מכבי חיפה - עונת 2023/24. אפטר פארטי.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏8/7/23.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. G.B7 ירוק עולה

קנדיל על חשבון סונדגרן זה ירידה באיכות (גם אם הוא בסדר), אלימלך זכור לי בישול אחד אצלנו שנכנס כמחליף באיזשהו משחק, יותר מזה אני אישית לא יודע (מאחל לו להיות מדהים).
    חזיזה כן יכול לשרוף את הקו (לפחות עד הפציעה), חג'ג' הראה ניצוצות, האם אפשר לסמוך על זה?- בכל מקרה שניהם לא מגנים (הם כן יכולים לשחק על הקו לבד ועשו את זה, אבל מעדיף אותם עסוקים יותר למעלה).
    גם אם לחג'ג' ואלימלך יש פוטנציאל גבוה אני מעדיף שבמכבי חיפה ישחקו שחקנים מוכחים, ויחזקאל הוא אחד כזה, הוא ממש לא שובר שיוויון אבל הוא עדיף ואני לא מתייחס כאן למשכורת/מעמד/פרצופים שיהיה בספסל.
    אני כותב את זה בהתבסס גם על מה שכתבתי בעונה שעברה, שלמרות שהשחקן הכי טוב בקבוצה היה חלייאלי ויש לו פוטנציאל אדיר והוא נתן המון עדיין אני מעדיף את אצילי בפער (שחקן מוכח).

אנחנו מכבי חיפה, צריכים ללכת על כל עמדה והתחרות בה בצורה הכי חזקה שיש. בעונה שעברה ההתפשרות+פציעות זה מה שגרם לנו לאבד את התואר, לא רוצה שזה יקרה שוב.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  2. Butragueño מנהלים

אתה לא סומך על כלום אבל כן סומך על שחקן שרוב הקריירה שלו לא הצליח להעמיד מגמה קבועה וכל הזמן נע בין הספסל ולדשא, ובעונה היחידה שהיה בסדר זה כי שיבצו אותו מגן תוקף?

3. hbs7 Member

יחזקאל הוא שחקן עם אינטליגנציית משחק מאוד מאוד נמוכה.
    הוא מצליח כמגן כי שם הוא מגיע עם הפנים, שם יש לו שטח לבוא והוא אתלט רציני, מהירות על.
    הבעיה שוב שהרגליים זזות יותר מהר משהמוח חושב, הוא יכול לשחק קיצוני, אבל אם ימוקם גבוה, פשוט יקבל כדורים עם שומר על הגב כשאין שטח והטיפשות שלו תבלוט למרחקים.

הוא או חלוץ, או שיבוא מאחורה כמגן\ווינגבק. זהו.
    כל דבר אחר נדון לכשלון צפוי וידוע מראש.

EsheD אוהב/ת את זה.
  4. Butragueño מנהלים

חייבים למצוא פיתרון לסבע, והיחיד שאני מוצא זה למכור אותו למרבה במחיר. בקצב הבוז שהוא מקבל, כבר בינואר הולך להיות פיצוץ וינסו לשחרר אותו. לכן אסור לפתוח את העונה כשבונים עליו כשחקן מפתח, כי קשה לי להאמין שיסיים אצלנו את העונה.

5. VAR Member

ברור שזה הפתרון האידאלי, אבל אם הייתה קבוצה שמוכנה לקחת אותו ואת החוזה שלו אפילו בחינם, זה מן הסתם כבר היה קורה.

6. alexshw Member

בכר רוצה אותו. לשים זין על כולם. זה בדיוק מה שבכר עושה כל הקריירה. בין היתר לכן הוא כל כך מצליח. לא מבין על מה יש לדון.

7. oranfu Member

א - צריך לראות אם באמת יש קהל גדול שלא מוכן לראות אותו, או שמדובר בכמה עשרות\מאות שמקבלים תהודה בזכות התקשורת.
    ב - אם הצוות המקצועי רוצה אותו, אז אין בכלל שאלה מבחינתי. אם הטענה נגדו היתה הגיונית\מוצדקת אז מילא, אבל כל הרעש הזה הוא על אשכרה כלום.

8. VAR Member

גם את דאבור רצו בנבחרת. זכור לי שאז דווקא הגבת אחרת.

9. alexshw Member

כי דאבור תמך במחבלים וסבע לא. הוא אפילו לא רשם את הפוסט.

Sturridge אוהב/ת את זה.
  10. oranfu Member

מה היה בפוסט? בסה"כ אמירה שכואב גם על ילדים בעזה שנהרגים.
    התזמון בעייתי כי הדם של כולם רתח, אבל מה כל כך נוראי באמירה הזאת?
    אנשים קיבלו תירוץ לשחרר את הגזענות שלהם לפומבי.

11. VAR Member

הוא ציטט פסוק מהקוראן כתגובה לאלימות שקרובת משפחה שלו חוותה (לטענתו). בקלות אפשר למצוא לו אליבי כמו שאתה מוצא לסבע.

אפשר להודות שהנבחרת פשוט פחות מעניינת אותך ממכבי חיפה, זה בסדר.
    מסכים איתך, לא היה משהו חמור במה שהיא כתבה (וגם אם כן, ברגע שהוא התנצל והתנער הסיפור היה אמור להיסגר). חברי כנסת בישראל אמרו ועדיין אומרים דברים חמורים פי מיליון. הבעיה שהמועדון תפס טרמפ על הסיפור הזה בניסיון להיפטר מהחוזה שלו, שהתברר כטעות קשה. ומזה כבר אין דרך חזרה.

אם היו מנסים להיפטר ממנו לפני הסיפור של הפוסט, או לחלופין מחכים קצת, נותנים לסיפור לשקוע ואז מנסים בחודש ינואר למצוא לו סידור חדש בתירוץ שהוא לא מספק את הסחורה, זה היה סיפור אחר.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/24
    de Middenweg ו-oranfu אוהבים את זה.
  12. alexshw Member

זה לא נכון. דאבור שידר דברים לא טובים בציטוט הזה. סבע ליטרלי לא עשה כלום.

13. VAR Member

הבעיה היא לא מה הם או הנשים שלהם רשמו, אלא העיתוי.

14. Butragueño מנהלים

מה שניסיתי להגיד זה שאולי כדאי להוריד בעלויות, לקבל את ההפסדים, ולשחרר אותו כעת, ולמצוא תחליף שיהיה שחקן מפתח, מאשר לעשות את זה בינואר.

אני יודע שהתשובה הבאה תהיה שאיזה תחליף תמצא שמוכן להגיע למלחמה בישראל. אגב , בנתיים נראה שזה לא מפריע כל כך לשחקנים להגיע.

15. VAR Member

אילו הפסדים? מכבי חיפה הביאה אותו בהעברה חופשית וכך הוא גם יעזוב. אל תטעה, מכבי חיפה תיתן אותו גם בחינם אם תגיע למסקנה שלא שווה להיכנס לתאקל עם האוהדים (משהו שאני בספק שיקרה), זה ברור כבר עכשיו. היא מפסידה בכל חודש שהוא מקבל משכורת מבלי שהוא באמת תורם.
    לגבי החלק הראשון - ניסית לעקוץ ולא יצא לך, כי... וואלה לא. אני בכלל לא חושב שמכבי חיפה צריכה להביא לו מחליף. זה לא שהוא היה חלק אינטגרלי מהקבוצה אשתקד, וגם ככה לא ממש מובן לי איזו עמדה הוא אמור לתפוס.
    לגבי החלק השני - וואלה. טוב לדעת שאלברמן משקר כשהוא טוען את זה. לאילו שחקנים אתה מתכוון? עד עכשיו הגיעו למכבי חיפה רק יהודים, וגם הם ממדינות ליגה ג' ואחד מהם אפילו ממדינה שיותר מסוכן לחיות בה כרגע מישראל. וכנ"ל גם הזרים שהגיעו לקבוצות אחרות. בשום שלב לא טענתי שאי אפשר להביא שחקנים בכלל, אבל אם מקודם יכלת להביא את קורנו, סונדגרן ושרי, אז עכשיו תשכח מזה ותצטרך להמר על שחקנים בלי רזומה ו/או ממדינות ליגה ג'.

מצב נושא:
הנושא נעול.