מכבי חיפה לקראת העונה הבאה - רוני לוי מאמן הקבוצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Ilan, ‏31/5/03.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

וכמו שאומר פיני גרשון.."אווווווווווווווווווו אוווווווווווווווווווווווווווו"
    אף אחד לא רוצה אותו?????
    על מה אתה מדבר?אם היית אומר שאף אחד לא מוכן לשלם לו מה שהוא רוצה אז זה היה עוד בסדר..
    תעלה קצת למעלה ותראה שכרגע הוא יכל לחתום בקבוצה קפריסאית שבטח עדיפה על רוב קבוצות ליגת העל שלנו..
    דבר שני הפועל תל אביב התעניינה בו ואני בטוח שאם הוא לא היה כזה יקר הרבה היו מתעניינות בו..

2. ליהי Member

ריינמן,בהחלט, להגיד "לא" לקבוצה קפריסאית זה פשוט קשה. כי פשוט הליגה הקפריסאית זה ה-דבר! אין,קפריסין זו השאיפה. נקודה.

וכן,הפועל התעניינה בבאדיר,וכמו שהיא לא הסכימה להוציא על אבוקסיס יותר מ300 שקל לעונה,ככה הם היו משלמים לבאדיר? הרי ברור שההתעניינות של הפועל לא היתה רצינית. :roll:

באדיר יקר מידי ולא הכי שווה את המחיר שלו כבר רגל המיתון העולמי. :roll:

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ובכן השחקנים החדשים של חיפה הגיעו לארץ ..: לינק:
    http://images.maariv.co.il/channels/3/ART/501/611.html

בואו נקווה שהם יהיו כמו שזה נראה...מה שבטוח לדעתי שנה הבאה יהיה לנו חלוץ תותח(טפו טפו טפו..)

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר לחשוב שהליגה שלנו הרבה יותר טובה ממנה..
    ועדיף לקבוצה מספר 1-2 בקפריסין מאשר בקבוצה שהיא לא בצמרת הכדורגל שלנו..
    ואל תשכחי שהם גם נתנו לו שכר מצויין

5. ירוק בלב Member

מה אתה מקשקש???
    ממתי שגרנט הגיע סופסוף נראנו כמו קבוצה.
    שיחקנו את הכדורגל היה יפה ביותר, הוא הגיע אחרי 7 עונות בלי אליפות,
    ובשני העונות היחידות שהוא היה איתנו הוא הביא לנו שתי אליפויות.
    העובדות מדברות, ואם כבר אמרת על הרביעייה מקרית-גת,
    אז, רק שתידע שאם לא ההפסד הזה לא היינו זוכים באיליפות.
    באותו הפסד ירדנו למקום השני,
    והפועל שהייתה באותה תקופה בכותרות עם הניצחונות על פארמה, צ'לסי...
    הייתה במקום הראשון.
    אנחנו היינו אחרי הפסד בבית לקרית גת 4-0!!!
    והפועל ניצחו בחוץ בפארמה 2-0!!!
    אבל, בזכות גרנט (שיודע פסיכולוגיה) ויודע איך לדבר עם השחקנים.
    שבוע לאחר מכן, שיחקנו נגד הפועל, וניצחנו 3-0!!!
    אז על מה אתה מדבר??. זאת הייתה אליפות נהדרת.
    ששבוע אחרי זה עשינו את ה0-0 מול מכבי ת"א,
    ואז התחילה המסיבה.
    חמישיות ברצף עד לסיום, אני קורא זה אליפות יפה.

6. ליהי Member

כן ירוק בלב, גרנט מאמן פשוט ליטרלי מבריק. :twisted:

שאלה לי אליך,ירוק בלב: נהנת מהתצוגות של חיפה בימי גרנט?
    נכון שהוא יכול להיות ע.מאמן לפרגוסון? (אנחנו על המפה!!!)

תעשו -לי - טובה!

7. שגיא Guest

מותר לי לענות במקום ירוק בלב?

אז אני כן נהנתי בתקופתו של גרנט, גרנט שיחק כדורגל התקפי בניגוד לכל הסיפורים שאתם מספרים פה. יעקובו בחוד, כאשר מצטרפים אליו בניון ורוסו מהאגפים ונוצר משחק של שלושה חלוצים, שברוב הפעמים היו גם משחקים כדורגל יפה, ומביאים נצחונות, ולא מעט מהם היו נצחונות מתוקים ביותר, עם שערים בדקות האחרונות.

בקשר לעוזר מאמן של פרגי, באמת עוד צריך לדבר על זה? סתם שטות עיתונאית....

אני אשמח :wink:

אגב, חרזי עדיין לא הגיע לסיכום עם מכבי חיפה, קצת מפחיד....המחשבה שיעזוב נראה די ריאלית כרגע

ויניב קטן לא יצטרך לעבור ניתוח, כפי שהיה חשש בהתחלה.

8. ליהי Member

:roll:
    שגיא
    עם הסגל שהיה לגרנט,לא לקחת אליפות כאן בליגה הישראלית נחשב פשע. אבל אשכרה פשע ממדרגה ראשונה.

ובאמת כולנו שמחים שהחלוץ יניב קטן לא יאלץ לעבור ניתוח,עכשיו הוא יוכל להמשיך לרוץ בחופשיות ולא להבקיע גולים.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

9. שגיא Guest

נו, והוא כן לקח!
    ואפילו בפער לא קטן מהיריבה, ככה שכל שאין טעם לכל הקשקושים האלה.

ויניב קטן, יניב קטן עוד ידבר בגדול. הוא לא חלוץ שפיץ סקורר, ולכן כשהוצב שם הוא לא כבש, ודווקא כששיחק באגף, הוא כן חדר למרכז וכבש שערים רבים בתחילת העונה. יהיה מעניין לראות איזה תקפיד מייעד לו רוני לוי, כמו גם לשאר השחקנים.

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

יניב קטן צריך להיות מגן ימני לכל היותר. לבנאדם אין טכניקה בגרוש והוא לא יודע לסיים מול השוער. משמע - לא יכול להיות שחקן אגף ולא חלוץ........
    לעומת זאת הוא חזק ועקשן כמו פרד ומרים סביר.... המסקנה הברורה היא מגן ימני. כמו שגרייב עבר הסבה מחלוץ למגן שמאלי בימי גוטמן בהפועל חיפה כך צריך להיות גם עם קטן, וכך הוא יוכל להצטיין ולהגיע לרמות גבוהות יותר.

11. ליהי Member

בקטע הזה אני דווקא עם שגיא.
    יניב קטן צריך לשחק באגף. הוא הצטיין בעמדה הזאת ואני לא מבינה למה שום התעקש לשים אותו כחלוץ חוד ובכלל מתפלאה למה הוא המשיך עם זה לאורך כל העונה.

12. שגיא Guest

ויירה, ידידי....
    מגן?!
    WTF?!

אתה שוכח שמגן גם צריך לדעת לעשות הגנה טוב. לקטן אין את זה ממש.
    ואתה מתווכח עם עובדות, יניב קטן הצליח בתחילת העונה בתור שחקן אגף. משחקן אגף גם לא מצפים לכבוש בצרורות. וקטן דווקא כבש מספר לא קטן של שערים כשיחק באגף. בעיה נוספת היא שהוא צריך חלוץ דומיננטי לידו, שיוכל מידי פעם למשוך איתו מגן או שניים ובכך לפנות לקטן את הדרך לכיבוש אולי. קטן שחקן מאוד פיזי, שיכול לעבור די בקלות כל שחקן בארץ לפחות (וגם את ג'ון אושיי מהיונייטד :wink: ), יש לו כח פריצה אדיר, מהירות לא חסר לו, והמון נחישות.
    הפוטנציאל שלו זה דבר עצום שמשום מה אף אחד לא מעריך אותו. עוד מלפני כמה שנים, ברגעים הראשונים שלו בבוגרים, היה ניתן להבחין זאת.
    מישהו זוכר את העונה בה מכבי חיפה כיכבה בגביע המחזיקות?
    יניב קטן היה אז בחיתוליו, מול פ.ס.ז', ליהטט, בין היתר בישל אפילו שער לאלון מזרחי, אני עוד זוכר את זה, כבר אז אמרתי לעצמי שהוא יהיה שחקן גדול, והוא יהיה. אתם תראו.

--------------------

בינתיים, במכבי חיפה יפתחו הערב את האימונים, אימון הבכורה יתקיים בשעה שש.
    מספר שחקנים בכירים מקבלים מנוחה ולא ישתתפו באימון, בינהם זנדברג, רוסו, קייסי, הקפטן בנאדו, גם וואליד באדיר, שכרגע נמצא בחופשה, לא ישתתף באימון, כמוהו גם אלון חרזי שעדיין לא הגיע לסיכום עם חיפ וגם עומר בוקסנבוים, הרכש הצעיר, לא ישתתף, כפי שכבר הזכרתי מוקדם יותר בדיון ההולך ומתארך הזה (ח"ח לנו!), עקב ניתוח שעבר, ותקופת החלמה שהוא צריך לסיים. גם שני הפראגוואים לא יתאמנו היום, הם יתחילו באימונים, עם שאר השחקנים הבכירים, ביום ראשון.
    מי שכן יהיו באימון, שני שחקנים שהושאלו בעונה שעברה. קאמל ג'ברין, שהושאל להרצליה, ואייל אלמושנינו, שהושאל לאשדוד. שניהם שייכים למכבי חיפה, ומכיוון שלא מצאו עדיין קבוצה לעונה הבאה, הם יפתחו את האימונים של העונה בירוק.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם ישראלביץ לא יהיה באימון..אבל אולי הוא יהיה בקבוצה רוני לוי רוצה לבחון אותו ואז להחליט מה לעשות איתו.
    8)

14. ליהי Member

ישראלביץ' שחקן זוועה. בכל הרבע שעה משחק שהוא נתן העונה בכל המפעלים לא היה ניצוץ אחד של אור.
    הוא כל ךכ גרוע שאני יכולה לחשוב רק על קבוצה אחת שתרצה אותו בשורותיה...כן,צודקים, הפועל ת"א.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים שחוץ ממשחק אחד הוא היה זוועה העונה והוא התחרה עם אוואט בתור מי יותר גרוע[היה צמוד אבל אוואט בכל זאת ניצח..כשרוני..]
    אבל..ותמיד יש אבל[זה כמו שהשמש זורחת] ב10 דקות מול בלשינה הוא היה מדהיםחלומיתותחבניון הקף את הנכון..ואני מאמין שהוא שחקן תותח..רק צריך צאנס