מכבי חיפה - עונת 2023/24. אפטר פארטי.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏8/7/23.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Butragueño מנהלים

הוא הגיע יחד עם השחקן האגדי אלכסנדר זהבי

2. alexshw Member

עם בוקארי. לדעתי האחיין של הסופראייג'נט הגיע בקיץ 2010.

3. alexshw Member

פייר קורנו כבש אתמול את שערו השני בלבד בקריירה בהופעה מס' 254. הראשון הובקע במדי אוביידו ב' בספטמבר 2019 בליגה השלישית בספרד.

G.B7 אוהב/ת את זה.
  4. Sturridge Member

חמד גם נפצע. בקצב הזה סונדגרן ימצא את עצמו משחק חלוץ בקרוב.

גלצ, oranfu, G.B7 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  5. wings Member

אז ערוץ הספורט בכותרת שנטע לביא לראשונה בהרכב באוסקה מאז נובמבר וממשיכים בכתבה לציין "למעשה, זה היה המשחק הראשון של לביא בהרכב מאז המשחקים של הנבחרת מול רומניה ושווייץ במוקדמות היורו". הם יודעים הרי שזה מחזור שני בליגה שם והם היו בפגרה מאז תחילת דצמבר ונטע שיחק עם נבחרת ישראל בסוף נובמבר. אבל למה להיצמד לקטנות? "לראשונה בהרכב מאז נובמבר" זו כותרת יותר מעניינת. ואיך זה קשור אלינו? רק רציתי לציין שאל תחשבו שהוא לא מצליח שם ובדרך חזרה, גם אם ערוץ הספורט מתעקש.

אפרופו תקשורת. לעומת וואן וספורט5, הפודקאסט של אורן יוסופביץ' שמשודר גם ביוטיוב עם מליקסון ועוד כמה, לא רע בכלל. מעביר יופי את הזמן.

G.B7 אוהב/ת את זה.
  6. גלצ Member

שמתי לב שבכדורסל הפרשנות יותר נעימה מבכדורגל. בכדורגל הפרשנים נוטים להתחנף לקבוצות ולמאמנים מסוימים, בכדורסל הם יותר ישירים

7. alexshw Member

אין פה חדשות שהוא שחקן הרכב שם. שיהנה שם. כולי תקווה שהמועדון ימצא לו מחליף אמיתי.

8. DRORIKO Member

9. G.B7 ירוק עולה

גולדברג פשוט מדהים, שיחק משחק ורבע כמגן וזה היה לא טוב, אבל מהשנייה הראשונה שבכר שם אותו כבלם הוא נכנס לזה בצורה הכי טובה שרק אפשר לבקש, פשוט זכינו בבלם ענק.
    אני מאוד אוהב את זה גם שהוא מאוד רגוע לא מעיף כדורים ושומר על קור רוח בצורה נהדרת.

oranfu ו-VAR אוהבים את זה.
  10. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא גם שידרג את יכולות התיקול שלו לרמה גבוהה מאוד יחסית לבלם הישראלי. בהחלט זכיתם וזכינו כנבחרת. בכלל עם הפרישה של ויטור לכשתבוא מאוד מדאיגה אותי אישית.

נערך לאחרונה ב: ‏5/3/24
    G.B7 אוהב/ת את זה.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמח ששחר שילם כסף לאלה ששוב הורידו לנו נקודות...אין לי יותר מה להגיד.

12. alexshw Member

רפאלוב נשאר רשמית לעוד עונה.

Sturridge אוהב/ת את זה.
  13. Sturridge Member

יש חלום יותר טוב מלנצח את בית הדין, הפציעות ומת״א (בסדר הזה) ושרפאלוב יניף צלחת? צמרמורת רק מלחשוב על זה.

14. wings Member

הפסדנו וסביר להניח שעפנו. לא ננצח אותם באיטליה ואני גם די בטוח שדגו לא ינסה (חכו להרכב). הם גם לוקחים את המפעל הזה ברצינות לפי המשחק והחגיגות. כנראה משעמם שם במרכז הטבלה בארץ המגף.

יש גם חדשות טובות. חלייאלי נתן משחק טוב ואולי ישחק יותר בביטחון עכשיו. היו לו כמה משחקים חלשים בליגה באירופה. קינדה כבר חודש נראה טוב מאוד ככה שאפשר כבר להגיד שזו החתמה טובה מאוד ואולי יהיה פה עוד הרבה שנים. הוא עדיין בד"כ מוחלף ולא מסיים 90 דקות שזה כנראה החיסרון העיקרי בו. לבחור יש כדורגל, אין ספק.

לוסבוי זה חתיכת ילד מרגרינה שצריך לשלוח חזרה לפוטין בסוף העונה. אני מבין שכמו קינדה הוא הגיע לא בכושר, אבל הסבלנות שלי לפחות אוזלת.

15. VAR Member

מה מרכז טבלה? הם 5 נקודות ממקום שככל הנראה מוביל לליגת האלופות בעונה הבאה. "מרכז טבלה" באיטליה זה בלוף. ליגה חלשה מאוד השנה.

תקראו לי משוגע אבל אני חושב שאפשר לעבור. יריבה שכבר חודשיים נראית כמו שנראתה אתמול. ואת הקבוצה שמכבי חיפה פגשה אתמול היא מסוגלת לנצח ב6 מתוך 10 משחקים לפחות. כל מה שצריך זה טיפת אחריות (הקטע הזה של האדומים המפגרים חייב להיפסק), יכולת יותר אופיינית של כיוף ואת גולדברג כשיר. זה לא הרבה לבקש.

מצב נושא:
הנושא נעול.