מילאן 2016/17 :: בעונה הבאה עם הופעה במפעל אירופאי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. eran.m Member

כמעט אופישלי ??? ( ואם כן מה זה אומר לגבי אופצית בלוטי ? )

2. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנדרה סילבה, רודריגז ואנחנו רק בתחילת יוני. מי יודע, אבל נדמה שמשהו טוב מתבשל במילאן.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  3. SerieA Il Capitano

אני מניח שביולי מיראבלי יירגע קצת. התכנית היא להביא למונטלה את הקבוצה עד 30.6 כדי לא להיכנס לשנת fair play גרעונית.

השנה היא המבחן הגדול של מונטלה. מתמודדים מולו מאמנים מצוינים - אלגרי, סארי, ספאלטי. נוסף על כך ברומא יש סגל מגובש מאד עם סיכון בדמות די פרנצ׳סקו. יהיה מעניין.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן מבחינת FFP כל הרכש המאסיבי הזה שייך לעונה שעברה. יש כאן חלון הזדמנויות חשוב מאוד שמילאן תנסה לנצל עד סופו. מעניין שבמקרה של אינטר ורומא שצפויות לצרף כמות זהה של שחקנים, המצב הפוך לחלוטין (יתחילו לסגור עסקאות רק ביולי) אך מאותה הסיבה.

די פרנצ'סקו נופל מאוד מספאלטי, בדיוק כמו מונטלה, אבל אין כאן סיכון מבחינת רומא. מונצ'י בחר מאמן שלקח קבוצה בסריה בי והוביל אותה לאירופה. כלומר, גם אם מתעלמים מהיתרונות שלו להתאים לסביבה הרומאית ולבנות יסודות לזכיה עתידית, הוא פשוט הכי טוב בנמצא.

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/17
  5. SerieA Il Capitano

אינני חולק על כך שהוא הכי טוב בנמצא. הסגל שלכם גם כך מגובש מאד, מתואם ומוכשר. אילולא זה היה המצב הייתי חושש שלא תסיימו בין ארבע הראשונות. לטעמי היתרונות שיש לכם מבחינת הסגל יתרמו לכך שתסיימו לפחות במקום השלישי.

@zitto strunz

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

עובדים שם בקצב אש. איזה דביל המונטלה הזה שבחר להגיע למילאן.

נשמע לא אנגולפילי בכלל.

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/17
  7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נצטרך לחכות הרבה למשימות סקאוטינג כי בסופ"ש הקרוב מתחיל גביע הקונפדרציות בהשתתפות פורטוגל. סילבה החלוץ הפותח שלהם ואם מוקדמות המונדיאל רומזים למשהו, הוא ורונאלדו צפויים להתפרע. שניהם ביחד כבשו עד כה 17 שערים בקמפיין הנוכחי (רונאלדו 11, סילבה 6).

בינתיים פגישה עם פריז (ככל הנראה בנוגע לפולני שלהם וניסיון שלהם לרחרח בנוגע לדונארומה).

מאוחר יותר היום - פגישה נוספת עם מנדש. כי מסתבר שסילבה זה לא מספיק ולבנאדם רשימת לקוחות מפה ועד סין אז למה לא.

8. Milanista3 Member

נזרקות שמועות לגבי טרייד. דונארומה-וראטי.
    כמובן שזה מופרך, אבל נגיד ש... מה דעתכם על דבר כזה?
    אני נגד עזיבה של דונארומה, באמת שוער העתיד שלנו. אבל במידה והוא מחליט לעזוב, אז שיהיה ככה.

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זה מופרך מכדי לדון בזה אפילו, זו דעתי. יש לפריזאים הרבה עיסוקים במילאנו (כולל איתנו כמובן) ולא צריך להתייחס לכל אחד שממציא לעצמו תיאוריות.

ג'ורדן לאב אגדה אוהב/ת את זה.
  10. Alta Tensione Member

מקווה שידברו על פפה עם מנדש.

קריחוביאק בטח יסלול למונטו את הדרך החוצה. אגב, אם לקוחים בחשבון שקסייה בא בהשאלה אז שרפנו בקושי 50 אחוז ממה שדווח שהוקצב לרכש. ככה שיש עוד כדורים במחסנית ועוד לא מכרנו אף אחד.

11. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

״קריחוביאק בטח יסלול למוטה את הדרך החוצה.״ כתבו בקיץ שעבר בצרפת. בסוף מוטה פתח בארבעים משחקים בכל המסגרות והפולני... קיצר, לא הייתי ממהר לסלול למונטוליבו דרכים.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הפולני קשר פנטסטי, מאוד מקווה שגם אנחנו בעניין שלו. שתי הקבוצות זקוקות לו.

13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רואה את הרכישות של מילאן ותוהה לעצמי אם יש פה התנהגות חפוזה וחולמנית, או שהכל עובד לפי תוכנית רצינית ומסודרת.
    מאיפה הכסף? איך הסכומים שנשפכים ויישפכו מסתדרים עם הפייר פליי? ומה יקרה עם כל זה אם מילאן תיכשל בעונה הבאה?
    מי הבעלים שלכם בכלל?

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אם מסתכלים מבחינה מקצועית, אז זה מאוד מסודר. הרכישות נוגעות לנקודות החלשות של מילאן, רואים בבירור שמונטלה הכין את רשימת הרכש שלו מבעוד מועד ביחד עם מיראבלי ופאסונה, ועד כה ההתנהלות מצוינת.

מבחינה כלכלית, אני מאמין שבמילאן בונים על מקומות 1-4 בעונה הקרובה, מה שאומר בוסט עצום לקופת הקבוצה. אם מילאן תיכשל? פה אני כבר פחות מעורה בפרטים ולכן לא אתיימר לכתוב על דברים שאיני מבין בהם.

אגב, מילאן לא מבזבזת כל כך הרבה ביחס לסכומים שרצים היום בשוק.

15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי ספק שמבחינה מקצועית מילאן ביצעה ומתכננת לבצע רכישות טובות. אני מדבר על הפן הכלכלי.
    אחרי הסחבת בנושא ברכישה של המועדון וכל הסיפורים על ההלוואות שנלקחו כדי לבצע את הרכישה, זה גורם לי לתהות האם יש באמת גב כלכלי איתן ויציב לרכישות הללו, או שפשוט הם מרשים לעצמם "להתפרע" עכשיו בקיץ, בתקווה שהעונה תהיה מוצלחת וההכנסות של המועדון יעלו. כרגע, זה נראה לי בגדר הימור, הימור מאוד מסוכן.

מצב נושא:
הנושא נעול.