@itzik.miro מה הוא יעשה בריאל? כבר עכשיו הוא פחות טוב מויניסיוס, ונראה שהתקרה של הברזילאי גבוהה בהרבה. גם בברצלונה (פאטי, רפיניה) או בבאירן (מאנה, קומאן) אין לו מקום. זה או פסז' (אם נימאר ילך), או אחת האנגליות באחד מהתקפי ה'בא נחליף חצי סגל ב300מ יורו' שהולכים שם. ניוקאסל או משהו.
אסנסיו עוזב, אז המשבצת של הקיצוני המחליף שיכול לשחק גם בקישור מתפנה. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
לא מדוייק. הוא דורש 7 מיליון+ תשלום החוב לספורטינג. או לחליפין- 10 מיליון ללא תשלום החוב. אם היה מדובר ב7 מיליון ללא סעיפים נוספים- מאמין שזה כבר היה נחתם
זה היה מאוד ברור מהתגובה שלי שדיברתי על השחקן באופן כללי תוך התחשבות בביקוש שיש עליו. ולא נקודתית על המשחק אתמול. ככה שאני ממש לא מבין את התגובה שלך
אני חושב שמילאן צריכה להיות מרוצה מפתיחת העונה, מלבד פתיחת העונה הפריקית של נאפולי - מילאן נמצאת בנקודה טובה וצלחה בדרך משחקים עם טלאים גדולים בסגל בגלל פציעות. הפגרה באה בזמן טוב ותאפשר חשיבה ותכנון קדימה לחלק השני והארוך של העונה. לגבי לאאו - לדעתי למילאן יעשה רק טוב לחדש לו, כמובן שהאפסייד של מכירה נכנס פה בשיקול, השאלה היא באיזה מחיר יסכימו לזה, אני חושב שההנהלה של מילאן בידיים טובות, כמובן שנושא הזמן הוא קריטי, בכל מקרה זה היה ברור שזה לא יסגר לפני המונדיאל, יחזור מקטאר ויאיצו את השיחות. יש גבול כמה האיטלקיות יוכלו להשאר מאחור בנושא השכר, לא לעולם חוסן... תקרות השכר יצטרכו להשבר, השאלה בכמה, ואיך מצדיקים את זה כלכלית. אם מילאן אפילו מחדשת לו ב10מ ואז מוכרת ב100 בקיץ, אין בכלל ספק שהיא מרוויחה.
האיטלקיות נשארות מאחור בשכר כי הם מכניסות פחות. אין פה עניין של "אידיאולוגיה". אני יודע שיש נטיה של ה"יאלה תן לו" כאילו שזה כסף של מונופול. בסופו של דבר מישהו צריך לשלם את זה, ואתה חורג בשביל שחקן אחד מהתקציב, אתה נכנס לבור גם עם שחקנים נוספים
ברור, זה לא עניין של רצון כזה או אחר, אלא תנועה של השוק. זה לא שאני מתכוון שמילאן תפתח את הכיס נקודה סוף, אלא שיצטרכו למצוא דרכים לממן את זה, זה כמובן ירד ממקום אחר או יתאזן ממקום אחר. יש הרבה משחק בעולם הפיננסי, וקבוצות יצטרכו להיות יצירתיות
לא חושב שיש סרט כזה. מקרה דונארומה היה אמור ללמד אותנו את זה. כששחקן הופך מאנדרפייד לאוברפייד, ההצעות עליו יורדות בהתאם.
הייתי בטוח שהחוזה שלו נגמר בקיץ משום מה, עכשיו אני רואה שהוא נגמר בקיץ 2024. זה נותן למילאן אפשרות יותר קלה לניהול המצב..
הסיכון קיים אבל יש פער גדול בין לאאו לבין דונרומה. גם בתפקיד, גם בפוטנציאל, גם בבשלות. כבר היום קשה לראות את לאאו נחות מכל מיני סטרלינגים ודומיהם באנגליה, וגם עם השכר שהוא מבקש הוא עדיין לא יהיה יקר בקנה מידה הזה. המונדיאל יכול להיות דרמטי בקשר לביקוש אליו, ושנה וחצי בחוזה זו עמדה מספיק טובה להנהלה. @itzik.miro אני לא רואה איך הוא משתלב בכל עמדה אחרת. הוא חלוץ אגף עם רגל ימין דומיננטית, ולכן קיצוני שמאלי זה בערך המקום היחיד בשבילו. גם כל מה שהוא הראה עד היום זה הפריצות שם, והוא מאוד לא ורסטילי. הוא גם לא מתאים לעשות את המעבר שאמבפה עשה למרכז כי הוא ממש לא פינישר. כל זה כרגע ויכול להשתנות כמובן, אבל חושב שמופרך שקבוצה תשים 100מ על שחקן ואז תשים אותו בתפקוד חדש לגמרי.
@yonmu דונארומה הוא דוגמה אחת מיני רבות. הוא מזכיר אותו בגלל הקבוצה ששיחק בה והעובדה שרגע לפני שעזב הוא היה סחורה מבוקשת (זכר ליורו 2020). הייתי יכול באותה המידה לתת את גריליש, פוגבה, לוקאקו, קוטיניו... שחקנים שאין דרך להיפטר מהם מבלי לספוג הפסד כספי משמעותי אחרי שנקנו בסכומים הרבה יותר גבוהים מערך השוק האמיתי שלהם. הרבה יותר קל להפוך לדד ווד כשאתה נקנה בסכום 9 ספרתי ומרוויח בהתאם. אפילו אם רואים בך כוכב על. הסיבה שמדובר על לאאו ב90M וצפונה היא בדיוק בגלל שהחוזה שלו קצר ונמוך. יאריך עד 2026 ב10 מיליון לעונה - יהיה לו הרבה פחות ביקוש.
כל דקה של לאאו על הדשא בקטאר משכנעת אותי שצריך למכור אותו. כן, הוא מוכשר כמו שד, אבל עם הגישה הזו אני לא מאמין שנצליח להוציא ממנו יותר מדי. מהיר, רשלן ועצלן.