אוהדים של חיפה זיינו את של אולימפיאקוס ? את גייט 7? חחח יא טמבל! קודם כל אכלתם פיצוצים מהאוהדים של אולימפיאקוס, ותן לי להזכיר שאלה היו הקפריסאים שאוהדים את אולימפיאקוס... בערך כמו יפנים שאוהבים את בקהאם... חכו שתגיעו ליוון ואז תדבר... אוהדי חיפה לא הבינו ולא יבינו מה זה לאוהד באמת... חבורת קופים, מעתיקנים ותרמפיסטים שכמותכם... פשוט... א-י-כ-ס
דבר ראשון התכוונתי למשפט הראשון במה שכתבתי על ארסנל יא טמבל!!! ודבר שני מה עדיף האוהדים המפגרים של ארסנל שכל הזמן עם הויירה אוו ויירה אווווו שלהם?!?!? שימציאו כבר שיר חדש שנוכל לצחוק עליו!!!!
שי, פשוט תשתוק גם ההודע ההזאת, וגם ההודעה בפורום שלך, מראות שאתה לא מבין כלום, ובזמן המשחק אתה ישבת והבאת ביד על החלום המתוק שלך שיש לכם קהל טוב.. הקהל של חיפה הוא פשוט קהל מסריח, מלא בהעתקות, שמכניס ילד לקומה של שנה וחצי, ואפילו בפורום שלכם הודעת ש-85% מהשירים שלכם זה העתקות. ואני לא אדבר יותר בונשא הזה על הקהל של מכבי חיפה.
קודם כל תלמד לכתוב נכון (טרמפיסטים). מעתיקים ???. אני לא חושב תכנס לכאן ותראה כמה שירים מקוריים: http://www.gate-gimel.cjb.net/ ניצן , בתור מנהל הייתי מצפה ממך לא לנבל את הפה ולדבר בצורה קצת יותר תרבותית , לפחות כאן. אתם בסה"כ מקנאים מאוד , ותאמין לי שהאוהדים שהתפרעו בנמל תעופה הם לא קפריסאים עדינים , זה האוהדים הפנאטים של אולימפיאקוס שידאגו למרר לנו את החיים באתונה. מבחינת עידוד נתנו להם שיעור יפה מאוד , אנחנו לא מרביצים אחרי הפסד של הקבוצה שלנו...
מה זה??? אני רשמתי ה"סקאוזרים מלונדון"??? לא יכול להיות, או שערכו לי את ההודעה, או שהייתה לי שגיאת כתיב רצינית... ואני יודע שליברפול לא משחקת בלונדון. היא משחקת בליברפול, במגרש של אנפילד, והיריבה העירונית היא אברטון. כנראה שכתבתי את זה בשעה מאוחרת או משהו... ומלדיני - תשמור על הפה שלך, חתיכת אדיוט.
קבוצות שנואות.. ליגת העל: הפועל תל אביב.. גם כי היא מתחרה של חיפה..גם שונא את כל מה שהיא מייצגת.. ליגה אנגלית:ארסנל-המתחרה של מנצסטר... צלסי-קבוצה מעצבנת שקונה סתם ככה שחקנים ותמיד לא עושה משהו מעניין..בעצם סתם קבוצה.. ליגה ספרדית: ריאל מדריד- קונה כל דבר שזז.. ליגה הולנדית:פיינורד:נאצים מסריחים
וידוקה תפסיק להתלהב כבר!!! אז קראו לך אדיוט! אז מה? אתה כתבת שליברפול זה בלונדון!!! אם מישהו אחר היה כותב את זה גם אתה הייתי קורא לו אדיוט!!! אל תשקר
חחחחחחח הפאנטים של אולימפיאקוס חחחחחחחח אלה בקפריסין?? חחחחחחחחחחחח חכה שתגיעו ליוון... עם אולימפיאקוס לא תאבד עניין ותהיה תלויה בעצמה... אז תראה מה זה קהל...
שי, נכנסתי לאתר המדהים שלכם מבצר ג' ולאימפריית השירים. הנה כבר מבחר שירים מועקים- דויוביץ'(דוידוביץ' דלא דלא או) תחיית הגרמנים(הגיע הזמן) חיפהלה(ברגעים טובים) אדורם קייסי(אדורם עולה) ומה בדיוק בהודעה שלי לא היה בסדר?
זאת הייתה שגיאת כתיב!!! אתה באמת חושב שאני חשבתי שליברפול בלונדון??? שלא נדבר על כל השגיאות כתיב שלך, אם אתה רוצה אני אתחיל לספור.
תקרא לזה איך שאתה רוצה, שגיאת כתיב או טעות דפוס, או סתם טעות שפשוט כתבתי ברגע הלהט. אבל זאת טעות, אני יודע שזה לא נכון, ואין סיבה לקלל. נקודה.
דוידוביץ' זה שיר מקורי (אנחנו שרים אותו שווקא על ישראלביץ'. תחיית הגרמנים אתה לא יכול לדעת כי זאת מנגינה ישנה. חיפל'ה זה אחד המקוריים , תוכיח לי שזה מועותק. אדורם קייסי - אנחנו הקהל היחיד ששר שיר בנגינה של שתי אצבעות מצידון. זה שאתה מקלל בתור מנהל זה בכלל לא בסדר , תן דוגמא!!!