מילאן 2016/17 :: בעונה הבאה עם הופעה במפעל אירופאי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Don Joan Roman Member

לדעתי קין מיוצג שלו וזהו.
    תודה לאל גם, אחד הצעדים החשובים לשקט נפשי בתוך המועדון זה שאף כוכב לא יהיה מיוצג על ידי האיש הזה.

Sent from my m3 note using Tapatalk

Dayatso אוהב/ת את זה.
  2. Alta Tensione Member

לא מאמין שההטרלה הזאת של ראיולה אשכרה סחטה פה תגובות רציניות. בהנחה והמו"מ אכן יתפוצץ (סיכוי נמוך עד לא קיים אבל נניח), למה שהוא ירצה שהקליינט שלו ילך אחורה בקריירה? חסר מועדונים שמשחקים בליגת האלופות שזקוקים לשוער?

מסקנה שהגעתי אליה אחרי שהתברר לי סופית ששיק זה מפלצת בהתהוות: לא צריך אובאמיאנג ב-70-80 מיליון ולא צריך מוראטה ב-60 מיליון (פלוס כמובן שכר גבוה. בטח יותר משש לעונה). מביאים את שיק ב-25, את קאליניץ' באותו סכום פחות או יותר (יכול להיות אולי פחות אם נדחוף את לאפדולה שהוא אח והכל אבל לא מספיק איכותי) וסוגרים עניין של החוד עם חסכון של 15 מיליון יורו שאולי יעשו את ההבדל בין עוד רכש של מגן\קשר לבין להישאר עם הדרעק הקיים. הקרואטי יתן תוצרת מיידית בשנה-שנתיים הראשונות עד שהצ'כי יבשיל ויהפוך סופית למונסטר. יש כאן אפשרות לכפר על הפספוס של דיבאלה. מקווה שמיראבלי רואה את זה.

3. SerieA Il Capitano

נשמע לי סביר שאחת הגדולות תשריין את שיק תוך מספר שבועות. השאלה מי מהן. נראה שפררו מצא כאן ברווז רציני.

היתרון - יהיה יחסית זול בהשוואה לשאר הפוטנציאלים בליגה.

4. Dayatso #BlackAndWhite#

הצהובונים האלו היו הראשונים לכתוב על פוגבה, מנצ'סטר וראיולה, כך שאני לא אופתע מכלום כשזה קשור לנחש הזה

5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו הטרלת ראיולה קלאסית, אני הייתי יותר מעודן בתגובה שלי אבל זה בהחלט מה שזה, אל תתפלאו אם הילד יגיד שהוא מרוצה במילאן אבל בכדורגל אי אפשר לדעת.

6. עודד (אוהד הצלחות) Member

עכשיו כשגליאני החבר שלו כבר לא במועדון, שיאסרו על שחקנים להיות קשורים לראיולה וזהו.

7. VAR Member

זה יכול להיות נחמד רק שאנחנו לא ממש נמצאים במעמד שמאפשר לנו לפתוח חזית עם הסוכן הכי חזק בעולם. בערך כל שחקן WC שני מיוצג על ידו. פתחת חזית נגדו וחצי מהשחקנים מהסוג שאתה רוצה שישחקו אצלך הופכים ללא רלוונטים, ועוד לא דיברנו על זה שהשחקן שאמור להיות הפנים של המועדון ב20 השנים הקרובות יהיה הקורבן הראשון של משחקי כוח שכאלה.

זה מסוג הדברים שברצלונה יכולה לעשות, מילאן לא.

uri אוהב/ת את זה.
  8. עודד (אוהד הצלחות) Member

דונארומה לא יהיה הפנים של מילאן כשהוא יעבור ליובה. והוא לא יתפתח לשוער שהוא יכול להתפתח תחת חרושת שמועות בלתי פוסקת.

9. Don Joan Roman Member

למה שהוא יעבור ליובה? יש מועדונים שיכולים.להציע לו הרבה יותר כסף, לדעתי אם יעזוב את מילאן זה יהיה כדי להחליף את דה חאה ביונייטד

10. עודד (אוהד הצלחות) Member

כי יובה תתאמץ להחזיק את השוער הכי טוב באיטליה

11. yonmu Member

למה שהוא יעבור ליובה?
    כדי להיות במועדון האיטלקי הכי מצליח היום.
    כדי למתג את עצמו כ'בופון הבא' כבר עכשיו.
    כדי לשחק עם הגנה רצינית שתמנע ממנו מבוכות.
    אין שום קבוצה שיכולה להציע לו מה שיובה מציעה לו. אולי ריאל או ברצלונה אם יש לו את הפטיש-קלאסיקו שיש ליותר מדי שחקנים.
    הנ"ל תקף גם לדה שיליו, רק שבמקרה שלו זו אבדה קטנה בהרבה (אם בכלל).
    אני חושב שהקיץ הקרוב יהיה המבחן של דונארומה למועדון. אם המועדון יראה שאיפות (מספיק משהו כמו המכה האחרונה שברלו נתן - באקה-ברטולאצ'י-רומאניולי) אני משער שהוא לא יזדרז לברוח. אם המועדון ימשיך עם השאלות מגוחכות וסגל לא תחרותי - הוא ירצה לעזוב ולא חושב שלמישהו יהיו תלונות אליו.

המשחק היום היה מאכזב (והרבה יותר מזה), אבל אני לא מסכים עם התגובה של @Nesta בדיון המחזור.
    עם כל הסמרטוטיות והביקורת - העונה עשינו התקדמות.
    לקחנו סופרקאפ. התקדמנו בליגה. כנראה נגיע לאירופה. ראינו שחקנים צעירים מתפתחים וקבוצה שנתנה הופעות מרגשות (כמו נצחון ב8.5 שחקנים).
    זה נחמת עניים לקבוצה שאמורה להתחרות על ליגת האלופות, אבל ההתקדמות היתה, ועם בעלים חדש היא עשויה וצריכה להמשיך.

אגב, אני בהחלט מסכים עם זה ששחקנים בשלב הזה לא מתאמצים יותר מדי, ולכן זה צריך להיות שיקול בבחירת ההרכב.
    מונטלה היה צריך ליבש את באקה מינואר ולהבהיר ללפאדולה שהעתיד שלו במועדון תלוי בחצי העונה שהוא יתן בהרכב. מאטי ופסאליץ' לא צריכים לקבל מקום בהרכב אם אין סיכוי שהם ממשיכים איתנו, וכן הלאה. בתחום הזה בהחלט יש לי ביקורת על מונטלה, גם אם בסך הכל אני מרוצה ממנו.

12. Don Joan Roman Member

כמה שיובה תתאמץ, אני לא חושב שהיא תיתן לו איזה 14 מיליון לעונה כמו שיונייטד יכולה להציע לו, הלוואי שיבוא ליובה אבל זה מאוד רחוק.

כל זה היה רלוונטי לדעתי אם הסוכן שלו לא היה ראיולה כי הנחש הזה בטוח ייקח אותו נטו למי שייתן לו הכי הרבה כסף ולאו דווקא מי שתיתן לו את הבמה המקצועית הטובה ביותר

13. SerieA Il Capitano

חרושת שמועות בלתי פוסקות יהיו בכל מועדון שהוא ישחק בו, בהינתן שמינו ראיולה הולך לייצג אותו עד גיל 38.

לכן מילאן צריכה להכין את עצמה לעובדה שבכל שנתיים-שלוש היא תצטרך לשדרג לו את השכר כדי שראיולה לא יאיים עליה. ככה זה עובד.

VAR ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  14. עודד (אוהד הצלחות) Member

ישנם עוד שיקולים חוץ מהכסף, כמו להישאר באיטליה, לשחק במועדון מהמובילים בעולם כרגע, שבאופן מסורתי מחזיק את אחת ההגנות הכי טובות בעולם אם לא הטובה בהן, ואת אחד השוערים הטובים בעולם/הטוב בהם, ובוודאי באיטליה. מילאן באופן מסורתי זורקת זין על עמדת השוער, והעתיד שלה תחת הסיני ממש לא ברור. פלוס השוער של יובה- השוער הכי גדול בהיסטוריה והאליל של ג'יג'יו הצעיר- פורש.

15. SerieA Il Capitano

בתור אוהד אינטר יש לי טראומות רציניות מדרבים נגד דידה - הוא היה נראה כבלתי ניתן להכנעה בשנים מסוימות.

מצב נושא:
הנושא נעול.