מח' 9 בליגת העל - ב"ש מרשימה בטדי, 3-2 קשה לאלופה בק"ש. נתניה המקרטעת מגיעה לאיביץ'.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/10/22.

1. DRORIKO Member

אפשר להסתדר בליגה עם רז מאיר, כמו שהסתדרנו איתו יפה גם בשנים הקודמות(בהנחה שהוא חזר טוב מהפציעה) אני רק מקווה שהפציעה של השבדים לא תהיה ממש חמורה, גם כי נאבד אותו כמובן אבל גם כי נצטרך לשבור את הראש עם המחליף של מאיר. ינון אליהו לא ברמה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  2. oranfu Member

הפציעה של סונדגרן נראית קשה וזאת מכה אדירה לחזור לשחק עם מאיר.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מעריך שבגלל ליגת האלופות אנחנו פחות לוחצים על היריב. פשוט צריך לחלק את הכוחות. התוצאות לא רעות (ואני מתכוון לניצחונות).

G.B7 אוהב/ת את זה.
  4. alexshw Member

יש כמה סיבות. עומס נופל על אותם שחקנים. יש גם בעיה בהכנה. אפילו חלק מהפעמים אין בכלל זמן להתכונן. השבוע היה אבל לא נראה שהפוקוס על הליגה. זה המצב.
    במצב אידאלי היו מעבים את הקישור המרכזי ועוד שחקן קו. לפחות אחד מהם.
    קשה מאוד לשלב בין אלופות לליגה כפי שההסטוריה מראה פה. ההנהלה לא עשתה הכל כדי להקל על זה.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

DRORIKO ו-oranfu אוהבים את זה.
  5. קשר שמאלי Member

נטע לביא במשחק מחריד, נתן אולי 2-3 מסירות מקדמות, כל השאר אחורה או לרוחב. כשרואים אותו רץ עם התחת למעלה מבינים שהוא ביום רע. גם מוחמד במשחק מחריד

6. Butragueño מנהלים

היה צריך לסיים את המשחק עם 2 בישולים

7. קשר שמאלי Member

ועדיין היה חלש. הקישור שלנו היה חלש מאוד היום, זו הסיבה העיקרית ליכולת הכל כך מבישה של הקבוצה היום. לביא גם מול חדרה היה חלש, למעשה הוא נותן הופעות טובות העונה רק באירופה, כמו הקבוצה

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/22
  8. wings Member

שום מילה על דילן? כל הכבוד על הגול ניצחון אבל מה זה היה? כמה שטח הוא נתן שם בכל התקפה לשבירו, אפילו סק לא כזה חסר אחראיות. מותר לו לתת משחק אחד לא טוב, אני רק מקווה שזה בעיקר בגלל שהוא שמר כוחות ליום שלישי למשחק מול קבוצת נעוריו. אני יכול להבין את השחקנים שהמשחק היום היה תקוע להם כמו עצם בגרון. איזה דיכאון על דניאל. מקווה שזה לא משהו מאוד רציני. מכה רצינית לאבד את הלוחם הזה. כל מגן ימני בקבוצה יסבול הגנתית כי אצילי עושה טובה בהגנה. לא ברור לי מה הוא עוד עשה על המגרש אחרי הגול השלישי.

ושיזדיינו ק"ש. נמאס כבר מהקבוצות האלה שבתיקו דקה 60 מחפשים למשוך זמן. ועוד במשחק שהם מתקיפים טוב ויכולים בקלות גם לנצח. לא ברור לי איך עדיין לא פתרו את הבעיה הזאת בכדורגל.

9. alexshw Member

אי אפשר שאותם שחקנים יצרו אותה אינטנסיביות בדיוק כל 3-4 ימים בעומס שכזה. מפרקי זמן שמייצרים כדאי לגמור משחק ולהיות מרוכזים.
    עוד אופציה, לפעול לכך שיהיה עומק אמיתי גדול יותר בקישור, מה שלא עשו.
    שחקנים לא מכונות, הכדורגל של בכר תובעני. זה מועיל מאוד במסע אירופי, בליגה משלמים מחיר כשאין מספיק אופציות לשינויים.

10. Butragueño מנהלים

ההזדמנויות של שבירו הגיעו לא בגלל דילן. בהתקפות של 3 על 2, כששבירו הוא הקיצוני, דילן לא יכול לשמור עליו בכזו קלות. הוא צריך מצד אחד להשלים קו נבדל עם הבלם שלידו, ומצד שני לא יכול להיצמד לשבירו כדי שאם יקבל כדור לשטח יוכל לרוץ איתו. אז בהינתן כדורים טובים (והיו 2 כאלה) אין לדילן מה לעשות. לכן בכר ביקש ובצדק לתקוף את המוסר בכל התקפה מתפרצת שלהם.

11. wings Member

היו גם מצבים של 2 על 2 שנבדל בכלל לא היה אפשרי כי המוסר היה בקו של החלוץ. באחד המצבים הוא מסמן לדניאל אני חושב לסגור את שבירו שדניאל בכלל הרחק מאחור ואין לו סיכוי להגיע ובעצם משאיר את שבירו לגמרי לבד. איכשהו שבירו בעט החוצה. או שזה היה בגול השני שלהם. כבר לא זוכר.

12. DRORIKO Member

יש מצב שזה היה המשחק הכי טוב בקריירה של אופיר קריאף

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא קראתי את כל הדיון אבל יש פה כמה אוהדי חיפה שצריכים להירגע דחוף,
    לנצח כמו היום בק"ש זה הכי ניצחון של אלופה שיש, גם מכבי התקשו בסכנין ולהם אין את התירוץ של הצ'מפיונס (שזה תירוץ ממש טוב בעיניי).

יש לחיפה 4 משחקים לא קשים מדי עד הפגרה (אשדוד בבית, בית"ר בחוץ, דרבי "חוץ" והפועל תל אביב בית), אפילו להוציא 9 מ12 ואז תצאו לפגרה בתמונת האליפות וכשיש לכם חודש לנוח ולהתכונן וגם לרכוש שחקנים אם צריך.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה בדיוק מה שאנחנו אומרים בגדול, 90 אחוז מהליגה הם כאלה. חיפה יכולה להראות חרא ולנצח את רוב קבוצות הליגה.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

Raulito ו-EuropeGuy אוהבים את זה.
  15. alexshw Member

כששיחקה חרא מוחלט היא שילמה והפסידה. מוגזם להגיד שהיינו חרא ממש. שיחקנו נכון חצי אחד ובמהלכו היינו צריכים להוביל ביתרון נוח.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk