אולי באמת תחסכו את כל הזיוני שכל על חיפה ותחליטו על צד אחד של ביקורת.. מצד אחד אתם כועסים שלחיפה אין נוער ואין שחקני נשמה ואם יש משחררים אותם.. ומצד שני אם אנחנו רוצים להשאיר שחקן נשמה שהוא כמו[שימו לב..כמו] שחקן בית אז גם על זה יש לכם טענות.. זאנו צריך להישאר..עזריה..ככה קראתי מועמד לאחת מקבוצות ליגת העל[התחשלות] ויעלו כמה חדשים מהנוער..
אין טעם להביא את מגמאדוב, הוא כבר בשלהי הקריירה. מה גם שהלוזונים בחיים לא ישחררו אותו. אבל חיפה בהחלט צריכה בלם, ומהר! משום מה רוני לוי מעוניית להשאיר את אג'יפור....תמוה מאוד בעיני זו'טא מתקרב לפנא, הם הגישו לו הצעה משופרת, וגבוהה בהרבה מזו של מכבי חיפה, וכנראה שהוא יעדיף את הירוק היווני על פני הירוק הישראלי.
קודם כל, אני באמת רוצה להתפעל מהטבעיות של ההודעה שלך. "צריך להביא בלם זר או את מגאמדוב". סליחה, אדוני, חשבת שאולי יש מצב שהוא לא ירצה לשחק במכבי חיפה? שאולי לא ישחררו אותו? תאמין או לא, אי אפשר סתם לקנות שחקנים כאוות נפשך (אני יודע שקשה להסביר משהו כזה לאוהד מכבי חיפה). מגאמדוב או כל שאר בלמי הליגה הם לא איזו אופציה של מכבי חיפה, סתם חפץ שאפשר לקחת, להשתמש ולזרוק סטייל רובן עטר. ואם אתה עדיין רוצה להביא את מגאמדוב, שחר ייאלץ לשלם סכום שינוע סביבות מליון הדולר. הלוזונים יודעים איך לשמור על השחקנים שלהם, הם פשוט מעלים הצעות שערוריתיות ומבריחים את הקונים. די שפל, אבל זה עובד.
קצת על היריבה הוולשית שמחכה למכבי חיפה: קוומבראן טאון http://maccabi-haifa.nana.co.il/images/ReportPics/Article5813.Xxx הקבוצה נוסדה בשנת 1952 ועד היום זכתה פעם אחת באליפות המקומית בווילס. העונה סיימה הקבוצה רק במקום ה9, והגיע לגביע אופ"א בזכות הגביע המקומי. קוומבראן הגיע לגמר הגביע, בו הפסידה אמנם, אך היא הפסידה לאלופה - בארי טאון, שהשלימה דאבל, ולכן משתתפת בגביע אופ"א. קוומבראן השתתפתה בערב שלוש פעמים במפעלים האירופאים. על סמך הפרטים האלו, לא נראית קבוצה מאיימת במיוחד. אמנם הגיע לגמר הגביע אבל סיימה רק במקום ה9. אגב, המשחק הראשון יתקיים בחוץ, כאשר את המשחק השני מכבי חיפה "תארח" בטורקיה או ברומניה.
לפי מה שתיארת היא באמת לא יריבה רצינית מדי..כמובן שאסור לזלזל בה וחיפה הפסידה לקטנות ממנה.. יש לה שחקנים מוכרים?
עוד קצת מידע: המנג'ר בריאן קוקס מונה לתפקיד רק החודש ובסגל שלו אין שחקנים מוכרים כאשר אחד המצטיינים הוא החלוץ כריס סאמרס שמצא את הרשת 52 פעמים ב-60 משחקי ליגה במועדון. ההופעה האחרונה של קוומבראן באירופה היתה ב-2001 כשהיא הובסה 5:0 בסיכום המשחקים ע"י סלובן ברטיסלאבה במוקדמות גביע אופ"א.
קודם כל, תתחיל להרגע. כמו שאתה מדבר נראה לי שאתה צריך פסיכיאטר. ז'אנו, שחקן שנלחם, שחקן שרץ. חסר לבית"ר שחקן כזה. אני לא רואה בעיה עם ז'אנו, חוץ מכמה פעמים ששמים לב לגילו המתקדם.