מילאן 2016/17 :: בעונה הבאה עם הופעה במפעל אירופאי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Carlo Ancelotti Member

לדבר על וראטי בהקשר של מילאן אלה חלומות באספמיה.

אמנם לא הכי ברור כמה גדול הכסף הסיני אבל האינדיקציה שיש כרגע היא סדר גודל של 100M פר חלון, שזה פחות או יותר יהיה המחיר שלו לא כולל שכר. שוב, לא ריאלי.

מילאן בתהליך שיקום כרגע לא רק מבחינה מקצועית אלא בעיקר תדמיתית, בהנחה שאין כסף של שייחים התהליך יהיה הרבה יותר מתון. למרות שהמועדון עדיין עם בסיס אוהדים ענק, מבחינת הכנסות אנחנו בירידה מתמדת, מחוץ לעשירייה המובילה ובפערי ענק מהקבוצות שכן יכולות לקנות את וראטי (שזו נפילה ענקית ביחס למצב לפני עשר שנים). אולי עוד שנה-שנתיים במידה ונחזור לליגת האלופות, להילחם על הסקודטו ונתחיל בעליה למקום הטבעי שלנו גם במבחינת הכנסות נוכל לדבר על שחקנים כמו וראטי.

אפילו יובה שעברה תהליך כזה בעצמה בעזרת ניהול אדיר לא נמצאת שם עדיין. היא יכולה בתנאים מסויימים להביא שחקנים כמו היגוואין, לא וראטי. הטראפיק של הוראטים של הכדורגל הוא עדיין לצערי החוצה מהקאלצ׳יו.

SerieA אוהב/ת את זה.
  2. Milanista3 Member

לא מסכים. אם ווראטי יעזוב את פאריז, לדעתי זה יהיה לסרייה א'. יובה יכולה להנחית את ווראטי במידה ותרצה (מבחינה פיננסית, בדיוק כמו שהנחיתה את היגוואין. ווראטי לא יעלה יותר) ועושה רושם שגם הכסף הסיני בצד השני של העיר יכול להוות אתגר מבחינתה של יובה ( רצות כל מיני שמועות על שאינטר נכנסה למירוץ משלוש עם יובה ומילאן אחריו) .
    מילאן תוכל להנחית אותו בסיטואציה מאוד מסויימת אם מונטלה יתעקש על השחקן ויהיה מוכן להקריב את קרלוס באקה בשביל זה.
    אני באופן אישי לא הייתי מתנגד למהלך.

3. yonmu Member

באקה הוא סוגיה עוד לפני שמדברים על וראטי.
    הוא אמנם אחד השחקנים הטובים ביותר שלנו וסקורר נפלא, אבל הוא לא מתאים לכדורגל שאנחנו משחקים וביותר מדי משחקים זה גורם לו להיעלם לחלוטין. הגיל שלו (30) הוא לא יתרון כי הוא לא מהווה איזה דמות בוגרת ואחראית שמעודדת את השחקנים שסביבה, וכשחקן התקפה זה כן גיל מבוגר יחסית מה שאומר שכשהסגל שלנו יבשיל באמת (עוד עונה-עונותיים) הוא יהפוך לפחות רלוונטי. בקיצור, אני בהחלט בעד פרידה ממנו ברגע שהתנאים יהיו מתאימים.

בחזרה לוראטי - אם הוא מיצה את החוויה בצרפת יש על מה לדבר. ריאל בבאן העברות והקישור של בארסה עמוס, מה שאומר שזה או אנגליה או איטליה. טבעי שהוא יעדיף את איטליה וכאן זה מרוץ משולש בינינו לבין יובה ואינטר. הסביבה הצעירה, האיטלקית והמבטיחה שלנו יכולה למשוך אותו, אבל כל זה יהיה רלוונטי רק אם יהיה כאן פרויקט מבטיח מקצועית ומספיק חזק כלכלית.

4. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא יילך לאנצ׳לוטי או לקונטה

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

נכון להיום אני לא רואה שום ערובה בטוחה שמילאן יכולה להציע הצעה רצינית על וראטי. עם כל הכבוד לבעלים החדשים, שיעמדו מאחוריי המילים שלהם לפניי שמתחילים לפנטז כאן על שחקני טופ.

6. Alta Tensione Member

נקשרנו לבאזור (riechedly bazoer) קשר מרכזי של אייאקס. נשמע קצת יותר רציני מההזיות על וראטי שאני לא מבין מאיפה הקריצו את זה ואיך זה הצליח להוציא כל ך הרבה מלל פה בפורום. הבנתי שהוא קשר אחורי, אם כן, אז הייתי מוותר על התענוג כי לוקאטלי יכול להתפתח למשהו מפחיד עם קצת סבלנות ושכר לימוד. הייתי עוסק בלחזק\לשדרג את עמדות המצאלה, קיצוני שמאלי ובלם אבל נראה שמונטלה מאוד נחוש להנחית קודם כל רג'יסטה.

ניאנג ייחסר מחר נגד פאלרמו. ג'אק יזוז קדימה ובמקומו ישחקן אחד מבין פאסליץ' או סוסה. נ.ב מאתי פרננדז בסגל לראשונה העונה.

yonmu, Don Joan Roman ו-Nesta אוהבים את זה.
  7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיטת המשחק של מונטלה מבוססת חזק מאוד על קשר אמצע שמנווט את המשחק מאחור. זו העמדה הראשונה שדורשת חיזוק, גם על חשבון 0 רכש בכל עמדה אחרת (כמובן לא המצב עם הכסף שאמור להיכנס). כרגע יש לכם ילד שעד כה הראה 1% ממה שהתפקיד הזה דורש (הגנתית והתקפית) ועוד שחקן בלי ברך שבן כה לא מתאים לקבוצת מרכז טבלה ומעלה.
    אני מבין את הרומנטיות לראות את לוקאטלי פורח, אבל זה לא יקרה אם הוא יהיה השחקן היחיד בסגל שספק אם מסוגל למלא את אחד התפקידים החשובים בקבוצה. בעיניי האידיאל יהיה להביא מישהו שאפשר לסמוך עליו אך גם אחד שיאפשר תחרות ללוקאטלי שאמור לדעת לשחק גם במקום שני הקשרים האחרים. מישהו כמו באדליי שגם לא יזדקק לתקופת הסתגלות (מכל סוג).

8. Alta Tensione Member

הבעיה היחידה שאני רואה פה היא הרוטציה הקצרה בעמדה שלו. כל השאר זה שטויות. הגזמה פרועה להגיד שהוא לא הראה כלום שבכל חור בגלובוס מתרשמים לא רק מהבעיטות מרחוק אלא גם מהבגרות, השקט הנפשי והיכולת לשחרר לחץ בגיל כה צעיר שהוא הפגין במשחקים האלה (בגאזטה כתבו שרק דונארומה, סוסו ובאקה טובים ממנו העונה בממוצע הציונים שלהם). כמצאלה הוא לא מספיק דינאמי ובתור התחלה (של הקריירה שלו) הוא אמור להכנס לעניינים איפה שהוא הכי מרגיש בנוח. אם באמת מאמינים בו צריכים לתת לו את המושכות כמו שנתנתו לרומניולי, דונארומה וניאנג. עם הקרדיט שהוא קנה לעצמו במשחקים האחרונים, מונטלה אמור לשקול מחדש את התכנון להביא את באדלי.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני מתרשם ממנו ביחס לגילו והפוטנציאל העתידי שלו. פשוט יצא לי לראות קצת כדורגל במקומות נוספים (כולל של מונטלה) ואין שום אינדיקציה מקצועית (נטולת רומנטיקה וסיסמאות) שמילאן יכולה לעשות קפיצת מדרגה מיידית עם לוקאטלי במשבצת כל כך מרכזית בהרכב. ממקרי עבר, הסיכוי שלו לגדול תחת שחקן מוכח ויציב גדולים יותר מלספוג את כל הלחץ בנעליים שכרגע גדולות ממנו בכמה מידות.

*תשים לב שהקונטרה שלך ל"שטויות" ו"הגזמה" זה ציונים חסרי משמעות של הגאזטה, בעוד מילאן מקושרת על בסיס יומי לשחקנים המשחקים בדיוק בעמדה שלו. אם הוא באמת (עדיין) לא מספיק חזק\דינאמי לתפקידי צד, שידאג להיות כזה (2016 וזה).

10. yonmu Member

ההזיות על וראטי התחילו כי מונטלה דיבר על זה.
    אין ספק שלוקאטלי פורץ בצורה מאוד מרשימה (גם בלי 2 השערים היפהפיים), אבל אני מסכים שהוא עוד לא הראה שהוא יכול למלא את התפקיד בצורה מושלמת. לדעתי בדיוק בשביל זה אנחנו נמצאים בשנת בנייה - כדי שלוקאטלי יקבל את ההזדמנות להוכיח שהוא ראוי להיות באנקר בהרכב של קבוצה שרצה לסקודטו (ואם לא - שיביאו את באזור וישאילו אותו או משהו כזה), בדיוק כמו ששחקנים אחרים (ניאנג, סוסו, קלבריה, דה שיליו ואפילו רומניולי ודונארומה) צריכים להוכיח את זה.

עם הבעלים החדש, המאמן החדש, והרכש המאכזב ציפיתי שהעונה נשתקם קצת, עונה הבאה נסיים במקום שמוביל לצ'מפיונז (כולל מקום רביעי) ורק עונה אחריה נאבק על הסקודטו. זה שכרגע מונטלה אובר-אצ'יבר לא אומר שצריך לפגוע בתהליך הבנייה שקיים כאן.

11. VAR Member

מילאן לא יכולה לעשות קפיצת מדרגה מיידית לא עם לוקאטלי ולא עם וראטי במקומו. הגיע הזמן להתעורר מהחלומות באספמיה האלה. הסגל כאן חסר ניסיון בחציו הראשון ובינוני בחציו השני. אחרי הרבה שנים נראה שסוף סוף נותנים לחצי הראשון יותר משקל. כבר עשינו פעם אחת את הטעות הזו לעצור תהליך באמצע כי פתאום צצה ההזדמנות להביא כל מיני קאקה ואסיין. המטרה צריכה להיות פשוטה: ליצור את הקבוצה הכי טובה שאפשר בעוד 3 שנים מהיום. מי שמראה מספיק כישרון כדי להפוך לשחקן ברמה הדרושה צריך להיות בהרכב עם דבק מגע (ואני לא מדבר על מנוחות יזומות או סדרות חינוך למיניהן. אני מדבר על צ'אנס אמיתי. כמו שדונארומה ורומאניולי מקבלים). מי שלא, שיעזוב.

12. Roma מנהלים

תקן אותי אם אני טועה אבל זאת לא חשיבה של פוטבול מנג'ר? מי שאמר שאריות אירופה לא יבואו ויחטפו לך את הצעירים שכבר הבשילו? או שהם באמת לא יגיעו לרמה הדרושה?

לדעתי המצב האידאלי באמצע. כן צריך שלד צעיר וכישרוני כמו שהתחילו לבנות במילאן אבל מסביבם צריך גם שחקנים מנוסים וטובים עכשיו.

13. yonmu Member

בעיית 'חטיפת הצעירים' קיימת בעיקר כשאין תהליך ברור וכששחקן אחד מתבגר וכולם צעירים לידו. אצלנו ההתקדמות ברורה (וכרגע מהירה מהצפוי) ואין שחקן שבולט בבגרות מעל כולם (ואם יש - זה דונארומה שנראה כאילו הוא מתכוון להיות פה סמל). ניאנג, סוסו, לוקאטלי, קלבריה - אף אחד מהם לא בשלב שבו בארסה וריאל יתנפלו עליו, ודה שיליו, רומניולי ודונארומה כבר הראו שהם מתכוונים להישאר (לפחות לפי השמועות).

כרגע צריך להתעסק ביחס לוותיקים. קוצ'קה נראה הרבה פחות טוב מבעונה שעברה, מונטוליבו כנראה כבר לא רלוונטי (עם כל הצער - באמת - שבדבר), באקה לא מתאים לסגנון ואת פולי והונדה כבר מזמן היה צריך לשחרר. מלבד פאלטה (שמאוד מפתיע לטובה מלבד האגרסיביות המוגזמת), אנטונלי ובונאונטורה כל שאר 'המבוגרים' (אבאטה, זפאטה, פרננדז, סוסה, אדריאנו) לא שווים הרבה יותר מספסל.
    יש לנו בעיה מנטלית (כובשים - מפסיקים לשחק - סופגים) ויכול מאוד להיות שזה הבסיס שלה. לא ברור איך אפשר לפתור אותה. בונאונטורה הוא המנהיג היחיד שאני רואה על המגרש העונה (בחלק הקדמי לפחות). אולי כדאי לתת לו את סרט הקפטן.

14. VAR Member

מסביבם זה מעולה, רצוי והכרחי. במקומם זו טעות.

ולגבי הפסקה הראשונה - אם העסק פה הוא רציני אז אף קבוצה לא תחטוף אף אחד. אם הוא לא רציני אז כל הדיון הזה לא רלוונטי.

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילאניוז:
    “Milan represent our first choice, but with the arrival of the new owners of the club, we don’t know if Badelj will be the first choice for them too

"knowing his contract expires in a year and a half, I’d say he’ll cost €15m max – maybe even less."

“Badelj had an excellent rapport with Montella and his current presence on the Rossoneri bench is one of the many reasons why Badelj would like to be part of Milan.”

זה + מונטלה + חלוץ שמצדיק את הדקות שלו על המגרש** ואתם בדרך הבטוחה לטופ.

**
    https://pbs.twimg.com/media/CwvWV-QWEAAp3Uh.Xxx

מצב נושא:
הנושא נעול.