השחקן אומר שהרגיש שלא ממש רצו אותו, הסוכן שלו אמר את זה, חבר שלו אמר את זה. העובדות הן שהוא העדיף ללכת למועדון אחר.
מכבי חיפה מתנהל כמו מועדון עייף ועצלן שחשוב שהשמש זורחת לו מהתחת. אם שחקן שלקח אצלך 3 אליפויות, הוא אליל האוהדים ושובר שיוויון בארץ, רוצה לחזור ותוך כדי התהליך מתהפך בצורה שלא זכורה לאף אחד, מוותר על כסף(!) והולך למועדון גדול אבל בכל הכבוד לא ברמה של חיפה, זה אומר שחיפה התנהלה בעצלתיים וביהירות, חשבה שאצילי בכיס שלה וגילתה שלא. אני גם לא קונה את התירוץ של הרב. אצילי פשוט הלך למקום שרצה אותו יותר(לא כלכלית, אלא בחיזור ובציפייה וכנראה גם צוות מקצועי שחשק בו יותר).
אותי בכלל מעצבן למה נותנים לאיש שכזה במה. אצילי אמור להיות בן אדם בוגר ואחראי. שיסביר בעצמו למה הוא עשה כזאת פניית פרסה. כל השטויות האלו מיותרות. זכותו לבחור לשחק בשביל בית"ר וחבל שהוא בעצמו הפך את העניין לסבון.
טוב לראות שלא הסתבכנו מול קבוצה חובבנית. יותר מזה לא צריך להגיד דבר. במשחקים כאלה אפשר רק להפסיד. לשמחתי עשינו את זה לקל, נראה כבר בעוד מספר ימים אם הקבוצה תוכל לחזור לעצמה גם בליגה.
הסיבה שעושים סיפור כי מנסים לחפות על משהו אחר. לא יודע מה קרה שם, אבל הסיכויים שזה קשור לרב שואפים לאפס.
יש את השורה התחתונה. התנהלות דפוקה מאוד, לא גברית, של אצילי. כאמור אף אחד לא טען שהוא חייב לחזור למכבי חיפה. יש צורה ויש דרך להתנהל. טוב שלא חתם במכבי חיפה בלי קשר להמשך העונה שלה. בפירוש לא מדובר במקרים שבהם מכבי חיפה לא נתנה הצעה מכובדת/לא רצתה להשקיע בהבאה או השארה של שחקן.
בשולי המשחק היום, שמתי לב לידיעה שהשייקנה הזה דוחה את הגעתו בשבוע. למה בעצם מכבי חיפה טרם ירדה ממנו? אל תגידו לי ששחקן ספק ממוצא בן 30, הוא חלוץ החלומות של בכר.
מסכים איתך. אם בכל זאת מתעקשים על חלוצים גרועים, בוא נריץ לצוות את השם של Artem Besedin. בניגוד לשייקנה, הוא חופשי חופשי בלי חוזה בלי כלום. כמו שאוהבים אצלינו.
יודעים כבר לכמה שנים איבדנו את חזיזה? יחזור ליובנטוס? צריך גם לפרגן כשמגיע, ניצחון על ריינה זה חתיכת הישג לקבוצה הזאת.