הייתי בהלם שחיפה הובילה... כל אוהדי יונייטד בישראל צריכים להתבייש (אפילו שאח"כ יונייטד הייתה הרבה יותר טובה)... חיפה כובשת שני שערים ב"אולד טרפורד"?! אולימפיאקוס הדהימה אותי עם השישיה לרשת לברקוזן, נראה לי שלברקוזן במשבר עמוק... מפסידה בבונדסליגה, מפסידה באירופה... זאת לא אותה קבוצה משנה שעברה, הם חלשים מאוד, כרגע. ושוב הוכיחו הקבוצות הספרדיות שהן השולטות ביבשת. כל הנציגות הספרדיות ניצחו. 2-0 לולנסיה על ליברפול. 3-0 לריאל על רומא. 3-2 לדפור' על ביירן. 3-2 לבארסה על ברוז'.
וידוקה...תצחק כמה שאתה רוצה.. רק אל תשכח איפה אתם[1-1 עם נתניה..] ואיפה אנחנו.. ומי אלופה ומי נלחמה על הירידה.. ואם כבר אז מישהו יכול לעשות חתימה על השביעייה שספגתם ממכבי תל אביב??
עזוב ריינמן- אתה עוד לא מכיר את וידוקה- אין לך סיכוי להזיז אותו מטר מהעמדה שלו... גם שהוא טועה ומבלבל תשכל והוא יודע את זה - הוא לא יגיד לך אף פעם- סילחה, טעיתי... הריי ברור שבית"ר היא קבוצה עלובה ואם חיפה קיבלה חמש אז אני לא יכול לדמיין כמה בית"ר הייתה מקבלת עם הגנת הברזל שלה והבדיחה בשם קורנפיין. נ.ב עד כאן דיון בית"ר... בוא נמשיך בקשר לחיפה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .
חיפה אמנם חטפו 5, אבל זה לא רע כמו שזה נשמע, אני בטוח שאין אכזבה ממש גדולה כי הרי אף אחד לא ציפה לניצחון וחיפה גם שמו 2 גולים באולד טראפורד שזה יפה. חיפה מסוגלת לדעתי לסיים מקום 3 על חשבון לברקוזן החלשה.
תגיד - היש סוף לטפשות? אתה צריך משקפיים? מה זה ? תגובה זאת נכתבה ממש בעמוד זה, אתה עושה מעצמך צחוק בכך שלא הבחנת בזאת. בקשר למכבי חיפה ובית"ר, אני לא מבין מה הקשר. ברור שבית"ר יותר טובה ממכבי חיפה, אני לא מבין מה הסיפור הגדול כאן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
רדליון? אתה בסדר? מה זה הבדיחה בשם קורנפין?!!! רק אתמול אוואט ספג 5, שכחת את השער העלוב שהוא קיבל מהנגיחה של ריאן גיגס? השביעיה מול גרמניה ועוד 5 נגד דנמרק.
מה קשור???אוואט היה מצויין..ולא היה אשם באף אחד מהשערים שהוא ספג..זה הכל היה אג'ופור... נכון שקורנפיין לא בדיחה אבל מה הקשר לאוואט???????? ואל תשכח שהוא הציל את חיפה לפחות עוד 3 פעם..
אוואט באמת היה טוב. אבל לדעתי הוא שוער שאי אפשר לסמוך עליו כי הוא חוטף מלא שערים מאוד מאוד לא מחוייבים למציאות.
קודם כל, ההודעה הבאה שלא קשורה לדיון, תמחק! אני לא רוצה לראות הודעות לא קשורות... איך תמיד אתם מצליחים להפוך דיון טוב לדיון על משהו אחר לגמרי... ------- אוואט באמת לא יציב. הוא יכול לתת משחקים גדולים, למשל המשחק מול שטורם גראץ, הראשון היה טוב והוא מנע שני שערים, לעומת זאת במשחק הגומלין הוא לא היה טוב וספג שני שערים שהוא היה יכול לעצור. אבל אם מתייחסים למשחק מול מנצ'סטר אז בסך הכל היה לא משחק טוב, הוא לא היה אשם בשערים...ואפילו עצר כמה בעיטות מסוכנות. השער הראשון היה שמירה לקוייה של חרזי על גיגס, גיגס נגח למקום שאוואט לא יכל להגיע. השער השני, של סולשיאר, גם לא אשמתו, חור בהגנה ורוד הציב את סולשיאר לבד מול אוואט שהיה חסר אונים. השער השלישי, עם פתיחת המחצית השניה, של ורון, שוב בלבול בהגנה, הכדור עובר דרך קייסי, על הרגל של אג'יפור, ליד חרזי, מגיע לורון שכובש מול אוואט. אוואט גם פה לא אשם. השער הרביעי של ניסטלרוי, הוא קיבל כדור בתוך הרחבה, הצליח לברוח להגנה בקלות, ולבד מול אוואט, כבש, וגם פה אוואט לא אשם. השער החמישי היה פנדל, אי אפשר לבוא בטענות אבל מנגד הוא מנע גם שערים, אפשר לראות את ההזמנות הראשונה של יונייטד של ורון בדקה ה7 כאשר אוואט מזנק טוב, והודף את הכדור. אולי חיפה ספגה 5 אבל כבשה 2, וזה לא פשוט. אבל עכשיו כולם עם הפנים לקפריסין, מול היוונים המצויינים.