מילאן 2016/17 :: בעונה הבאה עם הופעה במפעל אירופאי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. תומר1989 Member

מילאן מסמנת כמטרה את מוסא דמבלה מסלטיק (כנראה כאלטרנטיבה לקייטה)

מדובר בחלוץ בן 20 שהבקיע 36 שערים בסלטיק. נשמע מעניין למרות שקשה להתייחס לליגה בסקוטלנד כמדד למשהו. נחכה להתפתחויות

2. yonmu Member

כמה דמבלה-ים משחקים באירופה כרגע?!

3. SerieA Il Capitano

השאלה אם סופרים את הבחור של רומא או לא.

4. עודד (אוהד הצלחות) Member

הליגה הסקוטית לא מדד, אבל הוא כן הרשים באלופות.

5. מרקו ואן באסטן Member

כשמילאן הייתה בשיא כוחה בעשור הקודם נדיר מאוד היה לראות ממנה התפרקויות מביכות כאלה כמו במחצית השנייה בגמר אתמול או לפני שנתיים בברלין. למעשה אני מצליח לזכור רק את הריאזור או את ה6 דקות המכושפות באיסטנבול. מילאן בגדולתה לעולם לא תתבזה במעמדים כאלה מה שקורה ליובה לא מעט.

6. Milanista3 Member

הפשלה היחידה הייתה בריאזור.
    באיסטנבול אלה היו 6 דקות שגם לאחריהן היינו טובים יותר והיינו צריכים לנצח בהארכה אם לא הראש של דודק.

אפשר לחטוף רביעייה מריאל. השאלה באיזו צורה. מתחילת המחצית השנייה יובנטוס נראתה פשוט רע. אחרי הגול, כשנשארה חצי שעה לשחק שפת הגוף הראתה על ייאוש, והם אפילו לא ניסו. זה היה מביך. השיא היה החילוף ההזוי של אלגרי, דיבאלה - למינה שבעצם אמר שהוא מוותר על הגמר בדקה ה-75. בושה.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא הבנתי, מה הקשר בין הגמר אתמול לדיון של מילאן? מה הנחיצות בדיון הזה? כל הכבוד, ידוע לכולם שמילאן היא הכוח החזק באיטליה בכל מה שקשור לצ׳מפיונס ליג. יש לכם מרקאטו סופר מעניין, לדעתי שווה יותר לדבר עליו.

8. Don Joan Roman Member

עד שיש להם צאנס להיכנס ביובה?

Sent from my m3 note using Tapatalk

סיונרה ו-Dayatso אוהבים את זה.
  9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לציין שני הפסדי גמר לקבוצות טובות ושלמות יותר עם דוגמא נגדית של איסטנבול וריאזור זה לא להיכנס ביובה, זה להיכנס בעצמך.

@Alta Tensione
    הvalue for money של סילבה גבוה יותר בעיניי. שחקן עם תקרה מפחידה שיכול למלא מס' תפקידים בהתקפה (כלומר אפשר לצרף חלוץ בנוסף אליו בחלון הבא כאשר יפתחו אפשרויות טובות יותר). אם יש הזדמנות אמיתית לצרף אותו צריך לנצל אותה. לשלם למוראטה משכורת של זלאטן זה bad business. כנ"ל לגבי סעיף המכירה של קאירו. מילאן לא צריכה להיות "קהל היעד" של דרישות כל כך מוגזמות שמראש מכוונת לשוק האנגלי. בוודאי שלא בתקופה בה עליה לקנות קבוצה שלמה כדי לחזור לטופ.

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הסעיף קנייה שלו ?

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובי, אנדרה סילבה יעלה 60 מיליון יורו ולא יורו אחד פחות. לא רואה איך זה סותר את

12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

דעתכם על ביגליה?

13. cazzo Il Capocuoco

שחקן טוב ויציב, מארגן ומנהל את המשחק באמצע המגרש אבל לא שייך לרמה הכי הכי גבוהה, בטח לא ברמה של אנדראה פירלו - התרגלנו לחסרון של מונטוליבו, ככה שהארגנטינאי לא יכול להיות רע. אני חושב שלאציו תרוויח לא מעט מהעסקה הזאת, אבל שוב, לא אני קובע את המספרים המשוגעים של השוק המנופח הזה.

אלעד אוהב/ת את זה.
  14. VAR Member

מילה לגבי ה100 מיליון שקאירו רוצה - כמובן שאף קבוצה לא תשלם את זה (לא באיטליה ולא מחוצה לה). או שהוא רוצה לומר בזה שבלוטי לא למכירה הקיץ הזה או שזו נקודת ההתחלה שלו במו"מ. בלוטי יימכר בסופו של דבר באזור שבין 50 ל70 מיליון (תלוי בטיימינג ובעונה הבאה שלו בטורינו, אם תהיה כזו). כל עונה שעוברת זה עונה פחות שיש לו בחוזה = פחות כסף. אני לא פוסל אפשרות שהמו"מ שמתנהל על סילבה/דמבלה/מוראטה נועד כדי להכניס את קיארו ללחץ. בסופו של דבר זה אינטרס שלו למכור את בלוטי, ואני לא רואה באופק אף מועדון שיהיה מוכן לקנות את בלוטי בסכומים האלה. מילאן היא הקבוצה היחידה שבאמת צריכה אותו (יובנטוס ואינטר מסודרות בעמדה הזאת) והאימפריות הכלכליות מחוץ לאיטליה יכולות להביא חלוצים הרבה יותר מוכחים בסכומים האלה.

השאלה צריכה להיות האם שווה לחכות לו עד לקיץ הבא, לפנות את הכסף לחיזוק שאר העמדות ולחיות עם באקה עוד עונה או שסוגרים עם חלוץ אחר. כשאני רואה לאילו חלוצים מילאן מקושרת אני יחסית רגוע. השבוע האחרון מזכיר לי את עצמי בגיל 13 מרכיב משקפיים בפעם הראשונה ונכנס להלם שבני אדם מסוגלים לראות ככה. בלתי ייאמן שמעל עשור שלם שרדנו את גליאני ואנשים עוד נישקו לו את התחת.

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/17
    Carlo Ancelotti אוהב/ת את זה.
  15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההודעה שלי סביב:
    סילבה - 50מ', 4מ' משכורת.
    בלוטי - 100מ', 3.5מ' משכורת.
    מוראטה - 60מ', 8.5מ' משכורת (כלומר יותר יקר מבלוטי).

אולי קצת עיגלתי, אבל הנקודה החשובה באמת היא לנצל הזדמנות שאולי לא תחזור בחלונות הבאים.

מצב נושא:
הנושא נעול.