מכבי חיפה - עונת 2023/24. אפטר פארטי.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏8/7/23.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

רק כדי לסבר את האוזן - אני שמעתי את הקטע המדובר על החולצה עם ליאור רפאלוב, לא ראיתי את כל הפרק. אבל גם אם רוני לוי חרא ומגעיל, דעתי המקצועית לא השתנתה. ליאור רפאלוב היה זקוק לזמן. הוא היה דריבליסט. אני לא בטוח שהוא שחקן שעבד קשה כמו בירם כיאל למשל (כן, אפשר להגיד שרוני העדיף את 'האפורים' יותר). לא ראיתי אותו בנוער של מכבי חיפה, ראיתי אותו בבוגרים. ראיתי שחקן שאי אפשר לפספס את הכישרון שלו אבל הוא עוד לא בשל. גם ויניסיוס היה צריך זמן. ושוב, שיחקו יניב קטן שחזר עם חוזה עתק, שיחק גוסטבו בוקולי שעדיין נשאר ממנו משהו, לרוב חיפה הייתה עם שני חלוצים. הנבחרת? זה כבר לא עניין של רוני לוי. בדקתי נתוניים חלקיים, ב-2006-07 הוא כמעט תמיד שיחק באירופה. 87 דקות נגד צסק"א בגומלין, 86 נגד אספניול ואז 69, יש לו 72 דקות נגד ליברונו, 69 נגד פרטיזן.

התעמרות בערן זהבי=לאיים עליו שאם הוא לא חותם על חוזה בתנאי א-ב אז הוא נשאר בארץ.

2. VAR Member

דווקא החלק השני של הראיון נשמע לי יותר מעניין.

על מעללי רוני לוי שמענו כבר מספיק.

די מדהים שהקריירה שלו היא מהיותר טובות שהיו לשחקן ישראלי למרות שתכלס, עד גיל 24 הוא היה שחקן מתסכל מאוד שפעם בכמה משחקים נותן שער יפה וכולם סוגדים לו כי הוא שחקן בית.

אם היה עוזב לבלגיה בגיל מוקדם יותר, היה באמת יכול לצאת שחקן לרמות הגבוהות. אבל לא באמת הייתה לאף אחד בבלגיה סיבה להסתכל עליו לפני העונה האחרונה שלו במכבי חיפה.

3. G.B7 ירוק עולה

האפסים של הארגון ממשיכים לא לשיר קנדיל.
    אפשר לחשוב הוא מינימום יניב קטן שעבר למכבי ת״א וחזר לקבוצה.

כמה טמבלים אפשר להיות.

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/23
  4. VAR Member

ישירו אחרי השער הראשון, כמו תמיד.

זוכר איך קיבלו את אצילי?

5. G.B7 ירוק עולה

עקרונות של התחת שלי.

נגיד שעוד לאצילי הייתה סיבה כי הוא שר נגד בצילום הזה שפורסם.
    אבל מה קנדיל עשה?

כנל רוסו לפני שנים, שאחרי יום וחצי התחילו לעודד.

6. DRORIKO Member

ובגלל זה הוא קיבל קללות כשהגיע אלינו. קנדיל לא מקבל קללות אלא פשוט יחס אדיש. יצטרך להרוויח את השירים על המגרש.

7. G.B7 ירוק עולה

אתה בעד זה?

למה צריך להיות אדיש אליו? הוא שחקן של הקבוצה אני אקרע את הגרון ביציע בשביל לתמוך אפילו באפסנאי או כל אדם שיעזור לקבוצה.

שואו הרוויח את העידוד ? כיוף הרוויח את העידוד?

הרצליה אוהב/ת את זה.
  8. DRORIKO Member

כל אחד עושה מה שמתאים לו. אני יכול להבין אוהדים ששומרים על דיסטנס כי בראש שלהם קנדיל מזוהה עדיין עם מכבי, אבל שוב אם הוא יוכיח את עצמו על המגרש אין לי ספק שהוא יקבל אהבה מהאוהדים.

9. Raulito Madridista

אני מסתכל על זה אחרת, הוא הוציא מהקריירה שלו מעל ומעבר כשהבנו שכרטיס לנבחרת ישראל הוא משהו שלא תמיד תלוי בשחקן עצמו, יש לא מעט שחקנים טובים שפספסו בקטע הזה, בין אם בגלל מאמנים אטומים או תחרות קשה. תראו את הקריירה של ליאור רפאלוב לעומת גילי ורמוט למשל ואיפה כל אחד מהם היה ב-2009/10 למשל. אני בטוח שהיו כאלה שחשבו, והייתה לו קצת תדמית של מפונק, מה לעשות - שהוא חוזר הביתה לחיפה כבר בחלון של חורף 2011/12. רפאלוב גם בגיל 37 שחקן טוב מאוד והוא סוגר מעגל בקבוצה בה גדל, אני מניח שמשום שהמערכת בריאה והוא כן ישחק הרבה - זה יהיה קאמבק מעולה ולא כמו הליגיונרים הגדולים האחרים שחזרו.

לגבי אוהדי מכבי חיפה ומאור קנדיל - אני מחזיק בדעה הפוכה למשל, כשברוך דגו הגיע ממכבי תל אביב הקהל חיבק אותו, זה כיף להביא שחקן מיריבה גדולה. אלא אם כן אני לא זוכר וקנדיל פעם הטריל את אוהדי חיפה והקניט אותם, גם על זה אפשר לסלוח. יש לו את ה-הבה נגילה אבל זה באמת נובע משמחה.

10. G.B7 ירוק עולה

זה לא כל אחד עושה מה שמתאים לו, יש החלטה מטופשת כארגון לא לשיר לו, וגם אם אני מאוד ארצה לשיר זה לא יעבוד, אז זה לא עובד ככה.
    למה שחקן שלובש ירוק צריך לקבל יחס אחר מעוד 10 אחרים? שחקנים הם בני אדם, אוהבים לצקצק פה על הפן המנטלי אבל דעתי האישית שזה סופר חשוב ומשמעותי, אז איך שחקן יכול לעלות על הדשא ולהיות טוב גם, בידיעה שהקהל שלו לא איתו (לא כולם יודעים לנטרל את זה ולא כל שחקן הוא מלך השערים והבישולים).

אין לי גם ספק שאם הוא יהיה טוב פתאום יתחילו לשיר לו, כי העקרונות המטופשים שלהם שווים לתחת, חבורה של ערסים טמבלים.

מעבר לזה, שכחת להוסיף את המילה מעוות שכתבת "בראש שלהם" אז בראש המעוות שלהם.

יצא לי לראות לא מזמן סרטון ביוטיוב של איזה 20 דקות על האנשים של הארגון והאמונות שלהם.
    וואלה הדבר הראשון שעבר לי בראש זה ארגון פשע, שזה מה שהם טוענים בכל פוסט שהם לא והם רק אוהדים.
    חבורה של ילדים מושפעים שהשתן עלה להם לראש.

שיתעסקו רק בתפקיד היחיד שלהם וזה לעודד ולתמוך בקבוצה ובשחקנים שלה (את זה הם עושים גם מדהים פעם אחרי פעם, תפאורות מדהימות, עידוד והפיכת סמי עופר למבצר) אבל שיפסיקו להתעסק בכל השטויות מסביב.

11. alexshw Member

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לורנצו סימיץ' חתם. שמח שיש לנו עוד בלם, אבל ברור שכרגע נצטרך סבלנות כדי לראות מה הוא שווה. הדבר היחיד שלא ממש אהבתי לקרוא שהוא קצת חם מזג.

EsheD אוהב/ת את זה.
  13. oranfu Member

אני לא אהבתי לקרוא שהוא איטי.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

את זה אני לא זוכר, אבל אם זה ככה אז זה לא טוב. אנחנו לא קבוצה שמסתגרת בהגנה כך שאני מאד לא מקווה שאתה צודק. לא בדיוק מחכה לראות בלם שבמתפרצות של היריבה מאחר לחזור....

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. DRORIKO Member

השכבנו עליו חבילה. הוא יקבל קרוב ל-400 אלף יורו לעונה, ל-4 שנים, וזה בנוסף למיליון יורו דמי העברה. זה נראה שהוא לא מגיע רק כשחקן רוטציה אלא כזה שמיועד להרכב. כנראה שאלברמן באמת חושב שהוא מתאים. נקווה שהוא צודק.

מצב נושא:
הנושא נעול.