http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44146000/Xxx/_44146058_red_derby.Xxx רדינג-דרבי תאריך: 7.9, ראשון. שעה: 15:00. איצטדיון: המדג'סקי סטדיום. שופט: לי מייסון. קרב תחתית חשוב מאוד ייערך בראשון, כשדרבי תתארח במדג'סקי של רדינג. נתחיל עם המארחים. רדינג נמצאת במצב מסובך מאוד בשלב המוקדם של העונה, מה שנראה כמו תסמונת העונה השנייה המפורסמת. הרויאלס הפסידו בחמישה מתוך שבעת המשחקים האחרונים שלהם בכל המסגרות, ועם 18 שערים לחבותה עד כה, המצב לא נראה טוב. לרדינג היה ה"כבוד" לקחת חלק באחד המשחקים המשוגעים ביותר שראתה הממלכה, בטח מבחינת כיבוש שערים, כשהפסידה בשבוע שעבר 7-4 לפומפי. הרויאלס רוצים להרים את עצמם מהקרשים במשחקו ה-199 של סטיבי קופל כמנג'ר. הנה מה שהיה לו להגיד: "זה משחק חשוב, אל תבינו אותי לא נכון, אבל אנשים, ואפילו אנחנו- עלולים להסתכל על היריבה ולחשוב שזהו הסיכוי הטוב ביותר שלנו ל3 נק. בדיוק כמו שאנשים חשבו שווטפורד בבית היה נצחון אוטומטי אשתקד, אבל זה לא בדיוק עובד כך. אנחנו חייבים לשים לב להכנה שלנו." לשם איסוף מלוא הנקודות, סטיבי קופל יקבל בחזרה את איברהימה סונקו שהושבת למשך המון זמן, כשגם ג'ון אוסטר חוזר מפציעה בקרסול. בובי קונביי, גלן ליטל וקאליפה סיסה ייעדרו מהמשחק. מנגד, עומדת לה הקבוצה העלובה ביותר בפרמיירשיפ. דרבי הפכה למן בדיחה העונה, כשכל קבוצה בטוחה שאת ה-3 נק' הכ"כ חשובות אפשר בקלות להוציא מהראמס. דרבי הספיקה לספוג כבר 21 שערים, כולל תבוסות משפילות מול ארסנל וליברפול. אם חשבתם שההגנה היא הבעיה היחידה, חשבו שוב. הראמס הצליחו לכבוש רק 5 שערים, כולם בבית. למרות כל הנתונים המדאיגים האלה, דרבי הצליחה להשיג נקודה מהמשחק הקודם מול בולטון, לאחר שסיימה בתיקו 1-1. שער של קני מילר לא הספיק לראמס האומללים, שנאלצו לראות את אנלקה כובש מהעבר השני, שקבע כי הקבוצות ימשיכו להחזיק באותו מספר נקודות לפחות עד המחזור הבא. הנצחון היחיד של דרבי העונה, הפלא ופלא, היה על ניוקאסל משער של- ניחשתם נכון, קני מילר. כדי להשיג נקודות בחוץ ייאלצו הראמס לכבוש מדי פעם, מה שכאמור לא הצליחו לעשות. אז האם כל הנתונים הללו מדאיגים את בילי דיוויס, שיערוך את הופעת הליגה ה-250 שלו כמנג'ר? הנה מה שהיה לו להגיד: "הייתה התחלה קשה לעונה, בגלל הפלייאוף והמנוחה הקצרה שהייתה לנו. המטרה שלי ל-10 המשחקים הראשונים הייתה להישאר קרובים לחלק מהקבוצות. אבל אנחנו יושבים בתחתית מתחת להמון מועדונים שהוציאו סכומים אדירים העונה." לראמס אין פצועים חדדשים, כשבארנס, ילד הפלא- אמור לחזור לכשירות מלאה ולהתאושש מפציעה ברגל. http://i.l.cnn.net/cnn/2007/SPORT/football/09/17/england.derby/art.derby.gi.Xxx קני מילר וחבריו חוגגים עוד שער של הסקוטי.
לא בטוח שדווקא סאנצ'ז הבעיה של פולהאם. הסגל שבנה מבחינתי לא היה כ"כ מרשים, אבל כזה שבהחלט שווה טופ 12. הבעיה היא ביכולת של שחקנים שבעבר היו באנקרים, כמו ניימי למשל שנחלש לאין שיעור. בכלל ההגנה של פולהאם לא נראית טוב העונה, בניגוד להתקפה המצוינת שלהם. הם צריכים עוד קצת זמן, אני לא בטוח מה היו הציפיות שם בתחילת העונה אבל אם הישרדות הייתה מילת המפתח אז אני חושב שהם יכולים להיות מרוצים.
המחזור הזה פשוט מביש. שני משחקים בלבד בשבת, וכמובן שאחד מהשניים מוקדם. המושג שעה 3 בשבת הפך לחגיגה של ליגת המשנה. הפרמייר ליג היא לא פקטור בזה. אז כן, ברור שארבעה משחקים חייבים להידחות ליום ראשון בגלל גביע אופ"א, זה בסדר, אבל כל שאר המשחקים חייבים להיות בשבת. אפשר לחשוב שסקיי לקחה לשידור ביום ראשון משחקי ענק. היא לקחה סתם משחקים לשידור ביום ראשון ובנוסף לסתם משחקים האלה יש עוד סתם משחקים שנדחו באילוץ.
אה יונייטד 0-0? איזה הפתעה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx בטח באמצע המחצית עוד איזה בעיטה משום מקום של רוני ו1-0. מזל ליונייטד שמגיעה פגרה,אושיי מילא אבל וידיץ'? מכה קשה.
איזה נאחס , 3 פציעות ורק מחצית הפציעה של וידיץ' לא נראית לי קשה במיוחד, הוא רצה להמשיך אבל הרופא לא הסכים אושיי זה נראה כמו מתיחה של השריר, וסהא, איתו באמת אי אפשר לדעת סה"כ בדקות האחרונות של המחצית היינו יותר טובים משאר המשחק, צ'אנס טוב לטבז (השחקן הבולט במחצית גם ), כמה מהלכי כדורגל טובים, אנדרסון צריך להצטרף יותר לרחבה לדעתי אה ושכחתי, פנדל ברור על רונאלדו בפתיחה שריילי האפס מעדיף להתעלם ממנו
0-0 במחצית בין יונייטד לוויגאן ! וידיץ' ואושיי מצטרפים לרשימה הארוכה של הפצועים, אפשר לראות את החיסרון של וידיץ' בכדורי הקרן. ליונייטד היו במחצית 7 קרנות ואף אחת לא הייתה נגיחה או משהו אפילו אפשר להגיד שיונייטד לא הגיעו לאף כדור קרן וזה חבל וחוסר ניצול מצבים. בנתאיים השופט לא משהו, הביא לרוני צהוב שאני בספק עם הגיעה לו ואם זה לא מספיק אז הגיעה עברות פה ושם ליונייטד והוא לא שרק. אפשר להגיד שבנתאיים משחק הגרסיבי מצד שני הקבוצות. למנצ'סטר נשאר במשחק עוד חילוף אחד בלבד (סימפסון ואנדרסון נכנסו במקום הפצועים).
כל קשר בין מייקל בראון לכדורגל מקרי בהחלט. הכסחן המלוכלך הזה עשה שני פנדלים לדעתי, אחד על רונאלדו והשני על אברה, תסתכלו בפנדל על רונאלדו איך בראון אפילו לא מסתכל על הכדור כשהוא עושה את העבירה.
התוצאה של המחצית לא משקפת את המחצית. יונייטד עם חוסר מזל, הם לא הצליחו להכניס במצבים שקשה להחטיא מהם. הגיע ליונייטד פנדל, אבל השופט החליט התעלם ולא שרק. ויגאן הגיעו רק למצב אחד, שהוא היה די מסוכן. פתיחת מחצית שניה די טובה ליונייטד.
אני ממש לא מבין את הקבוצות הקטנות שבאות מול הגדולות כדאי לעשות בונקר בתקווה לחלץ תיקו ואולי לגנוב גול באיזה מתפרצת. ניקח את המשחק היום של וויגאן מול יונייטד לדוגמא... בדיוק שמנצ'סטר לא הייתה מסודרת בהגנה בגלל הפציעות השונות לשחקניה, למה לא לצאת לתקוף !? הם עד כדי כך פתטים כדאי לחשוב שיונייטד תעשה עוד פעם 0-0 בבית כמו נגד רדינג !? דבר כזה קורה פעם פעמיים גג בעונה. וויגאן גועל נפש של קבוצה. הגיע לה לספוג את התבוסה הזו מול יונייטד היום.
וואו, מחצית נהדרת של מנצ'סטר יונייטד וכמובן הטובה ביותר שלה העונה. המחצית הראשונה הייתה מאכזבת מאוד מבחינתה, אבל הכל וכולם הצליחו להתחבר במחצית השנייה, בין אם זה טבז הנהדר שלאט לאט קונה את עולמו באולד טראפורד(שער נהדר), רונאלדו שמראה יכולות נהדרות כמו בעונה שעברה, רוני שלא מפסיק להילחם ובסופו של דבר מרוויח את השער שלו(בישול נהדר של סימפסון). סימפסון נתן משחק נהדר והיה יכול לכבוש בסיום, גם אברה עם משחק נהדר, ואפילו אנדרסון הפתיע אותי לטובה עם הגנה מצוינת ומסירות מצוינות. אז השופט התעלם מפנדל או שניים, ושתי פציעות מוקדמות פגעו במשחק בהתחלה, אבל מנצ'סטר יונייטד חוזרת לעצמה תודות לוויגאן העלובה שבאה לסגור את המשחק מהתחלה.
יופי של נצחון, משחק טוב שלנו במיוחד במחצית השניה. שער נהדר של טבז. רק לא הבנתי למה רונאלדו בגול השני הצביע על הגבה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx נזכרתי קצת ביונייטד של השנה שעברה מקווה שוידיץ' יחזור אחרי הפגרה.. ואיתו גם כל הפצועים.