מי היא הדמות הנערצת עלייך ביותר ומי המתועבת ביותר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י the golden men, ‏15/8/03.

1. StAtIk TzHoV Member

השחקן האהוב עליי :הוא אלכסנדר אוברוב אין עליו השוער הכי טוב שהיה בכדורגל הישראלי אדם גדול ושעוער עוד יותר גדול ....וגם אני אוהב את ברוך דגו שחקן נשמה שחקן גדול ואין לי מושג למה כמה ממכם שונא אותו מה יש לשנאות בו שחקן גדול שמחכה לו עתיד גדול....ואפשר להגיד גם תומר חליבה לא שאני אוהב אותו או אוהד את הפועל באר שבע אבל הוא שחקן עם כשרון גדול

השחקן השנוא עליי....:הוא אבוקסיס שחקן טמבל השחקן הזה ...וגם בלילי וכמובן דיויד בקהאם

2. «::מאור מליקסון::» Member

דמות נערצת: מאיר פניג'ל , אלי אוחנה , אבי נמני.

דמות מתועבת: בן גור , גד זאבי , יוסי אבוקסיס , סלים טועמה.

3. The Blue Gunner Member

דמות נערצת: יוסי שיבחון.

לפני 5 דקות: מיכאל.

מאמן מוערך: פרדי דוד וניר קלינגר.

דמות מתובעת: אלון מזרחי.

הורסים את הכדורגל: דני לוי, ויקטור יונה, גברי לוי, משפחת לוזון.

4. ליהי Member

ניר קלינגר מאמן מוערך??? ניר קלינגר לפי דעתי הורס כיום את הכדורגל הישראלי ואם הוא לא היה המאמן של הקבוצה השנואה ביותר עליי הייתי חושבת שחייבים להעיף אותו לצמיתות מהכדורגל שלנו.

5. StAtIk TzHoV Member

ניר קלינגר הוא המאמן הכי טוב בארץ הוא אמיץ ולא שם על אף אחד כמו שצריך להיות מאמן ,מאמן צריך להיות מעל השחקנים

6. ליהי Member

ניר קלינגר הוא אדם בוגדני שבמקרה גם חולה פרסום ותהילה

7. ג'רי בית הלוי Member

ליהי, מה בדיוק הבעיה עם קלינגר?
    האיש גאון, ומלבד הצעד הטיפשי שלו(בעצם לא שלו, אלא של לוני וקלינגר סתם יצא סטייק בעניין הזה) בשחרור נמני, הוא פשוט גאון, הוא הולך תמיד בדרך שלו, לא מתכחש לבעיות(*התקף אסטמה חזק* יצחק שום *התקף אסטמה חזק*), אומר אמת, הולך עם הדרך שלו בכל מצב, גם אחרי יום רביעי שעבר אני לא מוכן להחליף אותו בשום מאמן בעולם, ובטח שלא בארץ. מה עדיף, קשטן הדיקטטור?

8. ליהי Member

ובכן, כן, הרבה יותר עדיף. קלינגר לא הגיע ולא יגיע לליגה של קשטן עוד שנות אור. הוא אומנם הביא אליפות לבלומפילד, אבל תראה איך אתם נראים עכשיו *מכחכחת בגרוני בבוז* *עושה את זה עוד יותר חזק*
    הוא ספסל את נמני לעונה שלמה כשערכו הפיננסי כשחקן הוא בערך 5 שחקנים רגילים במכבי ועוד שניים מהנוער ובכך בזבז למכבי משאב אדיר רק בשביל להראות שהוא יכול ומסוגל, והוא העיף אותו אחר כך אף על פי שנמני היה זה שסידר לו את העבודה במכבי מלכתחילה ללא שום סיבה נראית לעין ואל תתחילו לתת לי את הבולשיט של מחנות כי אם הוא היה צריך להעיף את הסמל של מכבי ת"א ועוד שחקן מפתח כאמור מהקבוצה רק כדי להביא לשקט (דבר שד"א אין במכבי עד היום הזה) זה אומר שהוא אפס.

ככה שקלינגר יוצא או אפס או טיפש או שניהם, אתה תבחר. אם אני אפתח את הנושא אני בטוחה שלא מעט אנשים יסכימו איתי פה. אין מה לעשות, בעמדת המאמן אנחנו עדיין יותר חזקים ממכם. אתה יודע מה? עכשיו בלי נמני, אני יכולה להגיד שאנחנו יותר חזקים ממכם. נקודה. : ).

9. StAtIk TzHoV Member

ליהי את מה זה טועה ....
    דבר ראשון קלינגר ווינר ...
    קלינגר לא מפחד שם זין על כולם מאמן עם ביצים וגם אחרי כל הצעדים שהוא עשה..שהעיף את נימני ובנין אני דווקא תומך בו למרות שלהעיף סמל כמו נימני זה בעיה...בכל זאת קלינגר עכשיו יכול לבנות קבוצה כמו שצריך בלי הרבה בלאגן למרות שהתקשורת רק עושה בלאגן על כלום...
    וממממממ לא ניראה לי שהקבוצה שאת אוהדת יותר טובה ממכבי ת"א הפועל ת"א קבוצה מסכנה...

10. ליהי Member

רייט, וואטאבר כמו שאומרים
    :

רק ימים יגידו אני מניחה

אבל דבר אחד אני לא חושבת שיש לאנשים פה זכות להגיד-- שזה שהפועל ת"א קבוצה מסכנה. הפועל ת"א קבוצה טובה וחזקה, והיא הוכיחה את זה גם השנה (כן,כן)
    בכלל, אם אני לא השתמשתי בביטוי מסכנה כשדיברתי על ביתר
    אין שום סיבה שאוהד הפועל ב"ש יקרא ככה לקבוצה שלי, ככה שלתשומת לבך אדוני, קצת כבוד לקבוצות.

בקשר לווינריות של קלינגר - suit yourself
    כל אחד וההשקפה שלו
    נחיה נראה מה יהיה בסוף העונה . :roll:

11. StAtIk TzHoV Member

מממממ....דבר ראשון אני לא אוהד הפועל ב"ש........
    אני אוהד מכבי ת"א...
    דבר שני ....באמת ניראה בסוף מי צדק ומי טעה...