מילאן 2016/17 :: בעונה הבאה עם הופעה במפעל אירופאי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. HEART BREAK KID RED DEVIL

זה נותן הרגשה שהסינים אולי הגיעו טיפה מאוחר, מעניין מה היה קורה אם הרכישה הייתה מתבצעת לפיי כמה חודשים ואני עדיין חושב שאיכשהו ברלוסקוני עדיין במועדון ולצערי במילאן לא יפטרו ממנו כול כך מהר. same old shit

2. Yiftach Member

לדעתי, ספטמבר יהיה החודש הכי חשוב של המועדון מאז שברלוסקוני הגיע לפני 30 שנה, כי זה חודש שבו הסינים אמורים להזרים מזומנים, ודברים לכאורה אמורים להראות אחרת.
    בכל מקרה, אני חושב שפה לא נראה קבוצה ששופכת כספים על שחקנים..

3. Don Joan Roman Member

בזבוז כספים על שחקנים רק כי יש מזומנים הוא מטופש, טוב יעשו הסינים במילאן אם במשך השנה הזו הם יעשו שיעורי בית לקראת השנים הבאות ויתחילו לתכנן פרוייקט שיחזיר תוך כמה שנים את מילאן חזרה למקומה הטבעי, זה יהיה הרבה יותר יעיל מלשפוך מאות או עשרות מליונים על כל מי שבא ליד.

Sent from my m3 note using Tapatalk

עודד (אוהד הצלחות) אוהב/ת את זה.
  4. HEART BREAK KID RED DEVIL

אין שום בעיה לסיים שוב במקום ה 7, אבל לפחות שיהיה כיוון וישחקו כדורגל כי שנה שעברה זה היה כלום אחד גדול ולא היה שום כיוון ושום שיטת משחק וכול שנה מביאים מאמן חדש ללא שום ניסיון מאז אלגרי ומפטרים אותו אחריי חצי עונה זה נותן תחושה של שכונה.

5. Milanista3 Member

נכון, אבל אם הייתי מהמשקיעים הסינים הייתי משקיע בינואר על מנת כן לנסות להתברג במקומות שיובילו לליגת אלופות, כי כל עונה מחוץ למפעל גוררת אחריה לא מעט הפסדים. ויש סיכוי לא רע שמקום רביעי גם יספיק העונה בשביל להגיע לשם, ככה שזה לא מנותק מהמציאות במידה ויגיע הרכש בינואר. הבעיה היא להשאיר את הראש מעל המים עד ינואר (לאור האי ה"רכש" שהגיע עד עכשיו) ולא לתפוס פער גדול מידי מהמקומות האלה.

6. HEART BREAK KID RED DEVIL

יש לא מעט שחקנים שקודם כול חובה להתנקות מהם , אין שום דבר קשור ביניהם לבין כדורגל פשוט אין.
    מאטרי(אין מילים),פולי( משחק אחד טוב, משחק אחד פשוט עציץ), לואיז אדריאנו (עם כול הכבוד איטליה זה לא אוקראינה).
    יש עדיין טעם מר בפה עם אל שראוועי , היה אמור להיות העתיד שלנו אך משהו השתבש שם.

7. Yiftach Member

לגמרי, בעונות האחרונות אני צפיתי בקבוצות כמו אמפולי, וטורינו וממש נהניתי, יהיה קצת אבסורד לסיים מתחת למקום חמישי כי אם לא אירופה אז רק ברגע האחרון.
    אגב, איך לעזעזאל אינטר מצליחה לקמבן עסקת גליאני על ז׳ואאו מריו ואדון גליאני לא? הם אשכרה מתכוונים להשאיל אותו לעונה ורק אז לשלם 35מ׳ או קצת יותר, אתם רוצים להגיד לי שזה לא שחקן שיעלה את הקבוצה רמה? בהשאלה? תשלום אחרי עונה? גליאני גמור, אפילו עסקאות דחויות כבר לא רלוונטיות

HEART BREAK KID אוהב/ת את זה.
  8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני קורא פה מילים כמו ליגת אלופות וחש בלבול קל, שלא תבינו אותי לא נכון, אני מחכה ליום בו תחזרו לבכות בגלל דברים כמו השער של מונטארי ותצחקו לאידם של צמד בלמים אנגלי שזה עתה הושפל על ידי שחקן ברבע גמר ליגת אלופות .
    אבל אני לא חושב שיש מישו אחד במועדון שבאמת מאמין שהוא יישמע את ההמנון הזה בעוד שנה.
    מילאן תעשה מספיק אם תשחזר את העונה שעברה, כלומר - מקום באירופה עם סיכוי לגביע .
    מישהו פה באמת מאמין שיש סיכוי למשהו טוב יותר? מילאן צריכה להעביר אצ השנה הזאת כדי להגיע מפוקסת לחלון הבא, בעצם בזה שהרכישה מתבצעת עכשיו(בהנחה ששום הפתעה לא תצוץ וזה באמת סוף הסאגה) , מילאן צריכה להתכונן ל17-18.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  9. yonmu Member

בגלל העיכוב עם מכירת המועדון אתה צודק. לא נספיק לעשות שינויים מספיקים כדי להתמודד עם יובה, נאפולי, רומא ואינטר.
    ולמרות זאת, מספיק שמונטלה יביא שינוי מרענן ונפגע ברכש לא רע - ונהיה הרבה יותר קרובים לדרג ב' (נאפולי-רומא-אינטר) מאשר לדרג ג' (פיורנטינה-נאפולי-ססואולו). תוסיף לזה תיקונים בינואר (בהנחה שהבעלים החדשים יזרימו כספים) וגם אם אי אפשר להגדיר מקום 4-5 ככשלון, זה לא הופך את מקום 3 לפנטזיה הזויה.

נגיד את זה ככה - לדעתי יש יותר סיכוי שנסיים מקום שלישי מאשר שנאפולי או רומא יקחו אליפות...

10. Milanista3 Member

אתם שוכחים שקיים סיכוי סביר שגם מקום רביעי יספיק בעונה הבאה על מנת להגיע לליגת אלופות. אם קבוצת הרוכשים הסינית תוציא באמת 100 מיליון יורו בינואר ( נשמע לא סביר אבל מילא ), המקום שמוביל לאלופות יהיה אפשרי. אך כל זה בתנאי שבאמת הקבוצה תוציא מעצמה את המקסימום עד ינואר ותסיים בפער סביר מהצמרת. לא חושב שזה הזוי, הכל תלוי בכמות הכסף שיושקע בינואר וניהולו.

11. SerieA Il Capitano

לא כ"כ מבין למה יש סיכוי סביר שמקום רביעי יספיק.

השינוי שאופ"א מכינים הוא רק לשנת 2018-2019. כלומר העונה שלאחר העונה הקרובה תעביר גם את המקום הרביעי לליגת האלופות.

לא?

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

@yonmu - על זה אנחנו נשאר חלוקים, בעיני יש סיכוי יותר גבוהה שרומא/נאפולי יקחו אליפות מאשר שמילאן תסיים ב3 הראשונה . יותר מזה - אני חושב שהסיכוי של יובה לסיים שלישית הוא גבוה מזה של מילאן.(כן עד כדי כך) הקבוצה עברה קיץ נוראי, בו לא הלכה קדימה..

@SerieA - עד כמה שאני יודע הצדק איתך.

SerieA אוהב/ת את זה.
  13. תומר1989 Member

ארנסטו סוסה למילאן זו כנראה עובדה מוגמרת .
    אמנם שחקן בן 31 אבל רק בעונה הקודמת היה לשחקן המצטיין בטורקיה והוביל את בשיקטאש לאליפות יחד עם מריו גומז.
    השאלה אם הליגה הטורקית היא מדד כל כך רציני ומילאן באמת הרוויחה פה שחקן נהדר.. נחכה ונראה

14. Milanista3 Member

אני לא מדבר על השינויים של אופא.
    הפער מהליגה האנגלית קטן משנה לשנה ועומד כרגע על 2 נקודות וקצת. אם האיטלקיות יתנו עונה טובה יותר מהאנגליות העניין אפשרי ביותר. בלי לזלזל בלסטר, טוטנהאם וארסנל אני לא צופה שיגיעו לשלבים המאוחרים של ליגת האלופות. העניין יוכרע על כמה האיטלקיות ייקחו ברצינות את הליגה האירופית לטעמי.

אגב, לגבי סוסה, אם זכרוני אינו מטעה אותי, הבחור כבר שיחק בסרייה א' במדי נאפולי, ואת השער היחיד שלו כבש מול מי אם לא מילאן.

נערך לאחרונה ב: ‏16/8/16
  15. SerieA Il Capitano

לעבור את האנגליות לדעתי זה אפילו יותר חסר סיכוי.

יובנטוס זו יובנטוס אבל גם בשנה שעברה היא סיימה שנייה בבית באופן שלומאלי, וכלל לא בטוח שהיא התחזקה.
    נאפולי לא צפויה לסיים ראשונה בבית ועל כן תקבל הגרלה קשה בשמינית. רומא בכלל תדורג שלישית או רביעית בבתים, ככה שגם מצבה לא מזהיר.

לגבי הליגה האירופית, אינטר סביר להניח תגיע לנוק אאוט, אבל פיורנטינה נחלשה וסאסוואלו לא חזקה מספיק.

מצב נושא:
הנושא נעול.