מכבי חיפה - עונת 2023/24. אפטר פארטי.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏8/7/23.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

וואליד באדיר לא סבל מאף פציעה רצינית בכל התקופה שלו בהפועל תל אביב, אני מאחל גם לעבדולאי סק הרבה בריאות. זה גם תלוי כמובן. תלוי במצב המקצועי. אם מכבי חיפה תישאר הקבוצה מספר אחת בישראל מה שהתאים להפועל ביום של אחרי ליגת האלופות - לא יתאים לה. סגנון המשחק, קו הגנה גבוה וכן הלאה. בעונה האחרונה באדיר היה חסר בפן של המנהיגות לדעתי. אבל אף אחד לא באמת מסתכל כל כך הרבה קדימה.

חייב לומר שאני מתבאס שמכבי חיפה דחתה את המחזור הראשון. מותר לה, זו "פירצה" בתקנון, צריך ללכת לקראת הקבוצות הגדולות ובטח כשליגת האלופות על הפרק. אבל עדיין, היא האלופה, זה מחזור הפתיחה. מדבר נטו כאוהד נייטראלי ולא בפן ביקורתי. מרגיש לי גם שזה משחק בו ליאור רפאלוב היה פותח.

2. alexshw Member

למה פרצה? זה חלק מהתקנון כבר. אפשר לבקש דחיה.

3. Milevskiy Member

סונדגרן חתם על חוזה חדש עד 2025. עלי מוחמד יאריך בקרוב - וואלה! ספורט
    עובדים יפה בכל מה שקשור להארכת חוזים. ברגע שגם עלי יחתום, היחידים שיגמר להם חוזה בסוף העונה זה גרשון,ניצן וסאן מנחם.(יש גם רפאלוב אבל אצלו זה מתארך אוטומית בשנה נוספת ברגע שישחק כמות משחקים מסוימת, אני מניח שזה יקרה)

DRORIKO ו-oranfu אוהבים את זה.
  4. alexshw Member

סאן פרש בפועל, גרשון לדעתי יפרוש בתום העונה. גם פיירו לדעתי בעונה אחרונה לחוזה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. Milevskiy Member

מסכים לגבי סאן וגרשון. לגבי פיירו, החוזה עד 2025 עם אופציה. יש עוד זמן :)

6. yakov_y YNWA

פיירו חתם ל-3 שנים עם אופצייה.
    לא הגיוני שהרכש היקר בהיסטוריה יחתום ל-2 עונות.

7. wings Member

פספסתי כמה משחקים העונה אבל אחרי אתמול יש לי תמונה של הקבוצה כרגע. אז הנה סיכום ביניים שלי.

אז יאנג בויז באו נחושים, היו יותר פיזיים ובגדול הם כרגע קבוצה יותר טובה. אמרו את זה כבר ואני מסכים. אבל הם לא בנפיקה ואי אפשר להגיד שהם פשוט יותר טובים וזהו. תלוי גם איך מפסידים ואתמול לא הפסדנו בכבוד. כתבתי כבר אחרי המשחק מול שריף. הצעירים הם אחלה. כולם מראים פוטנציאל אבל אף אחד כרגע לא נראה כמו שחקן הרכב לרמות האלה. הם שחקנים שצריכים לקבל דקות בליגה והכוונה.הסיבה שהם היו משמעותיים במוקדמות זה בעיקר בגלל עונת רכש חלשה מאוד עד כה ממה שראינו.

ועכשיו קצת יותר ספציפי. נטע לביא ואבו פאני אלו שחקנים שתרמו הרבה להנעת הכדור בהתקפה. הם אינם ואין תחליף ראוי. אולי רפאלוב אבל אתמול הוא נכנס כשהמשחק היה גמור כמו כל המחליפים. באגפים מבחינה התקפית קיבלנו את חזיזה במשחק חלש מאוד ואת חלייאלי במשחק לא רע, אבל עדיין לא בשל מספיק בשביל לייצר מצבים לאחרים. ראינו שעם האתלטיות שלו הוא מצליח לעשות בעיות למגן שלו, אבל יש עוד הרבה לשפר ביכולת המסירה. חזיזה התקשה מבחינה פיזית, כמו גם שרי שתמיד מתקשה מול פיזיות, אבל להגנתו של חזיזה צריך גם לומר שלא היה לו יותר מדי עם מי לשחק. דין דוד זה לא קורנו.

ועכשיו לדגו. הוא כמובן חסר ניסיון. אם הוא מאמן טוב או לא אני לא יודע עדיין. אתמול הוא טעה. הוא עלה עם הרכב לא טכני התקפית מצד אחד, ולא מאוזן הגנתית מצד שני. האגף של חזיזה היה מופקר וגולדברג היה מבולבל אם הוא בלם או מגן שמאלי. מדברים הרבה על היכולת של השוודי. הוא תמיד היה שחקן מאוד אפור אבל לוחם. קצת איבד מהלחימה שלו, לא ברור לי למה.

לאסט בט נוט ליסט. עלי מוחמד. משחק לבד באמצע. עושה כל מה שהוא יכול. שחקן נפלא. מזל שיש אותו. נקווה שהקשר החדש ישלים אותו כמו שנטע לביא השלים.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  8. oranfu Member

חבל מאוד על המכירה של זערורה.
    יש לו פוטנציאל טוב.

9. cheddar Member

שחררו את חלאיילי לפחות שיהיה אחד בליגת האלופות גם אם לא כולם, במילא זה מרגיש בדרך לעונה סתמית

10. alexshw Member

עונה סתמית? מי אמר? למכבי חיפה סגל מספיק טוב להתחרות. שחרור חלאילי יהיה מטומטם לכל הצדדים. מה גם ששוב לדעתי זה לחץ של קרוביו על המועדון.

11. oranfu Member

מה זה עונה סתמית? המועדון נלחם על תואר.

לפי נחמני, סעיף השחרור של חלאיילי כבר לא בתוקף ויחודש שוב בקיץ הבא בסכום של 1.5 מיליון יורו.
    אומר שלשחקן כבר היו הקיץ הצעות מהליגה הבכירה באיטליה אבל הוא ואבא שלו החליטו שהוא עוד לא בשל למעבר כזה וצריך להישאר בחיפה.

12. wings Member

אצלנו הוא יקבל הרבה יותר דקות. סביר להניח שחקן הרכב בליגה. אסור כמובן למכור, אנחנו לא סוכנות שחקנים.

oranfu ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  13. DRORIKO Member

למד מהמקרה של סוף

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. Melikson24 Member

מה הטעם להחזיק שחקן בכוח? אם חלאיילי באמת מתעקש לעזוב אז עדיף למקסם את העסקה ולהתקדם הלאה.
    על העמדה שלו משחק השחקן היקר ביותר בהיסטוריה של חיפה, אתם תסתדרו.

15. italiano Member

לי זה נראה כמו משחקי מו"מ.

מצב נושא:
הנושא נעול.