מילאן 2016/17 :: בעונה הבאה עם הופעה במפעל אירופאי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. HEART BREAK KID RED DEVIL

הייתי מעיף אותו על המטוס הראשון שיעשה חמוצים בספרד, פשוט בושה השחקן הדבילי הזה גם אם היה מבקיע 30 לעונה.

תומר1989 אוהב/ת את זה.
  2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

והוא גם התאמן איתם היום על פי הדיווחים, לא מבין למה נותנים לו לעשות את השכונה הזו. אם זה נכון אז זה מביך.

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע. די ברור שהוא עוזב בינואר ואני לא רואה סיבה להחזיק אותו פה בכוח אם גם ככה לא צריך אותו. שיהנה, שירגיש טוב ושיעניק לנו קופון נחמד שיאפשר לצעיר או שניים מאטאלנטה להתחבר עם שאר הסגל חצי שנה מוקדם יותר.

EO11 אוהב/ת את זה.
  4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

Closing delayed until February 2017. Sino-Europe to give Fininvest €100 million as a guarantee. This will effect the January transfer market

Sino-Europe having to look for investors as original investors (Huarong, TCL, China Construction Bank, Ping An) will now be sponsors. [GdS]

Due to closing delay, Galliani to conduct January market. Expect a low key market with possible sale or loan out of secondary players. [GdS]

אני מרגיש שעושים מאיתנו בדיחה, קודם הם היו אנשים רציניים שרוצים להחזיר את מילאן לגדולה ועכשיו הם רק ספונסרים? אז מי לעזאזל עומד מאחורי כל זה? למה זה לא היה יכול להיות כמו עם הקבוצה שרכשה את אינטר? שילכו לכאן או לכאן, הפארסה הזו מגוחכת.

5. cazzo Il Capocuoco

כבר עשור עושים מאיתנו בדיחה...

6. HEART BREAK KID RED DEVIL

איך ידעתי שהסינים האלה זה אוויר ובלוף אחד גדול. כנראה שסילביו אובססיבי עם הרס עצמי לקבוצה הזאת

7. Milanista3 Member

התנהלות מילאן היא בדיחה מ-2006.
    יש הבדל בין קבוצת הרוכשים של מילאן ושל אינטר. של אינטר היא קבוצת רוכשים פרטית, וברכישת מילאן מעורבת ממשלת סין דבר שגורר המון בירוקרטיה (וגם ככה לא חסר באיטליה). הכל כמובן בכפוף לדברים שהעיתונים זורקים לאוויר. לאף אחד מאיתנו אין מושג מה באמת הולך מאחריי הקלעים. אפשר לסכם את זה ככה בגדול -

סיבות לדאגה:
    העסקה נדחית שוב ושוב.
    העיתונים זורקים כל מיני פרטים על קבוצת אנשים לא רצינית
    ברלוסקוני פוליטקאי והכל יתאים לאינטרסים האישיים שלו.

סיבות לאופטימיות :
    שוחררה הצהרה רשמית שהסינים העבירו 100 מיליון יורו שלא יוחזרו בכל מקרה.
    עושה רושם שכרגע אם העסקה תדחה יועברו עוד מאה מיליון יורו שגם הם לא יוחזרו.
    מירבאלי ופאסונה החלו לעבוד. הם לא יעזבו מקומות עבודה לחינם בשביל קבוצת סינים שלא קיימת.

ואולי בכלל העברת הכספים התקיימה אבל זו דרך להלבנת כספים? אי אפשר לדעת. לאף אחד אין מושג מה הולך באמת בחדרי חדרים.
    שכל אחד יחבר את הנקודות וייצור לעצמו בראש את התמונה הגדולה.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

גם ברכישה שלנו ממשלת סין הייתה מעורבת, היא מעודדת גופים עשירים כדוגמת סאנינג להיות מעורבים בכדורגל האירופאי ובעצם לעזור לאינטרס הלאומי של סין והוא להיות כוח אמיתי בכדורגל העולמי, הם ממש רציניים לגביי זה בשנים האחרונות.

9. תומר1989 Member

משהומפה מסריח לגמרי. הדחיות האלה שוב ושוב בדיוק כמו שהיה עם מיסטר בי. כל הסיבוך הסחבת והמיסתורין הזה?מי זו לעזאזל קבוצת הרכישה האלה? למה לא יודעים בדיוק מי הולך לקנות את מילאן כמו שיודעים אצל כל מועדון אחר בעולם שנרכש. מה זה השיט הזה?

לדעתי משהו מאוד מוזר ומסריח קורה מאחורי הקלעים.

10. VAR Member

מה אתם נכנסים להיסטריה?????

דיווחו שיש עסקה אז יש עסקה. מה כבר הסיכוי שהדיווחים בכלי התקשורת לא היו אמינים? מתי קרה שסילביו מרח את האוהדים?

חבורה של ילדות היסטריות זה מה שאתם.

11. Alta Tensione Member

אז אני מבין שגם פאסונה ומיראבאלי הם שטנים עם זנב וקרניים אשר אימצו לעצמם תחביב מוזר שכולל "מריחת" אוהדים, מאחר והם ממשיכים כרגיל לעבוד בשיתוף פעולה עם ההנהלה הישנה עד שהכל ייחתם. מה האינטרס שלהם לעשות את זה? משעמם להם בחיים?

12. תומר1989 Member

אני לא יודע מה איתך אבל אני עייפתי כבר מכל ההשערות והרמזים המיסטר איקסים למינהן וכל והמיסתורין סביב המועדון הזה עם ההנהלה הרקובה שלו.אם פעם היינו רגילים ל"שחקן אלמוני ודמיוני" שאמור להגיע עכשיו זה הפך לבעלים! אם יש משהו שאני מקנא באינטר (ובעצם בכל מועדון אחר בעולם) זה שאין את כל החרטאבונה מסביב, אין מריחות אוהדים. אם יש שמועות וריכולים זה בא רק מהצד של התקשורת, בטח לא מהמועדון עצמו. רק אצל מילאן תמיד עובדים על אוהדים שמשהו גדול עומד לקרות ובעצם שום דבר לא קורה.
    אני כבר לא מאמין בעסקה הזו.

VAR אוהב/ת את זה.
  13. yonmu Member

כנראה שלחכות ולקוות איט איז.

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי עכשיו את ההודעה הרשמית של פין אינבסט ואת ההצהרה של ברלוסקוני מלפני כמה ימים.

לא אמור להיות איזשהו קשר בין נושא הרכישה לכל הפיפטי סנטים שנזרקים בדיון הזה, גם אם מבוססים על תחושות אישיות בלבד?

15. VAR Member

אנחנו לא זבובים על הקיר במילאנלו וחוץ מתחושות אישיות אין לנו שום דרך לדעת מה קורה. על מה מבוססות התחושות האישיות האלה? "זאב זאב" מכיר? אז זה. יש רק דבר אחד פתטי יותר מלברוח בפעם השלישית שמישהו מתריע על זאב וזה לשכנע אחרים שהפעם זה על אמת. אם יבוא הזאב נתמודד איתו. עד אז תעזבו אותנו.

לפרסומים בתקשורת, פוסטים מגחיכים של משתמשים באייסוקר ובטח שלהצהרות של ברלוסקוני (*/aaarofl) כבר מזמן אין ערך.

מצב נושא:
הנושא נעול.