מכבי חיפה - עונת 2022/23 : אליפות שלישית ברציפות ופרידה מה״כוורת״. דגו הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏23/7/22.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. italiano Member

כשאתה מאבד את בכר ואצילי ונשאר עם תחליפים בדמות מאמן שכשל בכל מקום ושחקן בן 37, אתה יכול לטעון שהקבוצה נחלשה כבר ביוני.

שי ו-oranfu אוהבים את זה.
  2. oranfu Member

כן אבל הסגל ייראה אחרת כשאברג'ל, בקסטר והקשר הטזמני יצטרפו באופן רשמי.

3. G.B7 ירוק עולה

מאמן שכשל בכל מקום זה ניסוח שקשה לי איתו, איפה הוא כן יכל להצליח (בכפ"ס שהוא פוטר בתקופה טובה בגלל עניינים לא מקצועים?, בהפועל פ"ת שהיו בקריסה במשך כמה שנים, בנוער הוא זכה באליפות עונה שעברה)
    כל אלה בכלל לא רלוונטיים (גם אם הייתה הצלחה מטורפת או כישלון ענק), האתגר שעומד בפניו שונה לגמרי מרחק שנות אור מכל מה שעבר עד עכשיו.

אני מסכים שכרגע שגם אם לכאורה נחלשנו (לאבד את אבו פאני, דילן ואצילי זה לא דבר שקל לעבור איתו על סדר היום), אבל גם לא צריך להרחיק לכת ולחרוץ גורלות, לא הכל שחור (הזרים שלנו שהם בינגו אדיר נשארו, קורנו ובעיקר סק בשיאו לא שייכים לכדורגל במדינה שלנו), ובנוסף מאמין שיגיע לפחות עוד שחקן אחד או שתיים. ונוכל לשפוט אותם בצורה הכי טובה על הדשא, על סמך התוצאות ממש עוד מעט.

המקום העיקרי לביקורת מבחינתי הוא הסאגה הרשלנית סביב עמדת השוער (שיהיה המון בהצלחה לניצן), ומעבר לזה העובדה שהסגל לא הושלם ושאנחנו עוד דקה וחצי עולים לשחק במוקדמות ליגת האלופות (לשמוע שמות כמו אברג'ל או האילמרטירה הזה לאורך המון זמן ובסוף לראות שהם לא חתמו מחזיר אותי לתקופה טרום בכר/בלבול שהמועדון כולו היה בסחרור ונראה רע מאוד וכאילו צריך שיצא המיץ כדי להחתים פה שחקן).

אחת הסיבות העיקריות לכך שעלינו לליגת האלופות הייתה הבנייה המוקדמות והכושר הנפלא שהקבוצה הייתה בו ביולי-אוגוסט, אסור לוותר על זה מראש למרות הקושי הגדול וצריך לעשות הכל כדי להיות שם שוב!. אני מאוד מקווה לא לראות את סיפור קייראט חוזר על עצמו נגד המלטים או בשלב הבא (הסיבה היחידה שלא עברנו את קייראט זה שהקבוצה לקחה את הזמן מבחינת ה-"להיכנס לכושר" ואני מאוד מקווה שזה לא הסיפור העונה.

יכול להיות שירימו גבה אבל בעייני הכושר והרמה שהקבוצה הייתה בו ערב המשחק מול אולימפיאקוס/הכוכב האדום או אפילו נגד בנפיקה ופריז (בסיבוב הראשון בבית) בעייני זו הרמה הגבוהה ביותר שקבוצה ישראלית הייתה בה אולי ב-20 שנים האחרונות (ואולי גם מאז ומעולם), בתחושה שלי אם הכושר והרמה הזו הייתה נשמרת היינו יכולים לפרק כל קבוצה בארץ ולקחת אליפות בפברואר. בשורה תחתונה הפיק של הקבוצה היה וואחד פיק.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/23
  4. oranfu Member

לחשושים שיש רכש (זר) שיוכרז בקרוב מאוד.

בעניין אחר - יש מצב שיהיו שידורים של משחקי האימון שלנו?

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

המשחק ביום חמישי משודר בצ'רלטון אם אני לא טועה

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. G.B7 ירוק עולה

כן, ממה שראיתי בספורט 1 ב-19:30.
    דיה סבע כנראה נשאר (רק שזה יסגר כבר) זה דבר משמעותי, ובנוסף נקווה שיחתום כבר זר, חייבים להשלים את בניית הסגל כמה שיותר מהר.

EsheD אוהב/ת את זה.
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיא סבע: ''לא סירבתי לאל ווהאדה. אהיה גאה לשחק בה'' - ערוץ הספורט
    לא מאמין שנשאר. יש לי הרגשה שאם לא נצליח לעלות לשלב הבתים בליגת האלופות הוא יעזוב למפרץ הפרסי.

8. alexshw Member

אין שום קשר.

9. italiano Member

אין לו הצעות. אחרת היה עוזב תוך שניה.

10. G.B7 ירוק עולה

מישהו במקרה זוכר, מה היה מצב הסגל במשחק ההכנה הראשון בעונה הראשונה.
    אנחנו עכשיו במשחק הראשון במחנה אולי אני מדמיין אבל מרגיש לי שחסרים כמה שחקנים.

לפי דעתי המועדון חייב לפעול מתוך נקודת ההנחה שהייתה בעונה שעברה וזה "נעשה הכל בשביל לעלות לליגת האלופות" הגענו בכושר פשוט מטורף לתחילת העונה ולזה צריך לשאוף תמיד.
    וגם אם חלילה לא מצליחים להעפיל, אז יש קבוצה שתוכל אולי להתמודד בצורה טובה באירופאית או לקחת אליפות, זו הדרך.

נערך לאחרונה ב: ‏29/6/23
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים עוד ניצחון במשחק אימון. 3-0 על קלוז'. הקבוצה נכנסת לאט לאט לכושר ותמיד נחמד לנצח, אבל לא צריך לצאת לרקוד ברחובות...

עוד מילה על סבע. כן או לא הצעה, אם לא היתה הגבלת זרים לא הייתי מתייחס, אבל אם סבע יעזוב זו בעיה.

12. EuropeGuy Member

שמועות שחמזה שיבלי נראה מצויין היום במשחק אימון של הקבוצה הבוגרת. מישהו צפה ויכול לאשר?

איך הייתי רוצה שזו תהיה העונה של הצעירים בליגת העל. אולי באיחור של 30 שנה נלמד משהו.

13. G.B7 ירוק עולה

אני מאמין ומקווה שהם העונה יקבלו הרבה דקות (וואלה מגיע להם, ולא רק במכבי חיפה) בהנחה וזה יקרה והם יקבלו את הצ'אנסים שלהם אז חובת ההוכחה עליהם.
    לי אישית ומאמין שלרוב האוהדים לא יהיה סבלנות, שחקן שעולה על הדשא צריך לתת התפוקה בצורה הכי טובה שיש, לא אכפת לי עם קוראים לו שיבלי או בקצה השני רפאלוב, התוצאות זה מה שחשוב. ותפקיד המאמן לאזן את זה ולזרוק למים רק את מי שבאמת מוכן ויכול לתרום (לא רוצה שיקדמו צעירים כי הם צעירים, נכון לעכשיו כמו שכתבתי בעייני יותר ממגיעה להם הזדמנות).

ומעבר להכל דיברנו פה הרבה על רכש שלא הגיע, ראיתי עכשיו סרטון שלפיו רוב ההחתמות של מכבי חיפה לאורך השנים נעשו בשלב יחסית מאוחר (אוגוסט ואפילו ספטמבר) למעט סונדגרן וקורנו.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  14. חזיזה Member

זה או צעירים מוכשרים שלך או כל מיני דוידות ובדשים
    שמח שאלברמן העדיף את הצעירים שלנו

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  15. alexshw Member

בעונות של בכר השתדלו לסגור כמה שיותר מהר.

Sent from my SM-S906E using Tapatalk

מצב נושא:
הנושא נעול.