל, אבל מכבי חיפה הרוויחה את חזיזה בחזרה, לא בגלל שהוא כבש מהנקודה ובעט במקום ניקיטה אלא כי הוא לוקח מנהיגות, משחק עם ביטחון, רץ בלי הפסקה. אני יכול להבין שמאמן כועס אחרי משחק וכל עוד לא מתפלקת לו ביקורת קשה מדי זה בסדר, אבל שבעלים של מועדון מפרסם כל שבוע פוסט ונותן ציון - זה מוגזם ומעצבן. פלאניץ'? הוא לא פחות טוב מעופרי ארד, למכבי חיפה אין איכות ברביעייה האחורית. אני עדיין לא מצליח לזהות משהו אצל חוסה רודריגס. מעניין עד כמה אבו פאני היה יכול לעזור לחיפה כבר אשתקד. הוא רץ בלי הפסקה וגם כשהוא מגיע להתקפה הוא טוב.

11. DRORIKO Member

שרון ניסים אוהד חיפה לא? או שאני מתבלבל עם מאור דייטש. אחד מהשניים אוהד חיפה ממגדל העמק.

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו ליאני במגרש ושלומי בן אברהם ב var לא רואים פנדל ברור על עבאדה.

כל עוד לא יישרו הדורים אצך השופטים אחד יכשיל את השני במכוון.
    יש שם לכלוכים רציניים אחד על השני, ובכלל כולם חמים שם על זה ששניר לוי שעוד לא קרע גולה במשרוקית קיבל תג בינלאומי

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Raulito
    3-0 אולי לא משקף, אבל כמה בעיטות היו לק"ש לכיוון ג'וש כהן? בסך הכל משחק ההתקפה שלהם לא היה מסוכן.

למה אתה לא משוכנע שהיה פנדל? בינינו, כמה פעמים זה כן הכשלה אמיתית? תאמין לי, בכל העולם רב הפנדלים לא ממש עבירות. אלו עשה טעות שהוא הלך עם רגלו השמאלית קדימה. חזיזה השתמש בזה מצוין. בסוף היום נותנים על דברים כאלה עבירה ולא משנה עם שמך רונאלדו, שכטר או חזיזה...

לגבי ההחלטה הראשונה אני בהחלט מוכן להודות שהפעם יצאנו מזה במזל. הקטע הוא שרק לפני שבוע לא היה לנו מזל עם השיפוט כי אני עדיין מסופק אם אבו פאני נכנס מוקדם מדי לרחבה. שלא לדבר על זה אם לניצן עוד היה רגל על הקו בזמן הבעיטה. אני מבין את הכעס של רפואה, אבל מה קבוצתו עשתה היום במשך תשעים דקות?

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליאני הוא פשוט ליצן. זה לא חדש. אני לא רואה את המשחק, אבל כן חשוב לי להדגיש שלמרות כל הבעיות עם הואר והשופטים במדינות אחרות המצב לא יותר טוב. תאמין לי, בהולנד יש מדי שבוע ויכוחים. אני חושב שקבוצות צריכות לעשות הכל בשביל למנוע להגיע למצב שהחלטה זו או אחרת של השופטים תשפיע על המשחק. לפני פחות משבוע היה ארוע לא פשוט בין מכבי חיפה לבית"ר. בסופו של דבר הירוקים ניצחו בגלל שני שערים והשכיחו למעשה את הארוע כשהתוצאה עוד היתה מאופסת.

15. Telkiyski Member

איך ליאני בכלל שופט אחרי יום ב' האחרון?
    זה קלאסי הרחקה לשבועיים. בדיחה.