מח' 33: סיטי נגד ארסנל - קרב על כל הקופה. טוטנהאם תנסה לעצור את המפולת מול השדים.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏25/4/23.

1. k_700 Member

1. באשמת מי שיחקת עם מק פרד? היה לך מאמן שחשב שהוא הפך את הצמד הזה למותג.
    אגב, מה55 משחקים שלך, אריקסן שיחק ב37, קאסמירו 43.
    ברונו אריקסן וקאסמירו ביחד שיחקו בהרבה פחות משחקים. כלומר, היו לך לא מעט משחקים העונה שהמאמן שלך היה צריך להסתדר לפחות בלי אחד מהם.
    2. קשקוש. לפני שתי עונות הוא סיים עונה של 47 משחקים, היית לו עוד עונה של 40 משחקים אצלך. הפציעות אצלו היו מקום לחשש אבל בוא לא נעשה צחוק מעצמינו, רצו להביא מגן שמאלי איכותי(גם אתה) כבר שנתיים כי הוא היה עלוב בעיקר בהגנה.
    מעולם הוא לא נתן עונה יציבה הגנתית ואיכותית התקפית כמו שהוא נותן העונה.
    הפוטנציאל תמיד היה שם, לא סתם חצי ליגה רצתה אותו בגיל 18 ושילמת עליו סכום גבוה מאוד בזמנו בשביל להשיג אותו אבל מעולם לא הגשים את הפוטנציאל הזה עד לעונה.
    3. כדאי שימכר ולדעתי מבין דאלוט- ביסאקה הסיכויים יותר גבוהים שהאנגלי ימכר. אבל, נראה כמו מגן נורמלי לחלוטין ואני מזכיר לך אנשים פה הרהרו אם זה בכלל מגן לפריימרליג או אולי בכלל בלם.
    4. הפך את דאלוט למגן סביר לגמרי, אפילו לצד שמאל. שנה אחורה חשבת שזה בכלל יקרה מתישהו?
    לפני שנתיים מילאן לא הפכה אותו לשחקן קבוע למרות שהצמדת לו איזה סעיף קנייה מצחיק. נזכיר.
    5. יכולנו אולי להביא שחקן ועוד מושאל טוב. זו עמדה יקרה. יחד עם זאת קצת מוקדם מאוד לשרוף אותו. טן האח רואה בוא שחקן שחשוב מאוד טקטית לסגנון שלו, סגנון שעדיין לא מקבל ביטוי מלא כי כמובן הסגל לא קרוב להסגר כרגע.
    הייתי מאוד רוצה לראות אותו עם מגן ימני אחר, חלוץ ותחרות על העמדה. אני מאמין שטן האח חשב שסאנצ׳ו יתן איזשהו סוג של תחרות לעמדה הזאת ומהר מאוד גילינו שאפילו פליסטרי נותן יותר תחרות שם.
    6. אפילו לא נזכיר מה אתה ושכמותך כתבתם על ראשפורד, הסגנון היה בערך להמליץ לו לפרוש ולהתעסק בפוליטיקה, בזה הוא טוב.
    כנראה העדות הכי טובה לאיכות העבודה שלו זה המהירות שהוא הפך את ראשפורד מהשיקוץ הכי גדול בסגל לאחד הכוכבים הכי גדולים באירופה.
    ותוך כמה חודשים בתפקיד, מרשים מאוד.