מח' 18: דגו והאלופה ממשיכים לדרוס ונצמדים לצהובים מת״א ששוב לא מנצחים. ב״ש ממשיכה לנצח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏20/1/24.

1. Sturridge Member

משחק מושלם כשרק היה חסר כמובן שער של הכוכב הראשי (מה הבעיה של צרפתי לתת לו להכניס אחד נו).

אני רק שאלה… עם כיוף היינו יוצאים עם יותר משוויץ?

זה?
    https://x.com/meidank/status/1749169536647979188?s=46

מקווה שהוא לא אמר את זה סתם בלהט הרגע. רק שיחזור.

G.B7 אוהב/ת את זה.
  2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זהבי וקין התבטאו בצורה מכבדת ועניינית. באייסוקר כל דבר שיוצא ממכבי תל אביב הוא לא טוב. אם זו תקופה טובה אז היריבות חלשות, אין ברק וכו', ואם זו תקופה רעה אז מדובר בשחצנים חסרי מודעות או משהו כזה.

3. alexshw Member

שורה תחתונה לא היינו עוברים אותם בכל קונסטלציה. חשבתי שכיוף צריך לקבל את הבמה למן ההתחלה. שמח שתיקנו את הטעות יחסית מהר.

4. DRORIKO Member

עם כל זה שהחמאנו למכבי ולרובי קין, אתה מוציא משם את מילסון והם שווים לתחת

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זו השטחה מוחלטת של המציאות. מומנטום לא טוב, לו"ז דחוס להחריד, והכל מתעוות.
    מכבי עדיין קבוצה טובה, היום גם שיחקה טוב חוץ מהחלק של הכנסת הכדור לרשת. לא שווים לתחת ולא נעליים.

אני מוכרח לציין שאני די מעודד מלראות את מסאי דגו בעננים מעצמו, כי זה עשוי להיראות רע מבחינתו עם ירידה ביכולת שתמיד מגיעה אחרי רצף טוב. הבחור היה לפני 18 יום במקום אחר לגמרי, גם הוא שיחק נגד הפועל פ"ת במושבה וסיים בתיקו.

6. DRORIKO Member

תראה אני אהיה אמיתי איתך. אני כבר בקושי רואה משחקים של מכבי, מהמעט שראיתי מאד התלהבתי, אבל זה היה עם מילסון. אתה רוצה להגיד לי שהעזיבה שלו לא פגעה בכם?(שואל ברצינות, אתה רואה את מכבי יותר ממני)

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי הנקודה השלישית היתה מיותרת, אבל ברגע שאתה מאבד מספר מחזורים ברצף נקודות זה יותר מחוסר מזל. למכבי ת"א היו רק לפני שבועיים אפשרות "לשלוח את כולם לפגרת הקיץ", אבל הם הפסידו. זה יכול לקרות וזה בסדר אם מצליחים מיד לחזור לרצף ניצחונות. כדור השלג התחיל להתגלגל ולדעתי לא מן הנמנע שלחץ היה היום בראש אלה שהחטיאו. הקפטן בעצמו כבר הראה סימנים של לחץ מיותר כשלפני איזה שבוע התחיל להתייחס לאוהדים ממורמרים.

אני האחרון שאומר שהאליפות תשאר ירוקה, אבל כרגע, ואני מדגיש כרגע, המומנטום לגמרי אצלנו. לא עוזר אז אם מתחילים לדבר על זה שמובילים את הטבלה כי כולם יודעים למה מכבי חיפה לא במקום הראשון בהפרש שערים. אם זהבי היה חכם הוא לא היה אומר את זה. אצלנו יש גם חבר'ה שלפעמים מדברים יותר מדי...

8. wings Member

לא ראיתי הבדל גדול בבלומפילד במשחק בין הקבוצות. שתי הקבוצות הגיעו למצבים והיה משחק יחסית שקול למעט הפתיחה שלנו. אח"כ שיחקנו הרבה יותר הגנתי ויצאנו למתפרצות בעיקר עם מעט שחקנים. משחק שיכל בקלות להיגמר בתיקו.

עוד מעט יש לנו את ב"ש בחוץ ומיד אח"כ מכבי ת"א בבית. זה היה נראה מעולה מול נתניה אבל צריך לרדת לקרקע מהר. התקפית אנחנו עדיין בבעיה, בטח בלי שרי. קינדה עדיין נראה לא בכושר ומי יודע מתי זה ישתנה. פיירו ודוד אלו אותם חלוצים שהיו תמיד. תסדר להם מצבים הם יבקיעו אבל הם לא בונים התקפות. סוף משקיען אבל שחקן די מוגבל. רפאלוב מלך אבל הוא יצטרך עזרה שלא נדבר על זה שהוא לא סוחב 90 דקות. חלייאלה נפלא אבל עדיין שחקן צעיר שלוקה בקבלת ההחלטות לא מעט. וחזיזה לא חוזר בקרוב. לא מזלזל בכמות השערים לאחרונה אבל חלק מזה זה גם איכות היריבות. כרגע נראה שהתקפית אנחנו נהיה תלויים מאוד בכשירות של קורנו, רפאלוב, וחלייאלה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/1/24
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בטח שפגעה, באופן טבעי, אבל הייתה ירידה ביכולת עוד לפני שעזב, וזה לא מפתיע כל כך. הקבוצה הגיעה לשיא, נוצרה שחיקה פיזית, שחקנים נפצעו.
    מה שפגע בעיקר במכבי הוא מומנטום שלילי מאז ההפסד בבלומפילד, לא הרבה מעבר. פשוט יש כל כך הרבה משחקים בכל כך מעט זמן שזה על ספידים.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  10. hbs7 Member

זה לא רק מומנטום.
    קין עם ניהול סגל מזעזע, הוא בעצמו גרם לשחיקה הזו.
    הוא גם לא מראה שום יכולת לשנות תוך כדי תנועה. מה שעבד כבר עובד פחות, ואין לו תשובות.
    עוד מאמן בינוני שהפכו לגאון כי הצליח לעשות רצף יפה מול הנמושות של הליגה. דגו גם אם לא יזכה בכלום, נותן עונה פי כמה מרשימה יותר.

בכללי מכבי ת"א זה מועדון שהייתי מצפה בתקציבים שלו, וממועדון שמנוהל על ידי זרים להמשהו אחר.
    מחלקת הרכש שם ועניין המאמן לא מסונכרנים בפעם המי יודע כמה. התנהלות בינונית לחלוטין.

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זיכרון קצר שנובע, שוב, מהלו"ז הדחוס. אני מזכיר שמכבי גם עלתה לשמינית גמר הקונפרנס מהמקום הראשון בבית.
    אני מסכים שהוא יכול לנהל את הסגל ומשחקים טוב יותר, זה לא מפתיע ממאמן מתחיל. אני גם חושב שיש בסגל פערים גדולים באיכות שחקנים בהרבה עמדות, לא מונע ממנו לתת יותר דקות לשחקנים כמו קיקו בונדוסו (היה פצוע, נכון, אבל סופר איכותי וחייב לשחק יותר), עידו שחר, אושר דוידה שהלך אחורה לאחרונה וכו'.

לפני פחות משלושה שבועות לא היית כותב שדגו בעונה מרשימה יותר, בחיים. בשנה נורמלית זה שלושה משחקים בלחץ בזמן הזה, העונה היו בפרק הזמן הזה שישה.

12. hbs7 Member

עשה שמינית בבתים מתנה בנוהל. רק הניצחון על גנט באמת מרשים. מאז מכבי הלכה המון אחורה.

מה היה לפני שלושה שבועות פחות מעניין, דגו נקלע לסיטואציה לא פשוטה, שינה ויצא ממנה כמו גדול בסגל עמוק פחות ועם לא מעט שימוש בשחקנים עם 0 הופעות בליגת העל.
    קין נקלע לסיטואציה קשה והכל אצלכם התפקשש לחלוטין. מאמן של רעיון אחד שברגע שזה לא הלך, לא מוצא את הרגליים והידיים.

אפשר להלין על התנאים, לחיפה אין תנאים קלים יותר.
    להפך, הם מאבדים שחקנים על ימין ועל שמאל, אם זה פציעות, אם זה סבע שהוא שחקן מרכזי שפשוט הלך בהפתעה, ועכשיו גם שרי, שזה מקביל בערך לזה שזהבי ילך אצלכם. לא קשה לנחש שאצלכם זה יוביל להתפרקות מוחלטת.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

ברור, בנוהל.
    אתה כותב דברים שבחיים לא היית כותב לפני שבועיים. על אף שאני מסכים חלקית עם הדברים, לא בכזו נחרצות אבל מסכים, אי אפשר לנהל ככה דיון.

14. Melikson24 Member

רק חמור לא משנה את דעתו.
    בשבועיים הרבה דברים יכולים לקרות, כמו לאבד פער 10 נקודות מול יריבות כמו חדרה והפועל פ"ת.
    בכל מקרה זה שרובי קין לא יודע לנהל סגל ראינו גם בתקופה הטובה. עכשיו הוא משלם על זה.

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

@orimor2212 לא הבנתי את החזרה על הלוז הדחוס , לא שהוא לא דחוס, אבל זה לא בדיוק אותו לוז כמו חיפה? וגם היא הייתה באירופאית בבית קשה יותר, ממשיכה איתכם בקונפרנס, אתם משחקים באותם ימים בערך. אליפות אפריקה (סק) וכו׳. בקיצור די אותו דבר. אין בעיה להגיד שהלוז דחוס אבל זה בדיוק אותם תנאים כמו היריבה שלכם. ליגה, אירופה, גביע המדינה, עכשיו גם מחזיקות ידיים בגמר גביע הטוטו ברביעי. ממש כתף אל כתף אבל אולי אני טועה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/1/24
    DaveTheSave, oranfu, hbs7 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.