מילאן 2016/17 :: בעונה הבאה עם הופעה במפעל אירופאי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

"עיתונות", "שמועות" ו"מדיה" אלה רק עטיפות של תוכן שמורכב מ:
    * הודעות רשמיות
    * ראיונות עם גורמים רלוונטים
    * הדלפות למינהן
    * ספקולציות של עיתונאים\פרשנים
    * כתבות סובייקטיביות עם אג'נדות ברורות (שלעיתים אף מוצגות כ"עובדות").

כאשר כל אחד בוחר מרצונו למה להתייחס לפי הבנתו ותחומי ענייניו.
    עם זאת, אחרי יותר מעשור בפורום והתעניינות יומיומית בכדורגל איטלקי, הלא מתבקש יותר לתת דגש לנקודות העליונות שציינתי על חשבון התחתונות?
    אם אני רואה הודעה רשמית על העברה כספית עצומה בין שני תאגידים, נכנס לפורום להתעדכן ביותר פרטים ולקרוא דעות על הנעשה בפועל, ובמקום זה מקבל הודעות כמו "בלוסקוני מתעלל באוהדים", "תמיד אמרתי, אין כלום, עובדים עליכם", אני רואה בזה עצלנות וזלזול בקוראים ובזמנם. מותר "לחשוש ולהיות סקפטים" אך גם להתייחס למקרים עצמם ולא רק למה שהיה באותו יום בתפריט של עיתונאי כזה או אחר שמתפרנס ממילוי דפים בדיו. זו נגררות של עדר אחר דעות של אחרים עם שוני יחיד - הכותב מקבל על זה כסף.

*מאחר וכותבים התחילו להיפגע מתוכן (למרות שעל הכוונת נמצאים תחומים הקשורים לכדורגל בלבד ולא הכותב עצמו), הרעיון מאחורי הודעה זו ודומיה הוא ביקורת בונה בלבד.

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/17
    Alta Tensione אוהב/ת את זה.
  2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

@zitto strunz , לא חושב שאני מהקטגוריה שהזכרת אבל בכל זאת, לא חושב שאנשים ׳פסימיים׳ ,כמו יניב מזלזלים בקוראים. הכתיבה פה גם נעשית מרגשות שצפים , שזה הרי חלק מהמהות של אוהדי ספורט, ולכן גם אם זה מעצבן(ואני מתחבר לדברים שכתבת - זה מעצבן) - בעיני זה מובן . עוד יותר מובן בהתחשב בערפל שסרר סביב הרכישה של מילאן בתחילתה(ופה לכותרות העיתונים היתה חשיבות ביצירת האווירה).

כמובן שביחד עם כל מה שאמרתי - אני מסכים עם התוכן שכתבת.

3. VAR Member

אני לא רוצה לדבר בשם כל מי שכתב בנושא הזה אבל מילה אחת שאני שמעתי פה יחסית הרבה (וגם השתמשתי בה בעצמי מיליון פעם בערך) היא דחפורים. לא מאמינים לכלום עד שזה קורה. לא אמרנו שלא יקרה (לפחות לא רובנו) אבל גם לא התחלנו לשחק פוטבול מנג׳ר לקראת הקיץ הבא ולתכנן את הרכש (שוב, רובנו). אני גם לא זוכר מי השתמש פה בכלל במונחים כמו "הלבנת הון", אם אני צריך להמר - רק וינס ביגל ומיראבלי המגה זיין.

4. Alta Tensione Member

יש שוער לעונה הבאה.

muller, SerieA, אלעד ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  5. Alta Tensione Member

* מדווח שהסוכן של הילד קקה סיכם על הארכת חוזה ל-5 שנים עם שכר של 4.5 לעונה. יש ידיעות שונות לגבי סעיף השחרור. יש מקומות שכותבים 50 מיליון במקרה שלא מעפילים לליגת האלופות וגם ראיתי מקור שלא ציין סכום אבל טען שזה תקף רק לעונה הבאה. anyway אני מקווה שהוא יממן לנו את הקיץ הבא רק איך שורדים עונה שלמה לראות את הפרצוף שלו בלי להקיא? איזשהם הצעות כי הולכת להיות קבוצה מעניינת ויהיה חבל להפסיד משחקים.

* בלוטי: 20 מיליון יורו על השאלה +חובת רכישה תמורת 60 בקיץ הבא. נדחתה גם הפגישה עם הסוכנים של קאליניץ' לשבוע הבא. לא נחוץ. שיביאו ווינגר וחלוץ עם פרופיל נמוך יותר.

* מארסיי הציעו אחלה הצעה על באקה. גם ולנסיה בעניין.

* הייתה פגישה עם נציגים של אברטון. עושה רושם שהקאדר ההתקפי המרשים שלנו עורר בהם עניין. שישלמו טוב ויקחו מה בא להם.

* פגישה לגבי קונטי בשישי עם אטלאנטה.

* פספסתי משהו?

6. תומר1989 Member

כמה התחיבויות כמה תשלומים.
    מקווה שיודעים מה הם עושים ושיש כיסוי מאחורי כל ההתחיבויות האלו. בכל מקרה בנתיים... אורגזמה

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אביאטי אחראי על הבוגרים, גאטוזו אחראי על הילדים. מעין הכרזה של ההנהלה - אנחנו לא מתעסקים עם שטויות. שחקנים שלא ישקיעו, שחקנים שיזלזלו ולא יתנו הכל למען החולצה - תסתדרו עם הצמד חמד הזה שאחראי עליכם. על אחריותכם.

אני בעד סעיפים בחוזה של דונארומה. הכל כדי שיחתום. גם עם שכר גבוה. הכל בסדר. ואז בקיץ הבא למכור תמורת סכום אסטרונומי שיתווסף לסכום הגדול ממילא שיהיה זמין לרכש ולהשלים את הצעד השני בתוכנית החיזוק. הקיץ היה הצעד הראשון שמטרתו להחליף הרכב בינוני בהרכב טוב שיהווה בסיס לקבוצה גדולה בעתיד. השלב השני צריך להיות 2-3 כוכבי על. כסף ממכירת דונארומה זו דרך מעולה להוציא דבר כזה לפועל.

באמת שלא צריך שוער על כדי להצליח. אפשר להצליח וללכת רחוק גם עם סתם שוער טוב עד טוב מאוד. קבוצות הגיעו לחצי גמר ליגת האלופות ומעלה בשנים האחרונות עם שוערים כמו וידנפלר, סובסיץ', ואלדס, נאבאס (בקלות הטוב ברשימה הזאת), הארט וטר-שטגן.

מבאפה + סובאסיץ' >>> קוואדראדו + בופון (מחכה לרגע שיבוא הגאון נטול הקונטקסט שיגיד שהצמד השני גבר על הראשון)

8. SerieA Il Capitano

כמובן שאני מסכים איתך לגבי דונארומה.

אבל - אתה לא צריך שוער על כדי להצליח בהינתן שיש לך הגנה מספיק טובה שתכפה עליו. בלי ז'וליו סזאר ב2010 היינו נטבחים בקאמפ נואו.

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

גישת הדחפורים טבעית ולגיטימית וזה טבע אנושי כשנפגעים כל-כך הרבה פעמים בעבר. הדבר היחיד שהמחנה שאני שייך אליו מבקש או מצפה לו זה קצת ניתוח ואנליטיקה. פחות לקשור סרט על העיניים ולצעוק "דחפורים!" בכל פעם שקורה משהו ולבטל הכל כי עד שלא סגור זה לא ודאי. בדיוק כמו שמוטב לא להתרגש מכל ידיעה על התפתחות חיובית אפשרית כאילו זה דבר ודאי. לכל דבר יש קונטקסט וכמעט כל דבר אפשר לנתח בימינו. יש מספיק מידע ברשת ויש מספיק דרכים לקרוא סיטואציות ולהשתמש ביכולת האנליטית שאני מאמין שלכולם פה יש אותה כדי לדעת אם משהו ריאלי או לא מבלי לפסול אוטומטית רק כי עדיין לא ראינו אותו מתממש מול העיניים בצורה הכי מוחשית שאפשר.

ורצוי לא להמר אם הזיכרון שלך לא משהו כי זה מתכון לפשיטת רגל.

Alta Tensione אוהב/ת את זה.
  10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לרוב השוערים שציינתי ברשימה לא הייתה הגנה טובה במיוחד שתכפה עליהם. הם הצליחו כי הם היו בדיוק מספיק טובים כדי לשמור על כך שהיתרון של הקבוצות שלהם במקומות אחרים במגרש יישמר.

שצ'זני לא שוער על ואני בספק אם התרומה שלו תהיה גדולה מזאת של בופון. אני גם בספק אבל אם יובנטוס באמת עד כדי כך תפגע מזה אם לרכוש מחליף לבופון בפחות מ-20 מיליון יורו יאפשר לה להעלות מהספסל שחקנים כמו שיק וקייטה או סתם לפתוח עם דגלאס קוסטה במקום קוואדראדו.

11. Alta Tensione Member

פרנסואה, הבעיה עם הסעיפים של הקקה זה שראיולה דורש 50 מיליון יורו כדמי שחרור שזה מחיר בדיחה לעומת מה שהולך בשוק (וצריך לזכור, ע"פ ניסיון עבר, שחלק נכבד מזה ילך לכיס של ראיולה כעמלה ככה שאנחנו נשארים עם גרושים). אם הוא לא יסכים לרדת מזה אנחנו בבעיה ואז אין מנוס משימוש בשיטות לוטיטו כי הצלחה של ראיולה במו"מ תוציא אותנו חלשים ותזמין סחיטות נוספות בעתיד.

אסף, מהניסיון שלי בצפייה ומעקב אחרי כדורגל, הקישור זו החוליה החשובה ביותר במגרש והיא מדד האיכות האוביקטיבי הבולט ביותר של קבוצת כדורגל. התקפה והגנה די שוות בערכן ועמדת השוער היא בהחלט הכי פחות חשובה. מבלי לזלזל בתרומה ועבודה של שוער, אתה לא צריך שם עילוי כדי לזכות בתארים. צריך מישהו עם אחוזי בירטוז נמוכים, שמתקשר טוב עם חוליית ההגנה ונתונים סבירים. ברור שתמיד עוזר שיש לך תותח כמו ז'וליו סזאר בזמנו או אחד כמו בופון. אבל ברגע שיש לך מקרה כמו המקרה הנדון צריך לעשות שיקולים של עלות מול תועלת.

SerieA ו-muller אוהבים את זה.
  12. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

"Non rinnova il contratto"

עצוב, אבל זה מה יש.

13. yonmu Member

וואו. שבוע במילואים ומה הולך בדיון הזה...

אני לא מבין למה אנשים הולכים כאן לעמדות קיצוניות לא ברורות. כן, המגמה מאוד מאוד חיובית, ועדיין יש נקודות רעות -
    1. לא 'הלבנת הון' ולא נעליים, אבל יש הבדל בין המצב שלנו למצב של צ'לסי כשהיא נרכשה על ידי אברמוביץ'. כרגע אין סיבה לדאגה, אבל אם התוכניות לא יעבדו יש חשש רציני שניפול אחורה חזק.
    2. הסיפור עם מאלדיני (שברגע הפך להיות איש קקי) מבאס. זה כנראה באשמתו, אבל בסוף יש כאן סיפור מסריח עם הסמל הכי גדול שלנו.
    3. מצב דונארומה. עוד אחד שהוחלט שהוא ילד קקי ברגע. על מה? על זה שהוא לא מתחייב להיתקע לנצח בקבוצה שכרגע לא מצליחה להעפיל לליגת האלופות?

בכל מקרה, אלה הנקודות הרעות שאפשר לגרד בכח. בגזרה החיובית -
    1. יש בעלים חדש ויש הנהלה שעובדת בצורה מקצוענית.
    2. סמלי עבר - בארזי, גאטוזו, אביאטי - חוזרים לקבוצה וקצת מחזירים את הרומנטיקה של פעם.
    3. הארכת חוזה למונטלה.
    4. רכש רכש רכש. מוסאקיו, קסייה, רודריגז, סילבה. 4 שחקנים מעולים להרכב.
    5. רכש עתידי - קאליניץ', ביגליה, קונטי, בלוטי, קייטה, דלופאו או אחרים.
    6. מכירות - לופז והונדה שוחררו, בינוניים אחרים (גבריאל, זפאטה, אליי, ואנג'יוני, פולי, מאורי, קוצ'קה, סוסה, באקה) כנראה בדרך החוצה.

בקיצור, במקום להחליט שמחר אנחנו לוקחים טראבל (ולהגיע לכינויים מגוחכים :p ) או להחליט שמחר אנחנו פושטים רגל, אפשר פשוט להסתכל על הדברים באופטימיות עם קצת זהירות.

ולשאלות הפתוחות -
    1. ההתקפה. סוסו הבאנקר הברור היחיד. סילבה באגף (עם חלוץ 'בינוני' כמו קאליניץ' בחוד) או בחוד (עם קיצוני חדש\בונא)? ומי בספסל?
    דעתי - סוסו-סילבה-חדש בהרכב, דלופאו-לפאדולה-בונא(בהסטה מהקישור) כגיבוי.
    2. לא כולל בונא - מי הייתם רוצים שיהיו הקשרים שלנו על הספסל?
    דעתי - לוקאטלי (שיתפתח אצלנו), ברטולאצ'י (סולידי בסך הכל), מונטוליבו ('מבוגר אחראי').
    3. עמדת המגן הימני. קונטי? זפאקוסטה? דה שיליו? את מי הייתם מעדיפים כמחליף, אבאטה הקשוח או קלבריה הצעיר?
    דעתי - להיכנע ולשלם כמה שצריך על קונטי. אם יש השאלה טובה (=הרכב בסרייה א) לקלבריה לשלוח אותו ולהישאר עם אבאטה.
    4. מרכז ההגנה - מוסאקיו ורומניולי בהרכב. פאלטה וגומז מחליפים טובים מספים?
    דעתי - כן, אבל הייתי שמח אם במקום גומז היינו רואים בלם צעיר-פוטנציאלי חדש. לא חושב שגומז יתפתח למשהו מיוחד.
    5. דונארומה. מה עושים איתו?
    דעתי - נותנים חוזה מפנק וסעיף שחרור נמוך (כ50מ' יורו) רק בתנאי שלא נעפיל לליגת האלופות.
    אם זה לא עובד - להתחיל לדחוק אותו לטובת פליצארי (בטח במשחקי ידידות). זה יוריד מההייפ סביבו ומכח המיקוח שלו. אם עד סוף חלון ההעברות אין התקדמות עם דונארומה ולא נראה שפליצארי הופך למשהו ראוי, כדאי להביא שוער מחליף סביר כלשהו כדי שנוכל להוריד את דונארומה לספסל (ולמרות כל זה - אני ממש לא חושב שהוא ילד קקי או משהו כזה).

14. alexshw Member

נראה לי ריאל מצאה שוער חדש

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפילו יותר טוב - נראה לי הרגע מימנו לעצמנו את בלוטי.

מצב נושא:
הנושא נעול.