מח' 9 בליגת העל - ב"ש מרשימה בטדי, 3-2 קשה לאלופה בק"ש. נתניה המקרטעת מגיעה לאיביץ'.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/10/22.

1. DRORIKO Member

פגרת המונדיאל שתהיה עוד חודש באה לחיפה בול בזמן. נראה שהחבר'ה צריכים להטעין את הסוללה.

2. alexshw Member

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

על פניו יש משחקים לא קשים עד הפגרה, אבל כשאתה מקבל מהפועל ירושלים 3 ומפסיד גם לבני ריינה..
    עד עכשיו אנחנו מוכיחים שהרצפה שלנו מבחינת יכולת מאוד נמוכה. אנחנו יכולים להפסיד לכל קבוצה כך שזה לא מדד לכלום מי היריבות.
    ברור שחיפה פייבוריטית מול כל קבוצה, ושזה תלוי בה.

G.B7 ו-oranfu אוהבים את זה.
  4. Raulito Madridista

נכון, אבל אם בפעם הראשונה אתה חושב, נגד הפועל ירושלים - 'זה קורה' ואז מגיעה הסטירה השנייה - אז כן, מכבי חיפה תהיה יותר רצינית במשחקים האלה. גם אם לא תראה אותה רצה בטירוף כמו באליפות הראשונה. מעבר לכך אני לא יודע מתי דולב חזיזה חוזר אבל הפציעה הזו מעבר לכך שקטעה את המומנטום למשל - תחזיר אותו עם הרבה יותר מוטיבציה. אני גם לא משוכנע שמכבי תל אביב תנצח את כל המשחקים עד לפגרה, היה לה מזל גדול נגד בני סכנין. גם נגד מ.ס אשדוד ונגד מכבי חיפה היא לא שיחקה טוב ולה אין ממש תירוצים.

לגבי איתמר שבירו, זה יוצא לי קצת עקום, כאילו אני פאנל ב-'שער השבת', אבל אולי כן הפועל באר שבע פספסה חלוץ מחליף לא רע. יש גולים שהוא עושה כל כך בקלות, גם אם הוא רשם החמצה מדהימה אתמול. ואני מודע לפערי הדקות והלחץ שאין בק"ש לעומת קבוצה גדולה. רק תוהה בקול רם.

5. קשר שמאלי Member

לא יודע אם ראית את המשחק אבל זה ממש לא היה ''ניצחון של אלופה''. היה לנו מזל גדול. שדדנו את ק''ש. גם נקודה לא הגיעה לנו. ואני לא יודע מה זה משחקים לא קשים מדי, אנחנו מתקשים מאוד העונה בליגה מול כל קבוצה

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסמי עופר אין לכם ממש משחקים כאלה, הכי קרוב זה חדרה שבעטתם שם 30 פעמים לשער עם כמה הזדמנויות טובות שמספיק שאחת נכנסת ויכול להיות שהרבה לחץ נחסך מכם. ואלא אם יואב כץ יוותר על ההכנסה המסורתית מאוהדי מכבי חיפה, אפשר להגיד ש3 מ4 משחקים שיש לכם הם משחקי בית בסמי עופר.

נערך לאחרונה ב: ‏23/10/22
  7. קשר שמאלי Member

הימורים איפה בואטנג יהיה בעונה הבאה
    נלך על בית''ר/הפועל חיפה

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי את ריינה-סכנין, אבל לא מופתע שגנאיים וקבהא קיבלו אדומים, שני שחקנים שמעבר לאגרסיביות ועבירות אין להם מה להציע.

9. Raulito Madridista

לחץ ועצבים של תחתית, 0:0 מאכזב נגד הפועל חדרה. קצת כבד לסחוב את כל הליגה על הגב. ברור שהיה קשה לראות את כל קבוצות התחתית מנצחות ואתה תוהה 'איפה נביא נקודות לעזאזל?'. נקודת האור היחידה היא שלא ספגנו, לא הייתי בונה על המשכיות אבל מרינוביץ' עם הצלה אחת פנטסטית. בן ביטון במחצית ראשונה טובה.
    הפועל הייתה צריכה יכולת אישית של ניב זריהן ולאיוס בדקות האחרונות ולא קיבלה את זה. דווקא דן איינבינדר הגיע למצבים טובים, שניים כאלה, ופעמיים פישל. מאוד רוצה, משתדל, מצטרף, אבל חבל מאוד. עד שהבקיע ממטר זה היה בנבדל. לא צריך להיות שחקן התקפה כדי להבקיע מכמה מטרים. לא ממש מבין למה שלומי אזולאי אפילו לא בסגל, גם אם הוא לא תורם את מה שציפו ממנו. אפשר לחשוב מי מתלבש במקומו, גילי ורמוט בעמדת הפרשן ולא במגרש. חדרה יכלה לשחק אפילו קצת יותר פתוח. אם לא יפתחו את הכיס בינואר ויעשו מהפכה סטייל ינואר 2021 אנחנו בבעיה קשה ויש מצב שנרד.

10. DRORIKO Member

אפשר כבר להסכים שהשוער של הפועל הוא לא הבעיה של הקבוצה ושהאוהדים נטפלים אליו סתם כי הם גזענים?

11. קשר שמאלי Member

יהב ''ראש קטן'' גורפינקל. לא מגדיל ראש, לא מנסה ליזום, רק רוצה לסיים את המשחק עם כמה שפחות טעויות. איזה שחקן סתמי.

12. oranfu Member

הפועל חדרה היא אנטי כדורגל, אבל היום היא ניסתה לשחק וראיתי יותר כדורגל מאשר מה שראיתי מהפועל ת"א.
    בלי לאיוס ת"א בסכנת ירידה רצינית ביותר לדעתי. מעריך שיישארו כי יתחזקו בינואר ויש להם קהל ששווה להם נקודות אבל באמת שהם פח גדול.

חדרה עצמה בסכנת ירידה גדולה ביותר.
    יש שוער טוב, 2 בלמים מצוינים וחוץ מזה מעט מאוד.
    לא חושב שיש להם את הלוקסוס לא לפתוח עם גוטליב.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש נושא בעולם שהדעה שלך עליו לא מטומטמת ורדודה?

14. Raulito Madridista

אני לא מסכים איתך. לא שאנחנו כאלה גדולים אבל היינו יותר טובים. דראפיץ' עשה הכל כשוויתר על רומראטו כשבהתחלה המטרה הייתה לא לספוג ולכן שלישיית 'הנגרים' באמצע - והעלה עוד שחקן התקפה אבל הציוות עצמו היה לא נכון, לאיוס מתבזבז באמצע. איינבינדר החמיץ שם מכדור רוחב של לאיוס כשזרק את עצמו במחצית הראשונה וגם במחצית השנייה הייתה לו הזדמנות כשמעבר לכך עוד כמה כדורים נהדפו. חדרה לא שיחקה בונקר אבל לא נגעה הרבה בכדור ולא יצרה מצבים. לקבוצה כמו שלנו, שהיא גם ככה לא משהו, במומנטום מאוד שלילי - שלושה מצבים של מאה אחוז זה צריך להספיק איכשהו כדי לתת גול. אם אני מדבר עם אוהדת אחרי המשחק והיא אומרת לי 'נקודה זו גם התקדמות, לא משהו' - זה אומר הכל עד כמה אנחנו בחרא. רוצה לסכם: אנחנו באמת גרועים, אבל ספציפית אתמול הגיע לנו לנצח.

לא רוצה לחזור על עצמי אחרי כל משחק אבל שי אייזן כבר היה שייך לנו, יואב תומר יכול להיות אחלה חלוץ מחליף עם כל הכבוד לסניור שהוא בעיקר מהיר ויש לו את הטייטל של 'שחקן נוער'. ואם גונזאלס שהוא דומה ל-'10' פצוע אז אין סיבה ששלומי אזולאי הקשר לא יהיה בסגל. זה לא שהוא מחפף באימונים, קראתי שלהיפך.

@חייל שוקולד, הוא פשוט נפל על המשחק הסביר של השוער שלנו העונה והתרשם כנראה מהתקציר בו ראו את ההצלה היפה מאוד לנגיחה במחצית הראשונה. לזכותך ייאמר שאתה זיהית את החרא כבר בגביע הטוטו ולי לקח קצת יותר זמן.

15. קשר שמאלי Member

לאיוס צריך להתרגל לשחק מתחת לחלוצים אם הוא רוצה לממש את הפוטנציאל שלו, זו העמדה שהכי מתאימה לו
    הוא לא שחקן כנף קלאסי. הוא יותר גילי ורמוט מעומר אצילי

נערך לאחרונה ב: ‏24/10/22