מחזור 9 בפרמיירליג: ספרס באנפילד, צ'לסי בריבוק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Stretford Ender, ‏5/10/07.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אה, אז לא הבנתי. במחצית השנייה הייתה לאברה צלילה ברחבה, בסביבות הדקה ה60.

2. Bill Shankly Member

היה 100% פנדל על רונאלדו . אבל מה לעשות שיש לו מו?נ?יט?ין של צוללן .

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בכלל, עושה רושם שלאורך כל המשחק מה שעניין את ריילי זה לתקן את הרושם שהוא נותן מתנות ליונייטד.

אני השתכנעתי, הוא לא נותן מתנות ליונייטד. הוא סתם טמבל.

נערך לאחרונה ב: ‏6/10/07
  4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הופעה מצוינת במחצית השנייה. די מצחיק שכמה שהקבוצה היתה מבולגנת - הגנה עם קושצ'אק, פיקה וסימפסון, קישור בלי קשר אחורי - ככה נראינו יותר טוב. אנדרסון היה פנטסטי במרכז. הוא יצירתי, יש לו מגוון מסירות נהדר, הוא נלחם ומחלץ כדורים. פיקה שיחק טוב, סימפסון שיחק טוב. העתיד נראה טוב.

לגבי וויגן, מביך. קבוצות באות בלי שום רצון לתקוף. ב-0-0 הם הסתגרו וקיוו לגנוב גול ניצחון, ב-1-0 הם הסתגרו וקיוו לגנוב גול שוויון, ב-2-0 הם הסתגרו וקיוו לגנוב גול מצמק. אפס הרפתקנות, משיכות זמן לאורך כל המשחק (קירקלנד היה צריך 40 שניות לכל כדור שוער). מגעיל. יש רק דרך אחת להעניש דברים כאלה... להשחיל להם רביעייה.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריילי סירב לקבל שום החלטה 30 מטר מאחד משני השערים. תן לו לשרוק במרכז השדה, הוא יעשה את זה עד מחר. החלטות גדולות? לא בבית ספרו. הוא מתעלם מהכל.

6. George Best Member

אין לי שום דבר נגד וויגאן, אבל ברגע שראיתי את ההרכב ונזכרתי שמייקל בראון המגעיל משחק שם, מדד השנאה שלי כלפי הלאטיקס הכפיל את עצמו פי 6,
    איזה שחקן מלוכלך, פשוט אפס מאופס שתמיד בא לשבור רגליים וכמובן לא לשחק כדורגל,
    חד משמעית - השחקן הכי מגעיל בליגה, ג'ואי בארטון, אלן סמית' ויתר מקצצי הרגליים הם כלום ליד הגוש זבל הזה, מגיע לו.

7. Pipe Member

אחרי העבירה הברורה שלו על רונאלדו שבה האפס בכלל לא הלך לכדור (השדר האנגלי תאר את זה כ"מגושם". זה אנדרסטיימנט) הוא הראה בדיוק למה המחמאות האלה מגיעות לו ג'ורג'י.
    בכלל וויגאן שיחקה כמו רדינג במחזור הפתיחה, ההבדל הוא שהם מוגבלים מדי גם מכדי להגן. קבוצה פשוט חלשה, עם מאמן חסר ניסיון לחלוטין ועם טייטוס בראמבל. היא תצטרך לעבוד קשה כדי להשאר בליגה העונה.

אגב לטעמי קירקלנד אשם במידה מסוימת בשני שערים. בשער השני של רונאלדו לטעמי הוא האשם המוחלט כשהוא הסס ועמד בשער כשהיה בקלות יכול לצאת ואו להקשות על רונאלדו לבעוט או בכלל להגיע לכדור ראשון, וגם בנגיחה של רונאלדו הדיפה לא טובה שלו ישירות לראש של רונאלדו.

8. Fergie's Legend Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
    באמת שחקן נוראי.

9. Wave Member

מישהו ראה את קמרה מול אסטון וילה? איזה ליצן, מנסה לחקות את מסי, ולהבקיע עם היד, מישהו צריך להודיע לו שפה זה הליגה האנגלית ולא ליגת המטפחות הלבנות.
    איכס

10. Stretford Ender Member

באמת מגעיל. הלוואי ששופטים יתחילו להוציא אדומים על דברים כאלה.
    בקשר למשחק עצמו, אני חייב להתוודות - אני מאוהב בטריו ההתקפי של וילה, איזה מהירות, איזה טכניקה, תענוג. בינתיים הם לא הביאו תוצרת על לוח התוצאות אבל היה תענוג לראות אותם, בעיקר באגף שמאל שם לוקאס ניל נכשל בהתמודדות איתם פעם אחר פעם. לוק מור עדיין לא חד כמו לפני הפציעה, אבל אין לי ספק שזה יבוא לו בקרוב ואז וילה פארק יהיה אפילו קשה ממה שהוא עכשיו. רק שזה לא יקרה במשחק הבא...
    ווסטהאם נראים די חלשים, קצת מהלכים של ליונברג ואט'רינגטון, הרבה כדורים לאשטון שמשתלט יפה אבל לא מצליח לעשות הרבה. מקווה שישתפרו במחצית השנייה.
    אה, וריו קוקר במשחק מעולה במרכז המגרש נגד האקסית.

11. D.Irwin Member

מתי שריו קוקר רוצה לשחק הוא משחק יפה, עונה שעברה בווסטהאם לפעמים הוא שיחק בלי חשק.
    לאסטון וילה יש קבוצה מעולה, יאנג ואגבונלאור במיוחד ובתוספת קארו.

הבעיה שלהם לדעתי זה שאוניל לא דוגל בכדורגל התקפי במיוחד, אבל רואים באמת שהוא מנסה, כמו למשל למכור את מקאן להביא את ריו קוקר, סוף סוף הוציא את פאבלו אנחל (הארגנטינאי לא זוכר בדיוק את השם) האיטי. לא התאים לליגה.

אי אפשר להגיד שאין שינוי, הקבוצה הרבה יותר איכותית.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מין הסתם הוא סימן על העין של הפנס שהוא קיבל מרומא.

אגב, אומנם אברה לא הוכשל, אבל הצגה לא הייתה, כי השחקן ששמר עליו דחף אותו עם היד, ואברה פשוט ניסה לסחוט מזה פנדל.

ולמרות הניצחון של היוניטד היום הזה עדיין מאכזב אותי קצת בגלל המחסור במשחקים, 2 משחקים בכל הליגה האנגלית בשבת? החלטה טיפשית שהוציאה לי חלק מהכיף מהשבת הזאת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    לעזאזאל תנו לי לווין וצאנס לראות אפילו משחקים מהפירסט דויז'ן ואני לוקח, רק לא לשמוע ברקע את השמות של הולצמן ושריקי..

13. D.Irwin Member

אם לא הייתה עבירה לדעתך והוא ניסה לסחוט פנדל אז זה לא הצגה מבחינתך?

14. Claret&Blue Member

משחק מעצבן היום. נתחיל בזה שסטיב טאנר לא צריך לשפוט יותר בליגה הבכירה, כמה טעויות של טירון. תיקו היום היה משקף לדעתי, היה שלב במשחק שהאוהדים של וילה כבר התחילו להתעצבן על השחקנים שלהם שלא עושים כלום, אלה היו דקות השליטה שלנו אבל לא ניצלנו את המצבים שהיו לנו(2 של קול). מנגד אצלהם המהירות עשתה את העבודה, השלישייה ההתקפית שלהם מסוכנת אבל היית מצפה שהם יכבשו הרבה יותר משכבשו העונה. בקיצור, התוצאה מאוד מאכזבת. מחכה לשחקנים שיחזרו מהפציעות.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא כל נגיעה זה עבירה או התחזות.
    הייתה נגיעה של המגן ששמר על אברה, שנתן לו דחיפה קטנה עם היד, לא עבירה של פנדל. אברה הרגיש את הנגיעה ונפל כי הוא רצה לקבל את השריקה.
    לא הייתי שורק במקרה הזה על פנדל ( כי שליחת היד הייתה בגבול המותר ), וגם לא הייתי נותן לאברה צהוב על התחזות ( כי בכל זאת הייתה נגיעה ).

המקרה של רונאלדו למשל זה פנדל קלאסי מכל זווית שמסתכלים על זה.