מכבי חיפה - עונת 2024/25. בכר חוזר לבנות שושלת חדשה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏16/7/24.

1. Sturridge Member

2. Butragueño מנהלים

עם כל הבלאגן של שנה שעברה (מינוי דגו, הרכש של ניצן, שחרור סבע, פציעת חזיזה, הורדת הנקודות בבית הדין), אם שרי היה נשאר, יש לי תחושה שהיינו מסיימים עם תואר.

oranfu ו-G.B7 אוהבים את זה.
  3. alexshw Member

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. Sturridge Member

זה יותר מצחיק (או עצוב) רגע אחרי שקשר אחורי זכה בכדור הזהב. אבל פה חיים איזה 20 שנים אחורה.

אם הוא לא היה כבר המשתכר הבכיר בקבוצה בהחלט הגיע לו שדרוג.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. G.B7 ירוק עולה

זה לפי דעתי שילוב.
    יכול להיות שהסיבה הראשית זה עניין השכר, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שכל תחילת עונה היו איתו סיפורים של מצב רוח של תנו לי לצאת לאירופה.

VAR אוהב/ת את זה.
  6. alexshw Member

לא כל עונה. הייתה מחלוקת ב 2021. אבל אוברייטדים של מכבי ת"א קיבלו כפול ממנו. איכות צריך לתגמל.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. VAR Member

8. Butragueño מנהלים

חודש אחרי שחתם אבא שלו דיבר על זה שרק רצה להרוויח כמו אצילי ולחתום ל5 שנים. בסוף חתם בהונגריה בשכר נמוך יותר משל אצילי וביותר מ50 אלף ממה שהציעו לו במכבי חיפה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. G.B7 ירוק עולה

ב2021 הוא אפילו ישב ביציע עד שהעניינים האלה סודרו, אבל גם ב-2022 זה המשיך במשך תקופה (בתחילת העונה) היה עם שפת גוף הכי כבויה בעולם, תראה את האין חגיגה שלו אחרי שכבש ב-4-0 על אולימפיאקוס במקודמות ליגת האלופות.
    מעבר לזה אין ספק שאין אייכות צריך לתגמל, אבל לפי דעתי זה העניינים הכספיים היו משמעותיים מאוד אבל לא הם בלבד גרמו לעזיבה שלו.

10. alexshw Member

לא רואה סיבה אחרת

11. oranfu Member

האבא אמר פה, וזה לא משהו שלא נאמר גם בעבר, שהוא לא היה מרוצה מהחוזה שלו במשך תקופה וכל פעם שיחקו משחקים במקום לשלם לו שכר שתואם את רמתו.
    הוא עזב בגלל כסף, כל מיני שופרות יכולים לספר מה שרוצים.

המועדון, כרגיל, מתחכם וחושב שהוא יותר חכם מכולם ואם שחקן בא בדרישות הוא יכול ללכת כי מי שהכי חשוב זה הנשיא והוא יודע הכי טוב.
    זה הקו חשיבה שגורם למועדון לחשוב שגוני נאור יכול להחליף את נטע, שלא צריך חיזוק לליגית האלופות כי זגורי מספיק טוב, שמאמן חסר נסיון (והצלחות) יכול להחליף את בכר ועוד ועוד.

12. G.B7 ירוק עולה

לא מסכים עם חלק מהדברים.
    דבר ראשון אני לא מסתמך על "שופרות" אני מסתמך נטו על הפרצופים שהוא עשה כל תחילת עונה.
    אף אחד לא חשב שגוני נאור יכול להחליף את נטע, אין שום תחליף ישראלי (גם לגיונר) שיכל להיכנס לנעליים הענקיות שלו (אולי אני מפריז, אבל העונה האחרונה שלו בירוק הייתה עונה ברמה היסטרית בקנה מידה ישראלי (בלי קשר בהכרח למספרים שלו), לגבי זרים ניסו להחתים זרים בפרופיל גבוה כתחליף בשבילו אבל אף אחד לא הגיע ואני מאמין שלא היה מדובר רק על עניינים כספיים. בסוף הגיע שואו באיחור ענק ווואלה לא היה שווה לחכות לצערנו (זה כבר כן על המועדון).
    לגבי הבחירה בדגו הוא עשה עבודה לא רעה בכלל, אבל אנחנו באמת שואפים להרבה יותר "מלא רע" ואולי מאמן זר היה מגיע להישגים אחרים? אולי... .

יצא לי לחשוב על זה לפני כמה ימים, עונת ליגת האלופות שלנו +אליפות, הייתה עונה אדירה בכל קנה מידה (וגם פה אולי אני מגזים אבל בזה אני מאמין). כאוהדי כדורגל אנחנו תמיד רוצים יותר טוב, עונה אחרי עונה, להראות התקדמות ומשיא אחד להגיע לשיא חדש נוסף, לא יודעים שובע וטוב שכך.
    אבל צריך להבין שאחרי עונה מטורפת כזו לגיטימי שתיהיה ירידה ברמה/באיכות (לאוהבי סרטי מארבל, אחרי 2 סרטים הנוקמים האחרונים, שהגיעו לפיק אדיר של 20 שנה של סרטים, הגיוני שהסרט הבא יהיה קצת פחות טוב), אנחנו צריכים מצד אחד לשנוא את זה ולהיאבק בזה והמועדון צריך למנוע את זה, אבל מצד שני גם אפשר להכיל דברים מסוימים אחרים (כמו עזיבה של בכר, כמו עזיבה של נטע לביא, כמו עזיבה של אצילי). לגבי תחליפים לבכר, לביא ואצילי פשוט אין.

את ההודעה הזו כתבתי ערב המשחק הראשון בליגת האלופות מול בנפיקה
    וגם אם חלילה היום לא ילך בצורה הכי אופטימית, אז חבל מאוד אבל כבר בשבת יש SOLD OUT בסמי עופר, נגד נס ציונה. אנחנו חיים בחלום, תהנו כל עוד אפשר וכמה שיותר מהרגעים האלו, יכול להיות שהם יחזרו גם עוד שנה אבל גם יכול להיות שהם יחזרו עוד 13 שנה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/11/24
  13. alexshw Member

גם תחליף בפרופיל גבוה לא הגיע כי רצו לשלם לו כמו לגוני נאור.

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. G.B7 ירוק עולה

התחליף בפרופיל גבוה היו זרים שהיו אמורים להיות על הנייר רכש גדול ומעולים בלשון המעטה, אבל גם בגלל עניינים שהם מעבר לכסף הם לא הגיעו בסוף. לצערי לא כל שחקן שהיא בפריימר ליג או בליגה הצרפתית הראשונה רוצה להגיע לישראל
    וזה לא סותר את העובדה שהיו עם ההגעה של שואו 2 מחדלים, הראשון זה התזמון שהוא אפילו לא יכל לשחק נגד יאנג בויז והשני היכולת שלו.

15. Butragueño מנהלים

היו כל מיני ניסיונות לא אמיתיים כמו צ'אלובה או אברז'יל

oranfu אוהב/ת את זה.