אוקיי אז ככה... אני מאוד מאוד מאוכזב מהמשחק הזה... ציפיתי ליותר לא שהתוצאה נוראה אבל בכל- זאת... עכשיו אני קורא שבאנגליה צוחקים על חיפה שהיא לא מתאימה לליגת- האלופות... לא לזה ציפתי... ציפתי שאם נפסיד לפחות היו מחמיאים עליינו בעיתון... אבל זה לא קרה. בקשר למשחק- ללא ספק חסרונו של זוטאוט'ס הורגש... יותר מיעקובו- אלמושנינו החסר נסיון הראה לנו שאי- אפשר לתת לשחקן שלא משחק עונה שלמה לשחק דווקא במשחק הכי חשוב של חיפה- ושזא'נו החליף אותו אז היה שיפור ניכר במשחק של חיפה (מה שקלויברט אמר- שזא'נו צריך לשחק קשר דפנסיבי... עכשיו בדיעבד רואים שצדקת). מי שמאוד איכזב אותי היו- רוסופראלייה שציפיתי מהם לקצת יותר מנהיגות... אבל אפשר לסלוח להם... הנקודה החיובית- שתי שערים באולד- טרפורד מחמש בעיטות למסגרת- הייתי חותם על זה לפניי המשחק. עוד נקודה זה שלא התפרקנו לחלוטין וזה לא כמו 7-1 נגד גרמניה אלה 5-2 שזה הבדל גדול... נקודות שחורות- היה משחק מגעיל, לא נגענו אפילו בכדור ובסופו של דבר 5-2 זה סוג של תבוסה... אפילו ורון ופורלאן הכניסו נגדנו...
הא!!!! תודה לכם מנצ'סטר, תודה. לעולם לא נשכח את תרומתכם לכדורגל הישראלי, בניצחון הנהדר שלכם. ביום כזה חלש, שאפילו פורלאן הצליח לכבוש, חיפה פשוט נתנה ליונייטד את המשחק. היונייטד, תרצו או לא, הייתה אמורה להבקיע יותר מעשיריה, ואני לא מגזים. אילולא מליוני המסירות לפורלאן האיום, היו עוד 5 כדורים ברשת של אוואט. הגול של גיגס זה פשוט בושה לאוואט, גיבור החמישיה בדנמרק והשביעיה בגרמניה, השוער הזה הוא אומלל וחסר כישרון, ופשוט בושה שהוא משחק בליגת האלופות. ג'ובני רוסו מיצא את הפוטנציאל הטמון בו, ונתן את השחק הטוב ביותר שלו במדי מכבי חיפה. מה הפלא שכל שחקני מנצ'סטר יונייטד רצו להחליף חולצה, עם השחקן הדגול שטוב מדי אפילו בשביל יובנטוס. ננד פראליה שיחק אומלל והראה שהוא בכושר גרוע. אני יכול להמשיך לרדת על כל שחקני חיפה, אבל הרשימה ארוכה ותימשך עד מחר. בקשר ליונייטד, בזכות השמירה הרשלנית של מכבי חיפה הם הציגו משחק מעולה ומשובח. הפרגון לפורלאן היה יפה מאד, והיונייטד צריכים להודות לחיפה על שהוציאו את ורון, ואן-ניסטלרוי ופורלאן מהבצורת. למרות שרפי כהן הפרצוף עכברוש ניסה להרוס לנו את החגיגה, בכל זאת היונייטד הצליחו לנצח את כוחות הרשע. מי שמפסיד 5-2, התוצאה משקרת, לא נגע בכדור ולא הציג פעולה אחת חיובית - לא יכול להגיד "לפחות הבקענו שניים". אף אחד מהשניים לא הגיעו למכבי חיפה. ירוקים - תמשיכו ככה!
טוב, ראשית כל אני רוצה להתייחס לתגובה של וידוקה. תקשיב לי! אני כבר אמרתי לפני המשחק, ואתה יכול לראות את זה בכל התגובות שלי, הייתה לי תחושה שהמשחק הזה יגמר בחמש לרשת של חיפה.... וכמו שאמרתי, זה לא הפתיע אותי. אולי איכזב, אבל לא הפתיע. הרי הפערים בין הקבוצות הם כלכך עצומים, ככה שזה היה די ברור. ודי כבר לבלבל ת'מוח! אתה אוהד מכבי חיפה, או אני?! אולי תבוא ותכתוב תגובות במקומי, זה יהיה לך בטח הכי טוב.... אני מאוד נהנתי, ואתה לא תגיד לי אם נהנתי או לא. לכבוש שני שערים באולד טראפורד זה גם משהו, ואפילו משהו גדול. אני אזעם על שחקני מכבי חיפה? לא ולא, נכון שהם לא שיחקו טוב, אבל למה שאני אזעם עליהם? מה הם הפסידו לכפר סבא? הם הפסידו למנצ'סטר יונייטד! די כבר עם השטויות שלך! אתה יודע הכל על כולם, אתה יודע מה הם מרגישים, מה הם יעשו, מה הם לא יעשו....נמאס כבר! אתה יכול להגיב כמו בנאדם, ואתה יכול לחלוק עלי, אבל זה לא מוצא חן בעיני שאתה תחליט בשבילי מה אני אעשה אם מכבי חיפה יפסידו.... בחייאת, די כבר עם הטפשות הזאת.... אני מאוד נהנתי מהמשחק, וגם כשמכבי חיפה חטפו את השערים לא קפצתי מרוב עצבים, כי זה היה לי ברור מילחת תחילה... ורק תזכיר לי, על איזה תירוצים אתה מדבר בדיוק?! ------------------------- עכשיו רד ליון אולי לא מתייחסים, אבל נראה שהם בכלל לא ראו את המשחק.... עיתון אנגלי נתן ציון 7 לפראליה (כמו לקטן) ורק לשם השוואה, השחקן עם הציון הכי גבוה היה גיגס, זה באמת מוזר..... עוד משהו מפתיע, אלכס פרגוסון שיבח בחיפה דווקא את אלמושנינו, ואמר שהוא היה הטוב בחיפה למרות שהוציאו אותו... תמוה ביותר, אלמושנינו איבד מספר כדורים מתוכם אחד או שניים הפכו לשערים מיותרים... בקשר לז'אנו, אני יודע מה אני אומר! פעם הבאה אל תתווכח סתם.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
קלייברט, ראשית כל כל הכבוד שהצלחת למצוא את הכתובת. דבר שני אתה עושה מעצמך כאוס. אולי אני צודק, אולי אני לא, אבל שנגמרים הקלפים, ואין כבר תחמושת ומה לירות, תוקפים. למרות השמחה הגדולה, אני מגלה שאין לי מה ללכתוב על המשחק. חיפה הייתה עלובה, מנצ'סטר קרעה אותה ו.... מה עוד? נ.ב בחיים אל תקרא לי אוהד מכבי חיפה. יש גבול לקללות.
אתה לא מבין, מה שמעצבן אותי, זה לאו דווקא ההופעה של מכבי חיפה באנגליה אלא ההחלטה שלך שאני אהיה נזעם על השחקנים במידה והם יחטפו חמישיה..... אתה חושב שאתה יודע הכל.... ואתה יכול לא להאמין לי, אבל אני אומר לך שבכלל לא כסעתי וזעמתי על השחקנים... אתה יכול לראות בכל הדיון הזה את התגובות שלי, ולראות שכבר מההתחלה אמרתי שלא ייפתיע אם חיפה יספגו חמישיה, אבל אתה כנראה יודע יותר טוב מה אני אעשה.... ועוד משהו, אמרת משהו על תירוצים שאני אמרתי....(דיברתי על ההודעה הקודמת שלך בדיון, קצת לפני שהתחיל המשחק) אני אשמח אם תגיד לי מה הם היו....
שמע וידוקה, אתה הכותב הכי לא אובייקטיבי בפורום- בינינו- אם חיפה היתה מנצחת את מנצסט'ר 1-0 לא היית יורד על חיפה? אז היית אומר אותו דבר רק בצורה אחרת... הייתה כותב שחיפה שיחקה בצורה פחדנית, וזה פוקס וכל זה... בקשר למשחק... מצינו אותו- עכשיו אני יפתח דיון על המטרה הבאה- אולימפיאקוס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
שוב - נגמרה התחמושת אז עוברים לירידות. זה בסדר, אפשר להבין את התסכול שלכם כי אני צודק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx בכל מקרה קלייברט באמת אין לי מצב רוח לריב איתך כי בכל רגע אמור לקרות לי אסון אישי. בקשר לתירוצים, אתה אמרת מראש שאם חיפה יספגו רק חמישיה אתה תהיה מרוצה שלפחות הגעתם. אז הכנת תירוצים מראש. את ההחלטה לנעילת הדיון הזה אני משאיר לך.
אני לא חושב שאיתך אפשר לדבר על "נגמרה התחמושת אז עוברים לירידות" אני מאמין שאני לא צריך להזכיר לך מה קרה אחרי שחיפה עלתה לליגת האלופות.... הרי מההתחלה לא הייתה לך "תחמושת" ויש התחלת עם ה"ירידות" ובמה אתה בדיוק צודק? בזה שאתה אומר שאני כן התעצבנתי על השחקנים? במה בדיוק? בקשר ל"תירוצים" אני רוצה להגיד: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה בדיוק תירוץ בזה?! אני אמרתי את מה שחשבתי, ואם אתה כבר מצטט אז תצטט כמו שצריך לא אמרתי שאני אהיה מרוצה, אבל אמרתי שזה לא יפתיע אותי, זה הכל. אם זה נחשב בעינייך תירוצים, אני באמת לא יכול לעזור לך.... ואני אשמח אם תפרט יותר את ההודעה שלך.... אתה אומר "אני צודק" במה בדיוק? "אתם טועים" שוב, במה?
אני צודק. חיפה שיחקה איום ונורא ולא נגעה בכדור. אתה ורדליון תוכלו לאשר זאת. אני חוגג ולך אין תשובה, אז אתה מתחיל לירות. ובקשר לעלייה של חיפה...זה לא קשור!!!!
אני אמרתי שחיפה שיחקה טוב? אתה מכניס לי מילים... אני לא יודע מה עובר עליך, אבל בטוח שזה לא משהו טוב.... ובקשר לעליה של חיפה, זה קשור, כי הזכרתי לך בדיוק איך אתה מתנהג.... די עם התמימות הזאת