מח' 33: סיטי נגד ארסנל - קרב על כל הקופה. טוטנהאם תנסה לעצור את המפולת מול השדים.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏25/4/23.

1. alexshw Member

העייפות כבר דיברה במחצית שנייה ושוב אין באמת עומק איכותי. נכנסים וודוורדיסטים.
    תיקו מוצדק.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדהים כמה אנחנו לא יודעים לגמור משחקים.
    ושוב ברגע שאנחנו סופגים מנטלית אנחנו סופר שבירים ויכולים לאבד שני שער יתרון גם מול טוטנהאם שבעצמם לא האמינו שהם מסוגלים לחזור למשחק היום…

avdz7 אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

זו פשוט חוסר איכות. צריכה להיות בניית קבוצה מושכלת ומתוכננת. יש פה מלא שחקנים שלא מתאימים למה שטן האח רוצה.
    יש גם את אנתוני שתמיד מחפש את המהלך הקשה. הוא יכל לתת פס פשוט שמאלה במחצית ראשונה וליצור מצב טוב, במקום זה ניסה עוד דאווין. זה לא מספיק טוב.
    נקווה לבשורות בימים הקרובים בגזרת מכירת הקבוצה. טן האח לא צריך להיות גם המנהל המקצועי.

4. k_700 Member

תוצאה מבאסת אבל לא סוף העולם.
    משחק פחות מניוקאסל וליברפול, שניים פחות מטוטנהאם. צריך לסיים את זה בשני המחזורים הקרובים.

הבאסה שנראינו טוב במחצית הראשונה, בנטרול שלהם וביצירת מצבים אבל שילמנו את המחיר הידוע על כל ההחמצה שלהן במקום לסגור את העניין עם 4-0. כנראה שבסגל הנתון אי אפשר לבקש הרבה יותר מזה.

היה צריך לחשוב אולי להכניס את שואו לשחק מגן שמאלי ולקמבן משהו אחר באמצע כשדאלוט ישחק עם הרגל הימנית שלו בימין בשלב מוקדם יותר.
    אריקסן וסאנצ׳ו נראו כבדים מאוד במחצית השנייה, לא חושב שאם אריקסן היה נשאר על המגרש היינו רואים משהו אחר.

אנחנו פשוט קצרים מדי באופציות לתת משהו אחר כרגע. מכאן שגם הביקורת על ״האופי״ ושהבריריות צריכה לקבל את המסגור המתאים. אי אפשר לדרוש מלינדלוף, פרד, וורחהוסט, סאנצ׳ו, מארסיאל להרבה יותר ממה שהם מראים.
    קיין היה ענק במחצית השנייה, התחפש לדה בריינה עם הכדורים שלו.

אם הוא מאריך שם חוזה בקיץ הוא רשמית הספורטאי עם הכי פחות אמביציה בהיסטוריה של הענף.
    ממש פשע נגד האנושות. חייב לעבור לקבוצה רצינית בקיץ הזה.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחקים עם הבלם השלישי והרביעי בהיררכיה (שאחד מהם הוא בכלל המגן השמאלי הפותח), מעלים את פרד מהספסל כשצריך רענון, מכניסים את וחהורסט כשרוצים חלוץ. נו, מה לעשות, זה מה יש. חוסר העומק והאיכות, וההשפעה של העומס המתמשך, פוגעים בנו הרבה יותר מכל היבט מנטלי כלשהו.

DaveTheSave ו-alexshw אוהבים את זה.
  6. avdz7 Member

אני מסכים עם מה שאתה אומר.
    עם זאת, מי שבוחר להעלות את השחקנים האלה זה המאמן. למרות הדברים הטובים שהוא הביא איתו, ויש המון כאלה, הוא עושה לא מעט טעויות שעולות לנו ביוקר. כמה דקות משחק הוא עוד צריך לראות פרד כדי להבין שזה לא זה? ועוד על חשבון אריקסן. ואם כבר על חשבון הדני, אז סאביצר שחקן הרבה יותר אמין מהברזילאי.
    היינו נינוחים כשהובלנו 2-0, חכה עוד 10-15 דק׳ עם החילופים. לא הסקת שום מסקנה אחרי סביליה?

והשיא כמובן, להכניס את מלאסיה ו-וחהורסט בזמן שטוטנהאם בדיוק צימקה את התוצאה ויושבת עלייך, יש יותר שוויון בהזמנה מהצמד חילופים הזה? תגיד לי אתה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  7. alexshw Member

אתה צריך להבין שבהיעדר מבנה מועדון רציני וכשבעצם הציפיה מהמאמן לעסוק בהכל, אף מאמן לא יביא לך הישג גלובלי. הכדורגל כבר לא עובד ככה, במקום בו קיימת תחרות רבה.
    אני חוזר וטוען, טן האח לא זה שבנה את הסגל הנפלא שלו באיאקס. ברגע שהמנהל המקצועי שלך הוא כזה על הנייר בלבד ואין אף גורם מקצועי משמעותי במועדון פרט למאמן, אז לבואקום הזה טן האח רודף אחרי שחקנים שהוא מכיר. משוק מוכר. נתקע חודשיים על שחקן אחד ובפאניקה רוכשים שחקנים אחרי שני הפסדים בפתיחה ואז בינואר רצים להביא פלסטרים. לא עובדים ככה. בלי קשר לזהות המאמן.

8. cheddar Member

מה זה

9. k_700 Member

אריקסן נראה גמור. מה הכוונה על חשבון אריקסן? היה צריך לצאת אפילו לפני.
    אז האופציות הן פרד או סביצר. כשחקן שאמור לתת את הפיזיות אני חושב שהרוב יסכימו שבזה פרד קצת יותר עדיף מהאוסטרי(בטח בדקות שאתה נלחץ אחורה).

היו לנו מספיק הזדמנויות לסיים את המשחק הזה, כולל בחצי השני. לא עשינו את זה. אפשר לדבר על אופי וכו וכו אבל בסוף יש גבול כמה הסגל שלך יכול להכיל פציעות וקילומטראז׳ כמו שכבר עברת.

אני מאמין שאת מאלסיה הוא הכניס כי גם קולוסבסקי היה על המגרש ואתה רוצה מגן שישחק עם הרגל החזקה שלו מול קולוסבסקי ומה שהוא נותן על האגף. אין שם בעיה, אני הייתי עושה את החילוף הזה מוקדם יותר או מעביר את שואו שמאלה.

אם היה מחכה עוד עם החילופים השיוויון היה מגיע מוקדם יותר. תראה שוב את הרבע שעה הראשונה של המחצית השנייה.

10. די קאניו אגדה Member

11. k_700 Member

אנחנו בדיוק מנסחים עכשיו מכתב פיטורים לטן האחakaטןאאוט.
    cause bald is worst.
    אנשינו מעוניינים להכניס את הנתון הזה בטיעונים לעונש.
    אודה לאדוני אם ימצא לי מה עשו קבוצות נבחרות במקום ה3-4 רביעי מהחמש שנים האחרונות מול הטופ 9 במשחקי חוץ כבסיס להשוואה.
    כמו כן, חשוב להזכיר שהפער בין להיות מקום 9 ללהיות מקום 13 הוא כרגע 10 נקודות כשלקבוצות ה10 וה11 יש עוד משחק חסר(ומהן הפער קטן יותר).

מה אמור לעשות נניח מאמן שצריך לסיים עם 74 נקודות ולעשות מקום 4? 90 אחוז הצלחה במשחקי חוץ מול הטופ 9? מה הסטנדרט?

12. די קאניו אגדה Member

יש למאמן הבא של ניימיכן הרבה מזל.
    צלסי וטוטנהאם העונה אשפה ,וליברפול למרות האירוניה שהם ניצחו אותנו 7-0 גם הם בעונה הכי גרועה בעידן קלופ.
    מי היה היריבה שלו בטופ4?? ניוקאסל עם כל שחקני קבוצת התחתית ? שאגב גם הם נראים פי כמה ממך במיוחד בפאן ההגנתי.

תשמע אנחנו נהיה פה לקראת שנת 2024,גם אני ,וגם אדוני הנכבד שזה אתה, ושטן האח יתחנן לאמן את אלקמאר ובמקסימום יתנו לו לאמן את נאק ברדה.
    אני אגיד לך "אתה רואה ? אין היום כמו השתלות שיער".

13. avdz7 Member

אלכס, כרגע אני לא מצפה לשום הישג גלובלי.
    שים לב שאני מבקר את ניהול המשחק של טן האח בזמן שאתה גולש למחוזות אחרים לגמרי.

קיי, שיחקת 90 דק מול קבוצה מפורקת שרוב המשחק משדרת לך רחמים וחוסר אמונה. הם היו כל כך בפוסט טראומה שיכלת להניע כדור מבלי להיענות בpressure מהצד השני, ככה שמבחינתי גם אריקסן גמור יכל להישאר על המגרש בקונסטלצייה מסויימת. בחרת להוציא אותו? אחלה, מובן. אז במקום פרד שיותר מדי פעמים הוכיח את עצמו כשחקן שאי אפשר לסמוך עליו, תתן לסביצר שרעב לדקות והראה בכלום זמן את מה שאנחנו מחכים כבר כמה עונות לראות מהברזילאי. ואגב אני בכלל לא בטוח שסביצר נופל מפרד בכל האספקטים הפיזיים (חוץ מזה שאיזה פיזיות כבר היית צריך מול הקבוצה המפורקת הזו? בחייאת).
    הם בעצמם לא האמינו שיגרדו משהו מהמשחק הזה. כמו מול סביליה, גם פה זה נראה שעשינו מאמץ עילאי כדי לחרבן את זה. לא פחות ממדהים.

אני לא עיוור, אין ספק שלטן האח יש המון נסיבות מקלות, אבל קשה לי להישאר אדיש לזה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  14. k_700 Member

מתי אלכס לא הגיב עם הטנטרום הקבוע אחרי הפסד נקודות של מאמן שאין לו מנהל מקצועי ושהמאמן הקודם של אייאקס לא בנה בכלל את הקבוצה ההיא של אייאקס? cmon מדהים שאתה מצפה מהייצור הזה ליכולות ניתוח מציאות אחרות חוץ מהתגובה המוכנה.

שיחקת בסוף מול קבוצה ששיחקה בבית, עם סגל שחקנים שלא באמת נופל משלך(ואני חושב שאם מקבצים אפילו סגל משותף להרכב משותף אני לוקח יותר שחקנים מטוטנהאם....) כשלהם אין מה לשחק פרט ללשחק על הכבוד מול הקהל הביתי שלהם.
    לא פגשתם פה את נוטינגהאם או סאותהמפטון.
    זו קבוצה שלקחה נקודות מסיטי וברוב העונה הזאת פלירטטה מקרוב עם הטופ 4.

לא מסכים איתך בקשר לאריקסן. כשהוא גמור הוא ממש חור מהלך, בטח מול מהירות.
    אין דרך באמת להחביא את זה. זה או הוא או ברונו ואני בכל יום מעדיף להשאיר את ברונו על המגרש ולא את אריקסן(גם במשחק הזה היה הכי מסוכן אצלנו).

שיחקת כבר מחציות שניות עם סביצר ונראית גרוע באותה מידה והיו לך כבר מחציות שניות שהכנסת את פרד ל20-25 דקות ונראית יותר טוב.
    בשני המקרים אתה בוחר בין שתי אופציות רעות למצב שאתה צריך לייצב את ההגנה מול לחץ.
    פרד הוא מפגר שנוטה לטעויות וסביצר איטי ולא נותן את האיזון ההגנתי שצריך.

וורחהוסט עוד נתן משהו בלחץ, בהגנה, באפשרות להוריד כדורים ולייצר משהו לאחרים. אבל אתה מבין שבשלב הזה בלי איזה גארנצ׳ו על הספסל אתה פשוט ריק. זה מה שיש כרגע.

אם שמת לב קיין ממש שיחק בקישור מהרגע שהם העלו הילוך וקולוסבסקי נכנס.
    אז זה לא קישור של סקיפ והוייברג יותר אלא קישור מחוזק בקיין של קבוצה שגם לחצה גבוה בכל המחצית השנייה. ככה שבהחלט היית צריך להוסיף נדבך של פיזיות.
    בתיקולים ובחילוצי כדור פרד עזר, הבעיה איתו זה קבלת החלטות, מסירות מפגרות, עבירות מפגרות, איבודי כדור מפגרים.
    זה הפרסונל. החלופה אליו לא הרבה יותר טובה כשאתה צריך להגן.

בסוף תחושה מבאסת אבל אי אפשר במסגרת הסגל הנוכחי וכל הפציעות לצפות ש90 דקות המערכת לא תחרוק.
    יש גבול.

15. alexshw Member

כי אי אפשר לנתק אחד מהשני. ראו בלא מעט משחקים כדורגל טוב וראו יד מכוונת של מאמן אבל זה לא מספיק ואי אפשר לבד.
    בסוף הסגל רחוק מאיכות נדרשת ובסוף העייפות מצטברת והיעדרויות מצטברות. איכות הכדורגל בשבועות האחרונים בירידה טבעית לאור מה שקרה קודם. מצב נתון שקמים וודוורדיסטים מהספסל ויש גם כאלה בהרכב. זה אצל כל מאמן יפגע באיכות.

Sent from my SM-S906E using Tapatalk