מילאן 2016/17 :: בעונה הבאה עם הופעה במפעל אירופאי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

סתם אהבלים פה. יורדים על אנגלופילים וחושבים שאיזה אוקראיני חתיך יותר טוב מהמלך.

2. Don Joan Roman Member

קייטה די בחר ביובה אבל לאציו עושה שרירים כדי למשוך עוד גרושים, כרגיל

אולאס קיבל עיניים גדולות והקפיץ את המחיר של טוליסו ל60-65 מיליון יורו, אז כנראה שהסכום מרתיע כל מיני קבוצות כמו יובה מלקחת אותו, מה שלמילאן לא מפריע.
    בין היתר כי טוליסו ישדרג את מילאן הרבה יותר מאשר ישדרג את יובה.

Sent from my m3 note using Tapatalk

Dayatso ו-תומר1989 אוהבים את זה.
  3. Don Joan Roman Member

מלך רמאי וערום חח

Sent from my m3 note using Tapatalk

4. Alta Tensione Member

ברטולאצ'י הגיע אחרי עונה שבה היה אחד הקשרים הטובים בליגה, גאביגול נחשב לאחד הכישרונות הטובים בברזיל. ניאנג קיבל טון צ'אנסים שכמעט בכולם הוכיח שהוא לא כישרון גדול, לאחרונה אפילו מתחת לאף של הסקאוטים של אברטון. יש עוד דוגמאות מבריקות?

למה אנטי אנגלי? אני מת על הפריימרליג. יש לה מניות רבות בשיקום הליגה שאנחנו כל כך אוהבים והיא גורם חשוב להמשך צמיחתה. כשיובה תניף גביע ב-3 ביוני היא קרוב לוודאי תכלול את מנצ'סטר יונייטד ברשימת הקרדיטים שלה.

ואני באמת לא מבין על מה אתה נזעק. הוצאה של 18-20 מיליון בשביל קבוצת פריימרליג זה כמו 8-10 מיליון בשביל קבוצת סרייה A. לא עניין כזה גדול. וכמו שזולה אמר, גם אתם נהנים מכספים גדולים מסין שנחשבים בשבילכם דיל ברייקר אבל בשביל הסינים זה גרושים ולא מזיז את הקצה של הפופיק. כולם מרוויחים פה בסופו של דבר רק שיש כאלה שמקצועית מנצלים את זה יותר ויש כאלה שפחות.

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/17
  5. golding מנהלים

ממש לא נזעק, אני בסך הכל מצביע על האובססיה האמורה כשנותנים לה ביטוי.

לגבי המשפט האחרון שלך, מי לדעתך מנצל את זה יותר מבחינה מקצועית?

6. Alta Tensione Member

בשנתיים-שלוש האחרונות זה יובה, טוטנהאם, נאפולי ורומא. השנה גם צ'לסי. עניין של צוות מקצועי ומה הוא עושה עם הכסף.

7. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

מן הסתם הליגה האיטלקית מנצלת את זה הרבה יותר טוב. ליברפול קיבלו מענק של 50 מיליון פאונד והלכו לקנות את קארול.

כמה עונות אחר כך הם מכרו את סוארז.

רומא מכרה את מרקיניוס ובנתה אימפריה.

ואז יש את מילאן.

לא משנה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. Milanista3 Member

*במקביל לסיכום עם מוראטה, מתנהל משא ומתן גם אובמיאנג.
    * עושה רושם שעסקת קונטי תסגר בשבוע הבא.

לא זוכר מתי נהנתי כל כך מחלון העברות. והוא נפתח עוד יותר מחודש.

9. תומר1989 Member

בגזרת הbig shoot (עמדת החלוץ) צריך להנמיך ציפיות עד שלא יהיה משהו באמת קונקרטי. השמועות על אבומיאנג ומוראטה זה יפה אבל בסוף אנחנו יכולים לגמור עם איזה קאליניץ'

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מסכים איתך. "סיכום עם מוראטה", לא יודע, לא קיבלתי שום אינדיקציה שמילאן יכולה לשים משכורת של 7 מיליון אירו לעונה לשחקן כמו שאינטר עד כה לא עשתה את זה ובעצם אף מועדון בסרייה א' למעט יובנטוס, שהכח הכלכלי שלה חזק בהרבה משל כל קבוצה איטלקית אחרת. גם השחקנים שאיתם סוכם עד כה לא מתקרבים לסכום הזה.

אנחנו בתקופה שהכל יחסית יבש, אין טורניר גדול באופק והעיתונים חייבים לבצע את היעוד שלהם, וזה למכור את עצמם. כותרות כמו מילאן סיכמה עם מוראטה ודי מאריה קרוב לאינטר זה מה שנראה לא מעט בשבועות הקרובים.

Dayatso ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אתם מסתלבטים? בטח שאנחנו יכולים לשלם סכומים כאלה. שילמנו יותר מזה בעבר. איברה ישב על 8+בונוסים.

אין לנו בעיה של כסף. יש גבול לפסימיות והתכחשות. הגיע הזמן שתתרגלו, אנחנו עשירים כמו בימים היפים. למה נראה לכם שהקאזה מילאן נהיה מוקד לעלייה לרגל לכל סוכן בכיר בשבועיים האחרונים? למה נראה לכם שאחד הסקאוטים הנחשבים בעולם עזב את יובנטוס כדי לחתום אצלנו? פתחו חדשות ותראו מה קרה בסין בשבוע האחרון ותשאלו את אצלכם אם זה צירוף מקרים שתקציב מקורי של 150 מיליון גג פתאום צומח לכיוון ה-200 ולמה פתאום יש לנו יכולת ללכת גם על מגן ימני וקשר יקר בנוסף לקסייה.

דרך אגב, בנוגע למקורות - בכל מה שקשור למילאן הנוכחית: פדולה>>>די-מארציו. אני בטוח שיניב יהיה מוכן להתנדב להסביר למה.

Nesta, Alta Tensione ו-אלעד אוהבים את זה.
  12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אה, אז לוקחים פה את ספורט איטליה ברצינות? אני בעד:
    INTER, DOPPIO COLPO: JAMES RODRIGUEZ E PEPE | Sportitalia

לא נראה לי שלמישהו פה מפריע שמילאן עשירה, אני לפחות רציתי שדבר כזה יקרה כי נמאס לי מההגמוניה של יובנטוס בארץ המגף והספרדים ביבשת כולה, ומילאנזיות חזקות זו הדרך לכך. עדיין, עד שלא יקרו דברים ברצינות, קשה לי להאמין. זה רלוונטי פי כמה אלינו.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  13. תומר1989 Member

ה200 מיליון תקציב זה חצי מהתקציב של יובה ושליש מהתקציב של הבכירות ביבשת.

בנתיים אין מה לבסס תקוות על שמועות של הגזאטה. בסוף הקיץ נדבר

14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא יודע מה ההבדל בין תקציב רכש לבין מאזן הכנסות. אתה גם אותו אחד שצעק "הלבנת הון!" בכל פעם שהיה עידכון על הסינים. שחרר אחי.

אור, הידיעה שהבאת הייתה סקופ של קרישיטלו, לא של פדולה. ובכל מקרה אני אחזור על מה שכתבתי - בכל מה שקשור למילאן הנוכחית: פדולה>>>די-מארציו. פדולה מעורבב עם מיראבילי ופאסונה ובחודש האחרון הוא כמעט תמיד הקדים אחרים לגבי ידיעות שנוגעות למילאן. זה לא צירוף מקרים. אף אחד לא אמר שהוא או מישהו שהוא עובד איתו מהווה איזשהי סמכות בנוגע לאינטר או כל קבוצה אחרת שהיא לא מילאן.

Dayatso, Alta Tensione ו-אלעד אוהבים את זה.
  15. תומר1989 Member

האמת שלא דאגת לציין שאתה מדבר על תקציב רכש. אבל סבבה

מצב נושא:
הנושא נעול.