לא ברור. המועדון מתנהל רע מאוד. בפועל הקבוצה לא התכוננה טוב לעונה וגם אין באמת קשר כבר לתקופת הכנה. המון שינויים מאוחרים. זה עוד לפני פציעות. לא חושב שבכר היה חוזר אם היה יודע איך זה יעבוד.
לא אומרים לא ל 3 מיליון יורו על פיירו. כמו שכתבו כאן, בטח לא אחרי הדחה מאירופה כבר בשלב הראשון. שיהיה לו בהצלחה. אף פעם לא הייתי מעריץ גדול של הבחור אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שהוא מאוד הצליח כאן, בטח יחסית ליכולות שלו. היה שותף לשתי עונות יפות באירופה. אני לא אתגעגע לכדורגל שלו אבל כן ליכולת הפיסית שלו לאנוס בלמים ברחבה.
כותרות שאוהבים במכבי חיפה: שוראנוב מקבל דקות נגד ריינה, כובש צמד, ויחי הודעת המערכת - "הרכש היה מתחת לאף". לא מביאים חלוץ, ונותנים לשוראנוב את ההזדמנות. ועכשיו ברצינות. מעניין כמה סוכנים הולכים עכשיו ליפול על המועדון שלנו עם כל מיני זרים שפעם נרכשו ב-10M ע"י איזו ליל והיום הם לא מצליחים להחזיק מעמד יותר מחצי עונה בקבוצה אחת.
פציעה צפויה. הוא לא עשה הכנה כראוי וכבר עם קצת עומס קיבל קרע בשריר הירך האחורי. הכשירות לא השתפרה כרגע מהעונה שעברה. גם בלי החלשות הסגל זה לא יספיק לאליפות.
פיירו ביוון תמורת 3.5 מיליון יורו כשהוא בן 29, יותר מפי 2 ממה ששילמתם עליו. כמו מכבי תל אביב, למדתם למכור בסכומים יפים מאוד.
הבעיה הכי גדולה זה העיתוי. אליפות שווה בכסף הרבה יותר מכל מכירה שאפשר לעשות. שחר רואה בכל הישג משמעותי, אפשרות לפרק את הכל. עכשיו יש צוות מקצועי רציני שאולי יכול איכשהו להלחם בזה, בניגוד לעבר ועדיין הוא היריב הכי גדול של המועדון. עשו לבכר כיפה אדומה. אם זה לא יעבוד, אני מקווה שיסיק מסקנות מהתקופה המאוחרת בב"ש ולא יחכה שנה וחצי. מאמן מצליח לא צריך להיאבק בבעלים דגנרטים.
לדעתי יעשה למכבי חיפה טוב. אם עגל כמו דין דוד עושה 20 שערים, לא רוצה לחשוב כמה יעשה חלוץ זר בסגנון שלו עם יותר איכות.