מכבי חיפה - עונת 2022/23 : אליפות שלישית ברציפות ופרידה מה״כוורת״. דגו הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏23/7/22.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חיפה לא יכולה להיות שקטה לגבי השוער, בין אם זה איתמר ניצן ובין אם זה גוש כהן.
    חיפה צריכה כבר עוד כמה חודשים להיסגר על שוער איכותי, כנראה זר, לשנה שלאחר מכן. החלופות פה לא טובות.
    סבע כנראה ממשיך ב 600 אלף, שכר בומבסטי, סבע נתן לשחר לפתוח עבורו את הכיס, לא ריאלי היה להשאיר גם את אצילי וגם את אבו פאני עם משכורות כאלה בארץ. להחזיק 3-4 שחקנים במשכורות כאלה בליגה שלנו זה לא רעיון טוב.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

3. DRORIKO Member

מה השכר של ברק בכר בכוכב האדום?

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא חיפשתי, תחדש לי.

5. DRORIKO Member

סתם תהייה ביני לבין עצמי. לא בקטע של להתווכח. בכל אופן 600 לדיע סבע זה גבולי מאד. אני לא חושב שיש לו את האימפקט שהיה לאצילי, אפילו לא חצי מזה. אבל מצד שני אצילי לא היה מוכן לקבל 600. זה רק היה מתחיל במיליון. אז כנראה ש-600 זה מה ששווה היום שחקן טוב אבל לא מעבר כמו סבע.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אצילי לא רלוונטי, לא ניתן היה להשאיר אותו.
    היה ניתן אולי להשאיר את נטע וכנראה את אבו פאני. כמה כסף היה משאיר אותם ? 500 ? לא יודע אם נטע לביא שווה את השכר הזה, זו מחזוריות של קבוצת כדורגל מצליחה שצריך להתמודד איתה, בטח כשאתה בליגה נחותה. גם חיפה וגם באר שבע בנו קבוצות על בלי שחקנים שהגיעו בשכר מפלצתי.

7. DRORIKO Member

האימפקט של אבו פאני הוא כמו של סבע. שחקן טוב אבל אפשר להסתדר גם בלעדיו. העזיבה של אצילי היא הרבה יותר משמעותית אבל כמו שאמרת זה לא רלבנטי כי האמירתים הציעו לו סכום ששחר בחיים לא היה משלם. השאלה הגדולה באיזה כושר רפאלוב מגיע. העונה תקום ותיפול על השאלה הזאת.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בגלל העזיבה של אצילי ההישארות של סבע הפכה להרבה יותר משמעותית מאשר נניח אם אצילי היה נשאר.
    סבע הוא שחקן הכרעה, אי אפשר להתווכח עם ההשפעה שלו והמשחק הישיר שלו לשער, כמעט ולא קיימים שחקנים עם סגנון כזה בליגה.
    אם אצילי היה נשאר אז אצילי היה שווה את השכר הזה יותר מסבע, ברגע שאצילי לא פה, אפשר להבין למה שחר מתאבד על סבע.

de Middenweg, oranfu ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  9. DRORIKO Member

אגב שחקן שאני מאד אוהב אבל אכזב העונה זה חזיזה. אין ספק שהוא יצטרך להרים את המספרים שלו אם מכבי רוצה אליפות רביעית. זה עוד לפני שאני נכנס בכלל לעניין המאמן שהוא סימן השאלה הכי גדול של העונה(שהוא יותר לכיוון של סימן קריאה ולא חיובי, אבל אני מקווה שאני טועה)

לירן אוהב/ת את זה.
  10. italiano Member

הקיץ היהיר של מכבי חיפה מתפוצץ לה בפרצוף עם החוזה של סבע.
    600 אלף יורו עד גיל 35. מטורף. מעניין אם זה יוריד את התקציב לזר השישי או שבכל זאת יביאו מישהו יקר כמו דיאק.

לא עדיף היה להשוואת את השכר של אבו פאני בהונגריה, להשאיר אותו ולהביא שחקן התקפה זר?גם היה מונע את החוזה פאניקה הזה שנתנו לסבע.

11. G.B7 ירוק עולה

עזיבת אצילי היא זו שטרפה את הקלפים.
    דיה סבע העונה (בהנחה ובאמת יחתום) ברגע שאצילי עזב תפס את המעמד שלו (לפחות על הנייר, גם אם התפוקה תיהיה שונה), לאבד את אצילי וסבע באותו קיץ זה לאבד מספרים משמעותיים ויותר חשוב מוכחים.
    אני מאמין שעלות של שחקן זר מחליף שיכול לככב ולתת את המספרים האלה עולה על עלות של קשר אחורי איכותי.

נערך לאחרונה ב: ‏6/7/23
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  12. alexshw Member

גם הגבלת זרים נותנת כוח גדול לסבע בסיפור הזה.

de Middenweg, yakov_y ו-G.B7 אוהבים את זה.
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

סבע יכול עכשיו גם להפוך לשחקן מוביל אמיתי. ביחד עם שרי הוא אמור להוביל את הקבוצה. זה אומר גם שאם חזיזה לא יברח לשום מקום, ששחקן הכנף צריך לשדרג את המספרים האישיים שלו.

אני באמת רוצה להאמין שעם סבע וחזיזה הקבוצה יכולה לזכות באליפות בתקווה שיש לנו עכשיו גם חלוץ זר שיכבוש מינימום 10 שערי ליגה.

14. DaveTheSave Member

הסגל שיוצא למשחק הרשמי ראשון:

איתמר ניצן, שריף כיוף, רועי פוקס, דניאל סונדגרן, שון גולדברג, אורי דהן, מאור קנדיל, פייר קורנו, עבדולאיי סק, רמי גרשון, עלי מוחמד, אביאל זרגרי, גוני נאור, מחמוד ג'אבר, דולב חזיזה, ליאור רפאלוב, צ'ארון שרי, מאוויס צ'יבוטה, עילאי חג'ג', ענאן חלאילי, דיא סבע, פרנזי פיירו, אריק שוראנוב, דין דוד.

שיבלי סוף אלימלך ופיינגולד נשארים בארץ

15. DRORIKO Member

למה סוף לא יוצא? הוא עדיין לא כשיר? פיינגולד אני מניח שיוצא להשאלה.

מצב נושא:
הנושא נעול.