זה ששחר רוצה לחסוך בהוצאות בינואר זה לא דבר חדש, אבל אם בכר נותן יד לדבר הזה... לא נעים לי להגיד אבל הוא הולך בינואר להמשיך את ההתרסקות שלו כי זה לא חלוץ למכבי חיפה. גם לא כמחליף.
מהיקרים: הסכום שחיפה תשקיע בחלוץ זר - ערוץ הספורט מהיקרים: הסכום שחיפה תשקיע בחלוץ זר - ערוץ הספורט סיילה יגיע ללא דמי העברה: ''טכני מפיירו'' - ערוץ הספורט סיילה יגיע ללא דמי העברה: "טכני מפיירו" - ערוץ הספורט
גם אני טכני מפיירו אז מה. לא מומחה הליגה הגאורגית אבל; 1. זה פרופיל רכש של ליגה לאומית 2. להביא שחקן זר בגיל 30 זה ביג נו נו בעיניי 3. להביא שחקן בגיל 30 מליגה חצי חובבנית זה בכלל בעייתי
שרי הגיע בגיל 31. אתה לא מביא זרים בשביל לעשות עליהם אקזיט (אלא אם כן אתה מכבי פ"ת). אתה מביא זרים שישדרגו אותך. לגיל אין משמעות.
כי לא זכור לי מישהו שבא בגיל 30 מליגה כה קטנה. הרבה פעמים אם מבוגר, אז עם רזומה, ואם בלי רזומה אז צעיר.
יותר קרוב ללוסיו, שהגיע לכאן מהליגה השנייה בברזיל בגיל 27, עם עבר בליגה התאילנדית (וגם אצלנו הגיע אחרי שהיינו במשא ומתן עם הוגו אלמיידה וכולם ציפו לחלוץ בפרופיל אחר).
https://x.com/digitupbro/status/1867161740766818782 אלברמן חייב כבר ללכת. מיצה על מלא. לא לחינם עכשיו עולים שמות כל האקסים. זה אומר הכל על עבודתו.
הצוות הרפואי אמר שיש לו בעיה רפואית שתרדוף אותו כל העונה ואלברמן בכל זאת החתים אותו? קשה לי להאמין. זה חובבני בקטע מופרך.