מילאן 2024-2025: קונססאו הוא המאמן החדש.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י yonmu, ‏12/8/22.

1. yonmu Member

(אני מדבר כאן עם עצמי?)
    לא אוהב את השמועות על עזיבה של פיולי.
    אבל אם קונטה במקומו זה לא רע בכלל (כמה מאמנים אימנו את שלושת הצפוניות?).

EO11 אוהב/ת את זה.
  2. SerieA Il Capitano

אני זוכר רק את טראפטוני.

היו עוד?

3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה היא תמיד מה במקום, הקבוצה נמצאת בסוג של צעד קדימה שתיים אחורה. זה כמובן לא רק עליו אבל לא חדש לנו שהמאמנים הם ברוב המקרים אלו שסופגים את האשמה.

קונטה זו הרפתקה קצרה ואינטנסיבית, אם יגיע אחריו מישהו שידע לבנות המשכיות יחד עם הנהלה יציבה(מארוטה/אינזאגי) אז יהיה טוב. אם לא, זאת תהיה רכבת הרים

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

קונטה אומר לזנוח את הדרך שמילאן בחרה בה לפני שנים והיא מתקדמת בה בצורה יפה. קונטה לא יסתפק בריינדרס, מוסא ופוליסיק, הוא ירצה "שמות בטוחים", כלומר יקרים, בעלי ניסיון ולאו דווקא מספיק איכותיים מקצועית. הוא ירצה את לוקאקו גם אם הבלגי יהיה בן 40 עם כרס.

אני אתן פה דעה לא פופולרית, אבל מילאן עושה עונה בסדר גמור. אני לא חושב שאינטר או יובה היו מתמודדות טוב יותר עם מכת הפציעות שנחתה על הקבוצה העונה. מילאן עדיין רצה בשני מפעלי הנוקאאוט ועוד יכולה לארוב למעידה של שתי המובילות, אבל מה שאנחנו רואים השנה, בדומה לאינטר, זה שיפור ביחס לעונה שעברה. אני מאמין שפיולי המאמן הנכון למילאן גם לעונה הבאה.

SerieA ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  5. Don Joan Roman Member

בהתחשב בכמות הפציעות מילאן בעונה טובה, אפילו מעבר לכך, גם ברמת היכולת וגם ברמת התוצאות.

6. yonmu Member

אני לגמרי מסכים.
    לא רק בגלל הפציעות, אלא גם בגלל חלון ההעברות. לדעתי חלון רכש כזה לא אמור להשפיע מיד אלא לטווח ארוך יותר.
    לעונה הבאה מילאן מגיעה עם סגל כמעט שלם, ובמצב הזה אפשר לכוון להצלחה מיידית.

בקיצור: מקווה שפיולי יתחיל פה את העונה הבאה, ומצפה ממנו למאבק על האליפות.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אז קרדינלה לא חושב כמונו ונראה שמילאן צפויה לעוד קיץ מעניין עם פוטנציאל שאני לא יודע עד כמה הוא חיובי, השאלה לאן יקחו את חלון ההעברות הזה.

את המהפכה מילאן עשתה כבר בקיץ שעבר, בין אם קרדינלה רוצה להודות בכך או לא. מאלדיני הלך, הגיעו לא מעט שחקני רכש שמשמעותיים לרוטציה ורובם ככולם הגיעו כשחקנים שצריכים לעשות צעד אחד קדימה כדי להיות מתאימים לשאיפות של מילאן. פוליסיק, ריינדרס וRLC הוכיחו שהם שם, השאר עדיין לא. אם התכנון יהיה להוסיף רכש נקודתי אבל איכותי לכל חלק במגרש (כלומר הגנה, קישור וחלוץ), זה יהיה מצוין למילאן לדעתי. אם יקחו את זה רחוק יותר, זה כבר יכול להיות "תפסת מרובה לא תפסת".

כמובן שגם מדברים על מאמן והשמות שעלו בכתבה בגאזטה הם קונטה, מוטה, לופטגי וגאז'ארדו. יש לי הערכה מקצועית לכל אחד מהם, לא יודע אם הם יהיו שדרוג על פיולי. קונטה ירצה רכש מאסיבי שלא בטוח יהיה מתאים לקו שמילאן הולכת בו, מוטה וגאז'רדו פוטנציאלים טובים אבל הם הימור.

yonmu אוהב/ת את זה.
  8. uri מנהלים

בעיתונות האיטלקית גם מציינים שמי שדוחף ספציפית לקונטה זה איברא.

EO11 אוהב/ת את זה.
  9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זו גם נקודה שווה להתעכב עליה. נראה שאיברה הולך להיות איש חזק מאוד במועדון ואני לא בטוח כמה זה מהלך שנכון לעשות אותו כשמילאן נמצאת איפה שהיא נמצאת. בהשוואה למאלדיני, מאלדיני הגיע כשהמועדון היה במצב מקצועי לא משהו בכלל ובהתחלה זה היה לצד לאונרדו בכלל. מילאן במצב הרבה יותר טוב היום והשאלה היא האם כדאי לתת לזלאטן להתגלח על הקבוצה הזו? נכון שהוא היה שחקן אדיר, אין שום קשר בין זה לבין ניהול או הבנה של המקצוע.

Bianconeri, uri ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  10. k_700 Member

מעניין לראות אם גרינווד יעניין את הגדולות באיטליה.
    על פניו, 50-60 מליון אירו לטאלנט בסדר גודל הזה זה נון בריינר לא לכלול את הגדולות של איטליה שם.
    עצם זה שהוא מצורע באנגליה יבטיח שהמחיר לא יחצה את הרף הזה.

השאלה היא אם מה שעשה יעבור חלק בגרון באיטליה.
    בספרד, לפחות לפי טבראס, זה כבר הולבן. אני בספק אם יש לברצלונה מספיק כסף לקחת אותו והוא צריך להתיישב מדהים על לפחות 3 גדולות באיטליה.

יכול להיות מהשחקנים האלה שבעוד שנתיים הוא הגרינטה לאליפות אולי אפילו לכמה.

11. Don Joan Roman Member

50 מיליון יורו על גרינווד אתם לא תקבלו מאף קבוצה באיטליה, אולי חצי וגם אז זו תהיה הפתעה גדולה מבחינתי

גרינווד ברמת הכסף האיטלקית לא שווה יותר מ- 10-15 מיליון. בגג, עם כל הכבוד למה שהןא עושה בחטאפה.

yonmu, EO11, Cup of Tea ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  12. k_700 Member

די נו.

13. yonmu Member

לא רואה משהו מיוחד שגרינווד עשוי להביא למילאן.
    לא רואה מצב שבו משלמים עליו סכום כזה אם ידוע שלאנגליה הוא לא יכול לחזור.

לדעתי יש הרבה דברים שעלולים להוביל לקיץ מהפכני:
    1. מאמן - ההרגשה שפיולי עומד במקום (והאפשרות של קונטה).
    2. הנוכחות של זלטאן - קשה להאמין שהוא לא ירצה להטביע חותם ברור.
    3. עזיבות פוטנציאליות של שחקני הרכב - תיאו (באירן), לאאו (פסז), ז'ירו (גיל).
    זה לגמרי יכול להוביל למצב שבו קונטה וזלטאן יוצאים לשופינג עם 200מ יורו.

כרגע אני בעד לתת לפיולי את העונה הבאה עם הסגל הקיים. זה סגל חדש, היתה מכת פציעות, והביצועים לא רעים.
    לעונה הבאה אנחנו אמורים להגיע בצורה די חלקה מבחינת הסגל, וגם אם תיאו או לאאו יעזבו הקבוצה לא אמורה לקרוס.

14. SerieA Il Capitano

אם לאאו יעזוב הקבוצה תתחזק, בהנחה שתביאו כמה שחקנים במקומו, שיהיו יציבים יותר והמכלול יהיה טוב יותר. כמובן זה הרבה ״אם״.

את תאו הרננדז יותר קשה להחליף בעיני.

אם משווים אותו לכל מגן בליגה, בעיני הוא הטוב מכולם בפער גדול. במערך של 3-5-2 הוא יכבוש המון ויבשל המון. הוא יהיה החאקימי של קונטה.

yonmu אוהב/ת את זה.
  15. Don Joan Roman Member

תיאו בעונה לא משהו, לדעתי דימרקו טוב ממנו, גם אוגוסטו לא רחוק ממנו ברמה ועם מאמן נורמלי, גם קמביאסו יכול להציג יכולת טובה ממנו. אם מילאן מצליחה להוציא עליו 70 מיליון אירו זה יהיה נהדר עבורם.

EO11 אוהב/ת את זה.