חייבים שינוי בחצי השני בהתקפה. אנחנו לא עושים כלום. בהגנה בסוף המזל יגמר. אצילי או קורנו במקום דוד ואולי אפילו שניהם על המגרש. צריך שחקנים שיכולים להניע כדור.
איך אני שונא את כל המתחזים הברזילאים האלה. @de Middenweg אני מקווה שמלמדים אותם את זה בברזיל ולא אצלכם.
מה קשור מזל בהגנה? משחקים מצוין. בעיה להניע יותר מדי כדור בהתקפה כשדוד זה דוד ושרי מאבד כל כדור שמגיע אליו.
איפה פלנאיץ ואיפה דילאן וסק. שני בלמים עם משחק ראש הרבה יותר טוב משלו. מפצים על זה שלא מהירים על ידי חכמה ופיזיות
מכבי חיפה עושה את שלה נהדר, במה שבנפיקה עושה מכבי חיפה עומדת די בקלות, בנפיקה נראית עצבנית בחצי השני של המחצית ואם תעלה כך לחצי השני אפשר לגמרי לעקוץ באיזו התקפת מעבר. הגנתית חיפה נראית בשליטה. Sent from my SM-G781B using Tapatalk
דילן מעולה. על שק אני עדיין לא סגור. בהתחלה הוא טייל במגרש, בהמשך באמת השתפר. כמובן שצריך לתת קצת זמן ולא להתלהב כמו שגיא כהן אחרי מחצית.
אז איבדנו 2 קשרים מתוך ה4 שלנו. הקריסה קרובה מתמיד. רק חבל לי על הבלמים החדשים, יאשימו אותם כשהקבוצה תקרוס.
אתה כנראה מדבר על נרס, לא? (אני לא רואה את המשחק, אבל בזמנו הקיצוני לא בלט בזה) כעיקרון בהולנד מאד לא אוהבים להתחזות. רובן אחד השחקנים היחידים שזכורים לי בנושא הזה, אבל לדעתי אנחנו פה יותר מדי הוגנים...
כי בסוף משהו יעשה טעות או איזה דיפלקשן ותחטוף גול. אני לא רוצה עוד קמפיין של אפס נקודות ושערים אבל הפסדים מכובדים כמו רק 1-0 מול באיירן. כמובן שאני לא מצפה כלום מדין דוד. בגלל זה צריך את קורנו ואולי אצילי על המגרש במקומו. את שרי לא הייתי מחליף רק בגלל שזה שרי אבל אם הוא ימשיך עם היכולת הזאת אז אפשר גם אותו להחליף.