מכבי חיפה לקראת העונה הבאה - רוני לוי מאמן הקבוצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Ilan, ‏31/5/03.

1. שגיא Guest

א. אני אחפש בפעם אחרת. הייתי בים היום ואני כולי עייף, בכל אופן, המרחק בין מה שאתה אמרת עליו אז, לבין ה"גם עבור חצי מהיכולת שלו היו צריכים להשאיר אותו" הוא גדול מאוד. בכל אופן, אין זה אומר שלא ניסו להשאיר אותו. ניסו, אבל כמובן שלא בכל מחיר, בטח ובטח אם יש קבוצה שהמחיר שהיא יכולה לשלם גדול בהרבה ממה שאתה מסוגל לשלם.

ב. ברור שאתה לוקח. הרי גם נבחרת ישראל אתה יכול להצעיד למונדיאל. עזוב נו, אתה לא פונקציה בשביל אברהם גרנט, אלי כהן, יצחק שום, רוני לוי וחבריהם. אתה תותח אתה.

2. קופירוק Member

נכון....אבל את אמרת שיש שחקנים בחיפה עם חוזים חדשים והזכרת את רוסו..... מה קשה?!

3. Ilan Member

וידוקה, אתה אומר שרוני לוי לא מתאים כי הוא צעיר וחסר ניסיון ואתה משווה את חנן אזולאי אליו, אז בוא אני אגיד לך משהו, אפילו ניסים בכר עם כללללללל הניסיון שלו נכשל בבית"ר, בעצם חוץ מקשטן ואלי כהן מי לא נכשל בבית"ר? ולפני שאתה מדבר על מאמנים, סתכל על המאמן המרשים שלכם, פשוט ענק. מה אני אגיד לך. בכל מקום שהוא הגיע הוא כמעט תמיד נכשל.
    חוץ מזה, זה ברור שאם חיפה הייתה מביאה מאמן זר הייתה אומר שחיפה לא נותנת צ'אנס לצעירים ורק הכסף מדבר ובלה בלה בלה...

4. AFC Member

נשבע לך אילן, לא הייתי לוחץ על הלינק לתגובה הזאת אם לא הייתי בטוח ב-100% שאתה הולך לכתוב על בית"ר. זה פשוט מדהים - אין לך מה להגיד, אז אתה עובר לבית"ר.

אוקי, חנן אזולאי חרא של מאמן, ניסים בכר חרא של מאמן (לא ברצינות, אני הכחשתי את זה?), המון מאמנים נכשלו בבית"ר, המאמן שלנו עלוב - אבל מה הפאקינג קשר לדיון? איך כל מה שכתבת מוכיח שלרוני לוי יש מספיק ניסיון להוביל את מכבי חיפה?

מילא, אם אין לך מה להגיד, תגוון קצת, כמו שגיא, שמתחמק באלגנטיות מתשובה, אבל כל פעם אותו הדבר? טוב, חאלאס, הבנו, קלטת שאני צודק ואין לך יותר מה להגיד לי. זאת לא בושה להודות בזה.

5. Ilan Member

חחח רואים שאתה פולדש.
    אתה לפני כמה תגובות השוות משהו ממכבי חיפה לבית"ר, אז אני הגבתי על ההשוואה ואתה אומר לי שאני מדבר על בית"ר?
    NOT ME!!!

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בני,הוא צודק..אם היינו מביאים את לופא היית אומר שאנחנו גונבים מאמנים מאחרים ולא נותנים צאנס וכבוד לשחקני עבר שלנו וכנ"ל ככה עם גילי לנדאו
    אם היינו מביאים מאמן זר היית אומר שזה טעות והוא לא מתאים וששחר סתם מבזבז כסף..
    בקיצור כל מה שחיפה תעשה או לא תשעה יהיו לך טענות ותגובות..

7. ליהי Member

היי היי אבל אתם חייבים להודות שרוני לוי אחרי הכל הוא לא הבחירה האולטימטיבית.
    יעני..להפועל כפ"ס כן אבל למכבי חיפה? קצת כבוד. כאילו, טוב סבבה הוא אישיות אהודה ביותר שם בחיפה, הוא הביא את מחלקת הנוער שלכם להישג גדול אבל יחי ההבדל הפעוט בין מחלקת הנוער לליגה הישראלית הבכירה (לא,באמת קטן,אבל ההבדל עדיין קיים)
    בכלל, אדון שחר שיזכה לחיים ארוכים (מאוד אפילו), טענה אחת יחידה יש לי אליו-הבחירה שלו במאמנים היא פשוט סאק. אחת הגרועות יעני. גרנט? שום? לוי? וכל זה ברצף.
    שלא תתפלאו אם שנה הבאה לא תקחו אליפות עם רוני לוי והוא יחליף אותו באיזה תמיר בן חיים אחד.

8. Shishlik Member

אולי בבחירת מאמנים הוא לא משהו!
    אבל בבחירת שחקנים.... על זה אין לכם מה לדבר!
    ו.. אני לא חושב שהבחירה של גרנט היתה מטעת כ"כ לדעתי הוא הצליח עם חיפה ובגדול! (חוץ משני האליפויות) הוא בנה את הסגל הנהדר הזה (לא את כולו) הוא חיכד את הסגל והפך את מכבי חיפה לקבוצה שלא מתבססת רק על בניון... (למרות שנעזרנו בו לא מעט פעמים.. :wink: )
    הוא גיבש את הקבוצה! זוכרים איך השחקנים היו שמחים בתקופתו של גרנט???
    כל זה היה.... לפי דעתי גרנט הצליח במכבי חיפה ובגדול!!!!!

9. AFC Member

כן... אני עדיין זוכר את התמונה של האליפות הראשונה... בניון בוכה אחרי הפסד להפועל ת"א וכל הקהל צועק לגרנט להתפטר... שלא לדבר מה קורה שבוע לאחר מכן, בהפסד להפועל חיפה בדרבי...

שלא לדבר על האליפות השניה - קרית גת מגיעה לקרית אליעזר ונותנת לכם שם רביעיה, הקהל נעמד על רגליו וצועק לגרנט להתפטר. אילו אליפויות נפלאות, לא?

אחחח ימי גרנט... ימים כל כך שמחים... תסתכלו על האושר בנבחרת, פשוט תענוג...

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו בני..לא למדת שלא צריך לכתוב אז לא כותבים..
    שלא נתחיל לדבר עם מקום 1 וקהל ששונא את המאמן והורס קבוצות..
    אין לי כוח להתווכח איתך כבר על השטויות שלך..

11. קופירוק Member

וידוקה, יכול להיות שמהצד זה נראה לך כאילו האליפויות עם גרנט לא היו שמחותושכל אוהדי מכבי חיפה שנאו אותו כל הזמן אבל תתפלא לא תמיד אתה צודק ולא תמיד מה שאתה רואה הוא הנכון אז במקום לזרוק השערות לאויר תשאל מי שהיה בתוך זה, תפנים ואל תשתמש בזה יותר כתרוץ.

12. שגיא Guest

ודבר נוסף, אילן ובני, לא תהפכו את הדיון הזה על לדיון על בית"ר.

רוצים בית"ר? אם אני לא טועה אפילו נפתח דיון דומה לזה לפני כמה זמן, לכו תחזירו אותו ותכוונו אותו שיתפתח כמו הדיון הזה. משום מה אתם נוטים לדבר על הכל בדיון הזה, ורק לא על מכבי חיפה. להבא תגובות לא קשורות ימחקו.

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

משהו שקשור לחיפה....
    ואליד באדיר החליט לוותר על האופציה הקפריסאית ויישאר במכבי חיפה בעונה הבאה..

14. שגיא Guest

ז'וטאוטאס הגיע היום למפגש פרידה ממכבי חיפה, על מנת להיפרד מהצוות ולקבל את ברכת הדרך.
    ז'וטא, כאמור, הסכים לחוזה שהוצע לו ביוון, מפנא, וצפוי בקרוב לעבור בדיקות רפואיות שלאחריהם, הוא ככל הנראה יחתום על החוזה המיוחל על הקבוצה היוונית.

בהצלה ז'וטא, אוהבים אותך!

15. AFC Member

פשוט מדהים. כל שנה הוא בוכה לתקשורת איך מתעללים בו במכבי חיפה, ובסוף מחליט להישאר. נראה לי שזה בעיקר בגלל שאף אחד אחר לא ירצה אותו.