מילאן 2016/17 :: בעונה הבאה עם הופעה במפעל אירופאי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאטאו מוסאקיו... ברור שיהיה לו מקור איטלקי. אגב, הוא באמת טוב?

2. Carlo Ancelotti Member

לדעתי אם הבחירה היא בין קסי לפלגריני אנחנו צריכים ללכת על האיטלקי.

אמנם לא ראיתי ממש הרבה משניהם אבל ממה שכן קיבלתי את התחושה שהיכולת הטכנית של קסי, עם דגש על הטיפול בכדור, קצת לוקה בחסר. הוא נראה לי מעט גמלוני. מצד שני, קיבלתי רושם הפוך מפלגריני שהרגיש לי יותר דינמי ויחד עם העובדה שהוא איטלקי ויוצא מחלקת הנוער הרומאית הייתי שם את הכסף שלי עליו. כמובן שהאידיאל זה שניהם אבל קשה להאמין שזה יקרה.

הדעה שלי פחות מבוססת על מספרים וצפייה רציפה והייתי שמח אם מישהו היה יכול לשפוך יותר אור, בעיקר על פלגריני.

3. Milanista3 Member

לא מאמין שהיה כאן דיון כל כך ארוך על מכירת דונארומה.
    בכוח מחפשים לעשות רעש. התחלפו הבעלים, תנו להם הזדמנות להראות כמה הם רציניים. ראיולה אוהב לעשות רעש, וכן יש לדונארומה אינטרס שיעופו עליו שמועות, בכדי לקבל יותר כסף. אין כאן אחד שלא היה פועל ככה. אנשים ישר חורצים את דינם של מילאן ודונארומה.

לגבי המרקאטו, קסי לטעמי לא שווה את הסכום הזה,כרגע נראה שחקן ממוצע ותו לא.
    וכמו שאמרו, אני חושב שמילאן חייבת לשים את ידה על שינק, נראה בעל פוטנציאל אדיר. בטח שהאלטרנטיבות הן בלוטי ואובמיאנג בסכומים הזויים.

4. VAR Member

אפשר לדעת באיזה שלב השם של אובמיאנג עלה? מעבר לתג המחיר שלו האיש כבר נעול על ספרד עם דגש על ריאל מדריד, אם הוא יעבור מדורטמונד זה יהיה רק לשם.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לפי כל כלי התקשורת באיטליה, המירוץ על פטריק שייק הוא בין יובה לאינטר, כשגם שמה של נאפולי הוזכר מספר פעמים וכמה קבוצות משאר היבשת.

לדעתי שייק ירצה להישאר בסמפדוריה עוד עונה כדי להמשיך את ההתקדמות שלו וקבוצה שמציעה לו רכישת כרטיס פלוס השאלה לעונה לסמפ תזכה בשירותיו, כמובן שזה גם תלוי בשכר. סעיף השחרור שלו נמוך יחסית, כך שהמילה של סמפ לא כזו חזקה.

6. Alta Tensione Member

קסי הוא מפלצת. במחיר שלו אני מתפלא איך אין עוד קבוצות באירופה שמפגינות רצינות לגביו כמו רומא ומילאן. הוא שונה מפלגריני אבל זה לא אמור להיזקף לרעתו, כי יש לו עוד תכונות אחרות. הקישור שלנו זקוק לשניהם, אבל בתור התחלה הייתי מזדרז להביא את מי שהכי זמין ומהפרסומים בתקשורת ניתן להסיק שזה קסי.

השם של אובמיאנג מקושר אלינו כבר הרבה זמן. כמו שאמרתי כבר קודם, זו עסקה לא משתלמת גם אם הוא רוצה. זה שחקן יקר בטירוף שלהערכתי תוך שנתיים-שלוש כבר יהיה has been וגם נודף ממנו ריח חזק של פלופ בהנחה ויגיע לליגה רצינית יותר. במצב שלנו עדיף לפזר את הכסף חכם יותר.

7. תומר1989 Member

איזה ליגה "רצינית" יש יותר מהבונדסליגה?

8. Alta Tensione Member

ספרד, איטליה ואנגליה.

9. תומר1989 Member

לא ממש יודע איפה אתה חי. גרמניה נמצאת מעל איטליה כמעט בכל פרמטר

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מבחינת ניהול, אוהדים וכל הפרמטרים שמחוץ למגרש? חד משמעית כן.
    על המגרש? לא כל כך.

11. Milanista3 Member

שותף לחלוטין להרגשה שאובמיאנג לא יצליח במילאן.

12. yonmu Member

כנ"ל. אני בספק אם הוא יצליח בכל קבוצה שמשחקת שונה מדורטמונד. אולי ליברפול או ברצלונה.
    מוראטה יהיה מעולה אבל הוא מתאים מדי לצ'לסי וקונטה. בלוטי כנראה יקר מדי. את לקאזט לא ראיתי מספיק.

13. VAR Member

לעקם אף על האופציה (הדמיונית) של אובמיאנג בזמן שהחלוצים שלך הם באקה ולפאדולה זו ההגדרה של לחיות בסרט.

תומר1989 אוהב/ת את זה.
  14. Milanista3 Member

זה לא לחיות בסרט, אלא לחוות דעה. מקווה מאוד שמילאן לא תחתים אותו, כי אין לה את הפריבילגיה להוציא 70 מיליון על פלופ. כנ"ל אופציית בלוטי שהמחיר שלו יצא מפרופורציה. בכל מקרה, כנראה שכל חלוץ יהיה עדיף על באקה.

yonmu אוהב/ת את זה.
  15. VAR Member

לומר "אובמיאנג לא יצליח במילאן" ו"מריח כמו פלופ" זה לא לחוות דעה אלא לזרוק סיסמאות. וואלה, יכולת של חלוץ תלויה בשחקנים סביבו שידעו להפעיל אותו ובסגנון של הקבוצה? מאז מאגר לוויתן לא הייתה תגלית מרעישה שכזאת. הסגנון של הקבוצה, בטח כשהיא אמורה להיכנס לתהליך בניה, ממש לא אמור להיות פונקציה בהחלטה איזה חלוץ להביא. כנ"ל חומר השחקנים הקיים שברובו יוחלף, אם הקבוצה הזאת בכלל שואפת להיות רלוונטית. אין פה כלום כרגע חוץ משוער מאוד מוכשר ואולי עוד איזה 2-3 שחקנים סבירים, למי אכפת אם הוא חלוץ של סגנון או לא? אם הוא לא מתאים לשיטה אז תתאימו לו שיטה. כאילו, מה הרעיון? להביא בכוונה חלוץ פחות טוב ממנו כדי שיסתדר יותר טוב עם החומר הבינוני ממילא?

בקשר לאובמיאנג עצמו: בתור אחד שראה כל משחק שלו השנה כל ההערות שנזרקות כאן לא קשורות למציאות. היכולת שלו להתמקם ברחבה ומשחק הראש מזכירים לי את אינזאגי, רק שהוא בנוסף פי 10 יותר מהיר. זה הופך את השמירה עליו לכמעט בלתי אפשרית. מה שחשוב יותר, זה שלמעט תקופה של איזה 4 משחקים באזור פברואר הוא מניה בטוחה ויציבה לאורך כל העונה וזה משהו שאפשר לומר על מאגר מאוד מצומצם של חלוצים (לבנדובסקי, סוארז, אגוארו ו... וזהו בעצם, אם לא מחשיבים את כל יצורי הכלאיים כמו מסי, רונאלדו ודיבאלה כחלוצים ומניחים שהצמד של מונאקו חווה עונה חד פעמית). תזכור את זה כשאתה מסתכל על גונזלו היגוואין וקארים בנזמה שבנויים נטו על ביטחון ועל התקופה שהם נמצאים בה. אובה מביא את היכולת שלו לכל משחק. יש לו גם חסרונות כמו לכל חלוץ, אבל עבור קבוצה בסדר גודל של מילאן הנוכחית זו בדיחה להסתכל עליהם בתור דיל ברייקר. אתלטיקו מדריד, שנמצאת בטופ כבר 4 שנים עולה למשחק חצי גמר עם קווין גאמיירו ופרננדו טורס עולה מהספסל, ואתה מדבר איתי על האם אובמיאנג טוב מספיק למילאן?

בקשר לתג המחיר - אנחנו לא יודעים בכלל אילו פריבילגיות יש למילאן. פריבילגיה אחת בטוח יש - הFFP לא רלוונטי כי העונש החמור ביותר הוא להרחיק אותנו מאירופה שזה בעצם... לא עונש במקרה שלנו.

golding אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.