QUOTE (\"viduka\") ואז אתה עוד מעז לטעון שלא מפרגנים למכבי חיפה. אויש באמת אין לי בעיה שמישהו יאחל לנו לאכול חמישייה אבל אם אנחנו משחקים טוב, אז לא להגיד שהיינו גרועים או שהיריבה גרועה אם הפועל תשחק היום טוב אין לי בעיה להודות בזה...
הרכב חסר או לא. זה לא מעניין אותי בדיוק כמו שלא עניין אף אחד שחיפה הפסידה 5-2 בהרכב חסר. צ'לסי גם הייתה בהרכב חסר אבל תעזבו את זה , מה שקובע זה המפגשים בין הקבוצות , הפועל ת"א לא ניצחה את חיפה בשנה האחרונה וזה מראה הכל. אם אתם מנסים להשוות ע"י השגים באירופה אז אתם טועים , רק המפגשים בין שתי הקבוצות קובעים!!!
אתם יודעים למה אף-אחד לא יזכור את ההרכב? כי כולם במדינה הזאת צבועים, שנגררים אחרי ההצלחות. אם מנצ'סטר הייתה מביאה את ההרכב שלה, או אפילו עוד איזה שני שחקנים נורלמים, הם אולי היו סופגים שלושה שערים, אבל מבקיעים 6 לפחות.
אתם שוב בורחים לנושא שזה לא הדיון המתאים.. אין לי בעיה שתפתחו נושא חדש, ובו תתווכחו על איזה הישג טוב יותר, אבל לא כאן. ------------- לעניין, ממש, אבל ממש, לא מעניין אותי השטויות האלה שאנשים פולטים בלי הפסקה, "בלי כוכבים" "בלי ניסיון" ממש מעניין לי הציפורן של הזרת שלי ברגל שמאל... התוצאה רשומה, 3-0, אבל אף, אבל אף אחד, לא יכול לקחת את זה ממכבי חיפה, לא וידוקה, ולא אף אחד אחר.... בדפי ההסטוריה של מכבי חיפה יהיה כתוב ניצחון 3-0 על מנצ'סטר יונייטד. ההפסד הכי גדול של היונייטד בליגת האלופות, זה 8 שנים, מאז ההפסד 4-0 לבארסה... חיפה גם קטעה רצף של 16 משחקי חוץ בליגת האלופות שנגמרו בלי הפסד למנצ'סטר. ותפסיקו כבר לתרץ, אבל לפני המשחק, גם בהרכב הכביכול, "חלש", "לא מנוסה" (עאלק) של היונייטד, אף אחד לא חשב שאפשר לנצח, בטח ובטח שלא בתוצאה כזאת ענקית. 3-0 על מנצ'סטר יונייטד, ריבונו של עולם, 3-0! (שגיא כהן, אחרי המשחק) ושימותו הקנאים (ושלפני זה ילמדו לשתוק כשצריך) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
טוב, ראיתי את ההודעה שלך רק עכשיו אז אני לא יכול לענות, בדיוק קלייברט רשם עכשיו שלא נשנה את הנושא. אם אתה רוצה אז יוגב פתח על זה דיון בליגת העל ואני יגיב לזה. ועכשיו אתה וכל האוהדים של מכבי חיפה, תגידיו את האמת: אתם באמת חושבים, שאם למנצ'סטר היה חשוב לקחת מהמשחק שלכם 3 נקודות כדי לעלות לשלב הבא, היתה לה בעיה לנצח? אם המשחק הזה היה חשוב להם והם היו באים בהרכב מלא, אתם לא חושבים שזה היה נגמר כמו המשחק הקודם נגדם, או אפילו גרוע מזה(גרוע למכבי חיפה)?
רק ניצחתם את מנצ'סטר יונייטד בלי חצי הרכב... מה בולטון לא ניצחו את יונייטד? מה אתם מתלהבים? ניצחתם את יונייטד שהיא זילזלה ושיחקה בחצי הרכב... הדרך היתה יפה והשערים מדהימים אבל זה לא מנצ'סטר הרגילה שהיתה מפרקת אתכם... אז נכון, קבוצה ישראלית ניצחה את מנצ'סטר אבל פרגוסון והשחקנים שלו לא שמו על המשחק הזה... אבל על הדרך? כל הכבוד. השערים (של ז'וטאוטאס וקטן) היו יפים...
בפירוש לא, אני לא מאמין בשטויות האלה כוכבים, אפשר לחשוב עם איזה שחקנים גרועים מנצסט'ר שיחקה... אז תאמין לי שזה כבר לא משנה הרמה אם זה ורון או סקולס... חוץ מזה מנצסט'ר שיחקה עם חוליית ההגנה הכי חזקה שהיא יכלה לשחק, ובכל זאת ספגה שלישיה- זה לא אומר לכם משהו? אני מאמין שגם בקאהם וורון וגיגס לא היו עוזרים להם במשחק הזה... פשוט חיפה שיחקה מושלם... ותסלחו לי אבל במשחק הזה גם נבחרת העולם לא הייתה יכולה לעצור את חיפה... כי יש ימים, שבצירוף נסיבות- והכל הולך לך- אז אתה תנצח גם שחקנים פי 8 מהרמה האמיתית שלך.
תגיד, אתה בסדר? לפי מה שאתה אומר, אני מבין כאילו אתה משווה את ריצ'רדסון לואן ניסטלרוי... הם שיחקו עם שחקנים לא מנוסים, צעירים שאין להם מקום בקבוצת המילואים של הפועל כפר סבא... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx ברור שאם השחקנים הטובים שלהם היו משחקים, הם היו מנצחים (אם הם לא היו מזלזלים) או לפחות לא מפסידים (אם הם היו מזלזלים). ובקשר לזה שנבחרת העולם לא הייתה יכולה לעצור את חיפה - http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
אוי, תפסיק לזבל בשכל... אתה בכלל מכיר את ריצ'רדסון? אתה יודע עליו משהו? כל קבוצה בישראל הייתה שמחה שריצרדסון ישחק בשורותיה.
לא, אני לא מכיר אותו אבל אני בטוח שגם אתה לא מכיר אותו... איך אתה יודע שכל קבוצה בישראל הייתה רוצה אותו? לפי מה שראיתי, הוא בכלל לא הרשים (לא הורגש), הוא חסר ניסיון והוא שחקן בינוני מינוס ואני לא מבין למה התקשורת בארץ כתבה לפני המשחק שריצ'רדסון הוא כישרון עולה... בטח עוד זיבולי שכל... אתה מאמין להם? אני - לא.
אילן, אם אתה לא יודע אז ה-חחחחחחחחח הזה זה צחוק. צחקתי על ההודעה שלך שהיא ההודעה הכי מפגרת שראיתי בחיים שלי. חיפה ניצחה את ההרכב השני של מנצ'סטר. איך אתה בכלל משווה את זה לנבחרת העולם?
טוב, מה שבטוח הם יודעים פי אלף ממך. ובסך הכל הוא במנצ'סטר יונייטד והם יכלו לקחת עוד הרבה שחקנים מהנוער למשחק הזה והם לקחו אותו(ועכשיו יקום החכם ויגיד שהם לקחו אותו כי הוא הכי גרוע או משהו כזה)