מכבי חיפה בלברקוזן - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י שגיא, ‏21/10/02.

1. AFC AJAX Member

וידוקה אני לא מתייחס לתגובה שלך אפילו...אם אתה מדבר ככה רואים שאתה פאנט..וקנאי אז אני אפילו לא אתחיל איתך ויכוח.

2. שגיא Guest

אני כבר אומר לשניכם, וידוקה וואן דר וארט, ברגע שמתפתח פה עוד אחד מהויכוחים המיותרים האלה, אני מוחק פה את כל ההודעות שלכם, דברו לעניין.

3. AFC Member

אמרתי משהו לא בסדר?

4. AFC AJAX Member

אתה רואה שאני לא מפתח שום ריב...אפילו אמרתי את זה

5. Fernando Cavenaghi Member

ללברקוזן אין קהל כל כך גדולף בבי ארינה נכנסים 24,000 נדמה לי ולברקוזן זה בכלל מקום קטן מאוד.

6. Reyes Member

בסדר, לא בדקתי כמה נכנסים שם..זרקתי מספר..

בכל אופן, קהל של 200-300 איש (הערכה) לא יכול על 24,000 איש.

7. Kgt1 Member

אני אנצל את השרשור הזה ואגיב בקשר לנקודה אחת קצת לא קשורה שהוזכרה - היחס של מעריב לקהל של חיפה. זה שהיחס הזה הוא מצחיק ולקקני (שחר משלם לנמרודי??) זה לא חדש - קחו לדוגמא את המשחק באשדוד בשבת האחרונה. מילא זה שהקהל של חיפה היה רע וקיבל 9 - אבל לכתוב עליו שהוא "הקהל הכי מקורי בארץ"?????????? הקהל של חיפה??????????????

8. Alan Smith Member

כמה שאתם יורדים על המשחק של חיפה וכל זה אתם צריכים לזכור שחיפה נפלה בבית עם שני קבוצות שהיו לפני שנה בליגת האלופות... ואם היית שואל מישהו לא ישראלי הוא היה יודע שלברקוזן ויונייטד יעלו עוד לפני שמתחיל הבית.
    אה סליחה לברקוזן הייתה בגמר ליגת האלופות!!!!!!!!!!!!!!
    לברקוזן פשוט קבוצה גדולה על מכבי חיפה למרות שזה היה נראה כביכול משחק שווה לברקוזן מתי שהתחשק לה היא יכלה להבקיע שער..
    מה גם שהגרמנים הם מספר באחד בטקטיקות של הרמות לרחבה ונגיחה..
    אם מכבי חיפה הייתה משווה לברקוזן הייתה לוחצת ושמה עוד גול.
    יש גם לזכור שמכבי חיפה קבוצה פחות טובה מאולימפיאקוס.. ובעצם היא ניצחה אותה 3-0.
    אי אפשר להאשים את מכבי חיפה על יצוג לא טוב כי פשוט המשחקים שלה היו קשים מדי והיא גם לא רגילה למשחקים בכזאת רמה.
    קבוצה שמפסידה בהפרש של שער היא גם נופלת מהקבוצה היריבה
    אתם צריכים לקלוט את זה אנחנו נופלים מקבוצות אחרות!!..

ויעקובו הזה הבקיע פעם אחת שלושער חושב הוא פלה.
    אבל בעיקרון יש לחיפה עדיין סיכוי.. אם היא תנצח את אולמיפיאקוס ואולמפיאקוס תנצח את לברוקזן..

וגם חיפה וגם לברקוזן מפסידים ליונייטד אז הכל תלוי כאן בהפרש השערים.

ותכניסו את זה טוב לראש שלכם!! מכבי חיפה נופלת מלברקוזן
    קייסי נופל מפלסנטה
    חרזי נופל מלוסיו
    זאוטאטס נופל משניידר
    זנברג נופל מבאביץ
    פראליה נופל מפרנקה
    רוסו נופל מבשטרוק
    ויעקובו היה אגואיטס הוא עדיין לא הגיע לרמה של נויול.

9. יוגב אסולין Guest

אולי מבחינת שחשקנים בודדים חיפה נופלת... אבל ברמות כאלה המשחק הקבוצתי הוא מה שקובע. משחק קבוצתי ביציאה להתקפה משחק קבוצתי בהתגוננות בהגנה. וזה חיפה ניראו ממש טובים עד לרגע שנגמר להם בו האוויר.

סיכוי לחיפה יש.. אבל איך שאתה כותב את זה.. הסיכוי ממש לא תלוי בנו אלא רק במזל וזה לא נכון.. יכול טובה של חיפה נגד מנצ' יכולה להוציא נקודה כי מנצ' לא תעלה במטרה לדרוס אלא במטרה לנוח.. נקודה פה ניצחון על אולימפיקוס ויש על מה לחלום..

ההרמות כדורים לרחבה אני אמרתי את זה עוד לפני המשחק שזאת הנקודה הכי חלשה אצל חיפה (סתכלו בהודעות בדף הראשון שלי). חיפה ובכלל שוערים והגנות ישראלים מתקשות להסתדר עם כדורים שחותכים תהגנה ברגע שזה לא נופל לשחקן לראש קשה להם להגיע להבנה מהירה מי לוקח תכדור... יכלנו ליראות דווקא בשער הראשון שהכדור הוגבה כל חיפה עזבו ואז 3 שחקני לברקוזן בלי שמירה חיכו רק שכדור יפול להם לראש..

אולי אוואט היה אשם בשערים האלה אבל לא האשם היחידי כמו שמתארים את זה..

בשער השני לא היה פאול

10. Alan Smith Member

זה ממש לא תלוי בנו

לברקוזן מוציאה נקודה משני המשחקים שנותרו לה היא עולה
    זה רק ענין של מזל מעכשיו

שתבין האפשרות היחידה של חיפה לעפיל זה שלברוקזן תפסיד לאולמפיאקוס והיא תנצח את אולמפיאקוס

לברקוזן צריכה להפסיד ליוניטד

ואז מכבי חיפה צריכה לדאוג להפרש שערים טוב או להוציא נקודה נגד יונייטד...

11. Fernando Cavenaghi Member

לא הייתי מהמר על זה שלברקוזן יפסידו ליונייטד שכבר עלו והודיעו שהם הולכים להתמקד בליגה עד השלב הבא, ולברקוזן שיחקו מעולה מול יונייטד בבית והגיע להם לפחות תיקו, אז הולך להיות משחק מאוד מותח בין שתי הקבוצות.