מח' 9 בליגת העל - ב"ש מרשימה בטדי, 3-2 קשה לאלופה בק"ש. נתניה המקרטעת מגיעה לאיביץ'.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/10/22.

1. alexshw Member

בעיות במכבי חיפה ידועות, יחד עם זאת הקבוצה נותנת עונה אירופית מטורפת ונמצאת עם כמות נקודות הכי גבוהה שלה בשלב הזה של העונה לא זוכר כבר מזה כמה שנים. יש מחר משחק שכל קבוצה ישראלית רק יכולה לחלום עליו. גם אני חושב שיש שליליות יתר פה וגם בפורום של הקבוצה זה ככה.
    צריך לדעת גם להנות בכדורגל.

2. Werewolf Member

לא צריך בכוח. קנדיל ודוידזאדה נראים טוב. ג'רלדאש זה כבר סיפור אחר, פשוט בזבוז של שחקן זר.

עומר אוהב/ת את זה.
  3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

להוציא את המשחק מול בית"ר המפורקת במחזור הראשון(כיום אפשר לומר ששיחקנו ללא 7 שחקני הרכב) בני לם ונתניה עם 0 ניצחונות, 3 תוצאות תיקו ו-5 הפסדים בשמונה מחזורים והפרש שערים של 14-3(שער שדה אחד). אמנם אני בטוח שבקרוב יגיע הרצף החיובי שלהם והם יתייצבו לאזור מרכזה הטבלה אבל זאת קבוצה שסיימה במקום הרביעי בעונה שעברה וסגרה את הסגל בתחילת הקיץ מתוך מטרה לאיים העונה על השלישייה הראשונה וכרגע נועלת את הטבלה. כישלון גדול של לם ואלמוג כהן, מה אומרים הנתנייתים פה הם יקחו אחריות?

Sir Alex Ferguson ו-oranfu אוהבים את זה.
  4. Morientes Member

הם נראים מזעזע, למזלם הם בקבוצה שמסתירה את זה קצת.

5. Werewolf Member

אין לי מושג איזה משחקים אתה רואה בשביל להגיד שהם נראים מזעזע (לא פחות). הם פחות טובים מהמגנים הפותחים של מכבי חיפה (לא נראה לי שיש למישהו ספק), אבל הם בטח לא נופלים מסאן או ממגנים אחרים בליגה.

6. DRORIKO Member

ראיתי עוד כמה משחקים שלכם ובכולם האשמים הבלעדיים היו שחקני ההגנה שלכם, ובראשם הקפטן המדופלם. השוער לא היה אשם באף אחד מהשערים שספגתם, לפחות מאלה שאני ראיתי, אפילו נתן כמה הדיפות טובות. אני באמת לא יודע איך דווקא הוא הפך להיות השעיר לעזזל שלכם.

7. Ori8 Member

מכבי לא קבוצה כרגע.
    יש שחקנים טובים שחלקם עושים את ההבדל ומנצחים משחקים בסופו של דבר אבל קבוצה אין כרגע לאיביץ. השאלה היא האם תהיה ומתי.

יגידו שזה שטויות אבל בסופו של דבר אני חושב שהוא דווקא נמצא בבעיה עם חוסר האיזון של הסגל הזה שלו.
    זה שאין הרכב מובהק וזה שהוא לא מסוגל לשחק במערכים נוספים פוגע בו ובקבוצה בסופו של דבר.

לחיפה יש חסרונות ברורים ברמת העומק אבל לבכר יש קבוצה ולדעתי בלונג ראן זה מה שיעשה את ההבדל. זה והעובדה כמובן שיש מונדיאל בינואר וזה מאפשר לנוח לחלוטין מאירופה ולהתחיל ליגה חדשה בצורה רעננה וגם עם חיבוק כמובן.

וגלוך… תופעה. זה קצת נמאס לשמוע אבל הוא באמת בלבל אחר לחלוטין מבחינת רמת משחק. שחקנים סביבו לא מצליחים לקרוא אותו כי הוא חושב פי 2 יותר מהר מהם, זה לא להאמין.

הוא מקבל את הכדור איפה שהוא רוצה לקבל את הכדור ואתה פשוט רואה שהוא ידע כבר קודם בדיוק מה הוא הולך לעשות.

הוא תענוג אמיתי והלוואי שנצליח לראות סוף סוף ישראלי מגיע לרמות הגבוהות. אם הוא גרמני הוא לא מקבל דקות משמעותיות כרגע בדורטמונד? אני באמת חושב שיש סיכוי גדול שכן.

8. Raulito Madridista

אתה לא צריך לשכנע אותי כמה אדי גוטליב בלם בינוני באופן כללי וקטסטרופלי העונה, כזה שתמיד מרחפת מעליו עננת ה-'זריקת זין'. איפה כל העיתונאים הגאונים שהריצו אותו לנבחרת או הציגו את המאזן של הפועל איתו ובלעדיו - כשהוא נעדר בסיבוב הראשון מהמשחקים הקשים באמת. אגב, הזכירו פה את יהב גורפינקל - שחקן עם דריבל טוב אבל פשוט לא חכם ולא מספיק אגרסיבי. אין תכונה שאני יכול לציין שלהגיד שהוא מצוין. מדמיין לעצמי אגף שמאל עם לאיוס וליידנר וכמעט בוכה (לא באמת).
    לגבי השוער - אמרתי שהוא כן שעיר לעזאזל. אבל אם לא שמת לב שהוא חטף איזה ארבעה שערים לפחות באשמתו ושגם הוא גורם לפאניקה בהגנה אז אין לי מה להציע. הקהל 'חם' עליו עוד כשהיה שוער נוף הגליל אשתקד, נזרקו לעברו מצתים וכוסות כשבזבז זמן והוא כמובן התעצבן ובצדק והוא רץ לשופט להראות לו וכן הלאה. אני אישית לא מקלל שחקן מהקבוצה שלי ולא שורק בוז אף פעם. בטח לא בגלל יכולת חלשה אלא רק בגלל גישה.

ואם כבר הזכירו פה את הפועל - דווקא דן איינבינדר הצטרף מצוין להתקפה כבר שני משחקים וחבל שהוא הגיע לכל המצבים. מעניין אם אזולאי הקשר היה יכול לתת גול מאחד המצבים אתמול.

@Ori8, קראתי את הניתוח שלך. אולי. אני חושב שאיביץ' יכול לזוז מטר לפה או לשם אבל הוא יישאר איביץ'. הסגל הטוב שלו מחייב אותו לשחק התקפי. לדעתי הוא מבסוט לשמור את כולם בכוננות ו'לרדות' בהם, שאף אחד לא יידע שהוא בטוח ב-11 למעט זהבי אולי, סבוריט והשוער.

9. Morientes Member

נראה לי שאני רואה אותם לא פחות ממך.
    הם נראים מזעזע פשוט, מה שיש להם זה הרבה שחקנים טובים סביבם שמחפים על זה.
    לא סתם הם היו בספסל שלנו כל כך הרבה זמן

10. עידן444 Member

לא.
    בני גם מקבל רוח גבית כי הקומץ הרעשן וכל העיתונאים, שחקני העבר, העסקנים ואפילו הבעלים חברים שלו ונותנים לו גב.
    שלומי דורה וריימונד אטפלד לא שרדו פתיחה כזו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

abcd אוהב/ת את זה.
  11. Butragueño מנהלים

בכל המשחקים שקנדיל שיחק העונה, הוא היה נהדר. וכותב את זה משתמש שקטל אותו בכל עונה בשנים האחרונות.
    גם דוידזדה עם גרף שיפור מאוד מרשים. אני לא מבין איך אתה טוען שהם לא טובים מכל שאר המגנים בליגה (חוץ מהזרים של מכבי חיפה).

12. קשר שמאלי Member

הוא שחקן מוכשר וחכם דווקא ביחס לשחקני הגנה ישראלים, הבעיה שלו היא מנטלית. הוא שחקן חסר תעוזה, לא אוהב להגדיל ראש, אפס חוצפה חיובית. הוא משחק בשביל לא לטעות, ככה הוא היה גם בנוער.

נערך לאחרונה ב: ‏24/10/22
  13. DRORIKO Member

איבינדר תמיד היה שחקן שמצטרף מגל שני. יש לו אפילו גול בנבחרת שהוא הבקיע ממש מקו השער.

14. abcd Member

אחרי קטמון, שהקבוצה שברה שיאי גועל (לפחות עד עכשיו), קיוויתי שבני לם יעשה איתנו חסד אחד ויילך מיוזמתו.

אני מאמין שבסוף סגל יישבר ויעיף אותו אבל הגב שהוא מקבל מחלק מהקהל יגרום לדעתי לאוירה גרועה שתשפיע גם אחריו.

כרגע מאוד לא אופטימי.

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בשולי הדברים, נראה שפסלו למכבי שער חוקי.