מכבי חיפה בלברקוזן - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י שגיא, ‏21/10/02.

1. Reyes Member

זו לא.
    אתה מתנהג כמו גזען.

ואם כבר מדברים על מנת משכל, כותבים ארחיב ולא ירחיב...

2. AFC AJAX Member

פיגו כותבים ירחיב בזמן עתיד.

ואני לא ארד לרמה שלך....מה שכתבת....

3. Reyes Member

ואן דר וארט, כותבים ארחיב בזמן עתיד ולא ירחיב.

ואני לא ארד לרמה שלך, אתה חושב שאוהדי בית"ר טיפשים, אז תחשוב...
    אם יש לך בעיות איתי כתוב לי לאייסיקיו..

תחזרו לנושא הדיון.

4. AFC AJAX Member

אין לי בעיות איתך למה שיהיה לי?

רק אל תגיב במילים כמו שהגבת....זה לא במקום.

5. יוגב אסולין Guest

תוצאת המחצית היא 1-0 אבל פשוט חיפה שיחקה מושלם בהגנה.. אבל 5 דקות האחרונות לברקוזן לחצה מאוד.. חיפה איפשרו את הבעיטה מ18 מטר את הכדור חופשי שפגע בחומה ואת השער. חבל מאוד על ה5 דקות האלה שהרסו מחצית מעולה מבחינת הגנה.

מבחינה התקפית היה את הכדור שקיבל ווליד באדיר... אני יודע שזה לא חוכמה לדבר ויותר קשה לעשות. אבל הוא היה אמור לעצור את הכדור ואז לשחרר בעיטה מהירה ממצב נוח לאחת הפינות. חבל.

ההחמצה של יעקובו היא לא סתם החמצה. יעקובו לא חם היום הוא לא יעקובו של המשחק נגד אולימפיקוס. העניין של הערך שלו שעלה ל9 מיליון דולר ושהוא נבחר לשחקן החודש שלך אופ"א (או השבוע).. כניראה גרמו לריפיון שלו...

למחצית הזאת חיפה צריכה לשנות קצת תמערך. לברקוזן קצת תתגונן עכשיו כדי לשמור על ה1-0 הזה כי הוא חשוב מאוד.. וזאת הזדמנות של חיפה לשלוט על חצי המגרש ופשוט לתת את הטון... אני חושב שיש גם מקום להכניס את יניב קטן כשחקן טכני למה יעקובו לא מספיק חם היום כמו שאמרתי. ויניב קטן לידו יוכל לעזור הרבה מאוד בלהגיע למצבי בעיטה נוחים ולעשות בלאגן בהגנה הגרמנית

6. יוגב אסולין Guest

1-1...

חיפה מעולה עם 2 חלוצים לברקוזן בהלם!!!! לא מסתדרים 7 דקות 3 מצבים 1 מהם בפנים...

אבל צריך להזהר בהגנה יש חופש ללברקוזן

7. יוגב אסולין Guest

2-1 ללברקוזן... חבל...

לחיפה אין אוויר הרבה טעויות שחקנים מחכים שוב שיגמר המשחק ובגלל זה 2-1 שיש לו משמעות רבה.... יש עוד 23 דקות למשחק צריך לרענן תשורות קצת...

ו..
    2 השערים פה היו כפי שחשבתי שיהיו כבר בצהרים וחבל...

8. AFC AJAX Member

אמרתי וצדקתי...
    מכבי חיפה לא נופלת מלברקוזן....היה חסר קצת למכבי חיפה לנצח את המשחק!
    האי ניסיון באירופה היה גורם מכריע במשחק של הערב.
    מכבי חיפה שלטה ופיגרה 1-0 הירוקים הצליחו להשוות.
    לברקוזן עלתה ליתרוון 2-1 שוב במחצית השניה מטעות אכזרית של דודו אוואט.

מכבי חיפה הייתה יכולה לנצח רק אם פחות הייתה מפחדת(משחק חוץ) ויותר ניסיון.

הפסד מרגיז!

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה החמצה של יעקובו!,רק עכשיו ראיתי(כי נהנתי ממילאן-באיירן,אני מוכן לראות עוד 5 פעמים את המשחק הזה ואני עדיין יהנה) מול שוער מנסה להקפיץ לא את הכדור,את המחיר שלו !

10. יוגב אסולין Guest

החמצה שנגמרה מחוסר הכנה למשחק... לא היה מרוכז כבר לפניו.. לא ההחמצה גרמה לו להיות חלש... לפני זה הוא היה גרוע... חבל... בתאחלס ניפחו אותו יותר מידי חוץ מנגד אולימפיקוס שנתן משחק הגנה בשתיים נגד לברקוזן לא עשה כלום.. וגם נגד מנצ' הוא לא שיחק ואם היה משחק לא היה עושה יותר ממה שיניב קטן עשה..

בכל מיקרה חיפה לא ניצחה כי לא עמדו על הרגלים.. חסר להם כושר גופני.. כל משחק שהיה להם בקצב הזה השנה הם נופלים בדקות ה60-70...

11. AFC AJAX Member

איזה שטיות מה לא היה להם כושר גופני....תירוץ מטופש יוגב.

הם לא נפלו מהרגליים 90 דקות אפילו בדקות האחרונות הם חיפשו את השיווין.

12. יוגב אסולין Guest

כל האי סדר שהיה להם מהדקה ה60 בערך (השער היה דקה 53) היה בגלל ששחקני ההגנה והקשרים האחוריים שכל המשחק עלו וירדו וישקעו התעייפו ולא היה להם כח לרדת.. בגלל זה ראינו 5 מצבים בערך שההגנה של חיפה לא היתה מוכנה בכלל.. במשך כל ה60 דקות שהשחקנים של חיפה היו בכושר מלא הם עלו וירדו.

ואיפה אתה רואה את חוסר הניסיון? חוסר ניסיון מתבטא בזה שהם נותנים יותר מידי כבוד לקבוצה אורחת כמוש היה נגד מנצ' מה שלא היה פה

חוסר ניסיון מתבטא בזה שאתה לא מסודר על המגרש והקבוצה היתה מסודרת מאוד מבחינה טקטית של מאמן

חוסר ניסיון מתבטא בזה שאתה משחק התקפי שצריך הגנתי שאתה משחק הגנתי שצריך התקפי וזה גם לא היה פה..

ב4 משחקים של חיפה היא למדה את הליגה הזאת טוב מאוד, יש לה מאמן מצויין שניהל מעולה תמשחק. ורק בגלל שלשחקנים נגמר האוויר (ולראייה ה3 חילופים בכל משחק של חיפה בליגת האלופות) הם לא הצליחו לישאר עם נקודות

13. AFC AJAX Member

החוסר ניסיון התבטא בזה שהם שלטו רוב המשחק...ולא השכילו להבקיע ולנצח.
    חוסר ניסיון מתבטא בהחמצה של איגבני.
    מכבי שלטה ולא השכילה להבקיע....זה חוסר ניסיון וגם הטעיות של אואאט הרגעים האלה של החוסר ריכוז זה חוסר ניסיון.
    השאננות הזאת לרגעים קטנים של המשחק...ברגע שהם ספגו...זה נקרא חוסר ניסיון.

14. Ilan Member

אחד המשחקים היותר מעצבנים ומדכאים... פשוט היה לי קשה, הרבה יותר קשה מההפסד נגד מנצסט'ר... סביר להניח שגמרנו את הסיפור על המקום השני... אבל עדיין זה כ"כ מעצבן... אחריי ההחטאה של ישראליבי'ץ בדקה ה93 לא ידעתי איפה לקבור את עצמי- זה היה כ"כ קשה...

למרות כל זאת, יש לי הרגשה טובה מאוד לשבוע הבא... לא יודע, מנצסט'ר באים שאננים, לאיצטדיון בקפריסין שיהיה מפוצץ בישראלים... פרגי יתן למחליפים לשחק, יזלזל, ואולי חיפה יכולה לגנוב נקודה.... ואז, באמת שהכל פתוח.

15. יוגב אסולין Guest

ההחמצה של יעקובו יכולה ליקרות לכל אחד
    השליטה של חיפה בשעה הראשונה שלה משחק היתה באמת טובה אבל היא יותר התאימה לתוצאת תיקו.. הם שיחקו משחק מעולה בהגנה קישור והתקפה פחות טוב למרות שהגיעו לכמה מצבים. בכל מיקרה ההחצות האלה היו תוצאה של חוסר ריכוז של החולצים של חיפה ברשותו של יעקובו.. נגד אולימפיקוס דווקא כדורים יותר קשים מאלה נכנסו..