מכבי חיפה - עונת 2024/25. בכר חוזר לבנות שושלת חדשה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏16/7/24.

1. oranfu Member

הוא לא עושה את הדברים שציינת מתחילת העונה.
    אוהב אותו, אבל כל פרמטר אפשרי לבחון בו עבודה של מאמן הוא מקבל ציון נכשל העונה. כל פרטר ופרמטר.

alexshw אוהב/ת את זה.
  2. alexshw Member

החל מאימון פתיחה במחנה אימון.

3. Butragueño מנהלים

רשמתי על זה בדיון המחזור,

אבל בסופו של דבר, הבעיה הגדולה של בכר שהוא לקח את ההפסד לסבאח בתחילת העונה כ"מעידה" ולא כתמרור אזהרה.
    כבר אז ראינו שאין לנו גולרים, שחסר לנו "בשר" באמצע, ושאי אפשר לרוץ לעונה שלמה רק עם מוחמד וג'אבר.

במקום להביא מגן שמאלי וחלוץ, הוא הביא 2 קיצוניים שלא מקדמים את הקבוצה.

אגב, רוצים עכשיו את טוריאל. אני אגב חושב שהוא אחלה שחקן, ויש לו תקרה כמו של אצילי. הוא גם צעיר, זה שחקן שיביא מספרים גם לעונות הבאות. השנה הוא לא יציל את המולדת. אבל, וזה אבל גדול, אם הולכים שוב לשרוף שחקן כמוהו כווינג-בק, אז שיוותרו על זה כבר עכשיו.

VAR אוהב/ת את זה.
  4. italiano Member

מה הופך את טוריאל לאחד עם תקרה כמו של אצילי?
    בגילו אצילי כיכב בבית"ר ועבר לליגה הספרדית.

לפי התקשורת זה נראה שחיפה רוצה כל שחקן שנושם.

5. Butragueño מנהלים

יצא לי לראות אותו בחצי העונה של הפועל בליגת העל. יש לו בלטה כמו אצילי, כדורים מאוד מדוייקים מחוץ לרחבה.
    סתיו טוריאל בן 23-24? אצילי בגיל הזה היה בבית"ר, להשתמש במילה "כיכב" זה רק כי אנחנו יודע מה הוא היום.
    כשהוא עזב לגראנדה הוא היה שחקן טוב מאוד, לא יודע אם כוכב כמו שאנחנו מכירים אותו.

בכל אופן, לדעתי לטוריאל יש את אותה התקרה, הייתי מחתים אותו, ולא בשביל העונה, אלא לעונה הבאה.

6. oranfu Member

אני התרשמתי מטוריאל בעונה שעברה.
    לא יודע לגבי תקרה דומה לשל אצילי, אבל אנחנו צריכים שחקן כזה.

Bluekipper אוהב/ת את זה.
  7. VAR Member

אם הוא קיצוני ימני זו תהיה החתמה טובה, אבל שוב נשאלת השאלה בשביל מה ללכת על 2 זרים ב4 מיליון יורו בדקה 90 של חלון ההעברות ובתקופה שרק מעט שחקנים מוכנים לשמוע על מעבר לישראל כשיש אופציות כאלה.

זה כתב האישום היחיד של אלברמן לדעתי. אבל אני מניח שברגע שהביאו לו את בכר, זה מסנדל אותו לרקוד לפי החליל שלו.

Butragueño אוהב/ת את זה.
  8. alexshw Member

אין שום קשר בין מהלכי המועדון לבכר. אחרת כנראה היינו במצב טוב יותר.

9. VAR Member

מי עמד על רגליים אחוריות להחתים את נהואל ב2.5 מיליון יורו בדקה 90 של חלון ההעברות? מבטיח לך שזה לא שחר ואני משוכנע ב97% שגם לא אלברמן.

חוץ מבקשה של מאמן אין שום סיבה להחליף את שימיץ' בפדראו, ההגנה עבדה טוב מאוד בעונה שעברה.

וסברינה? מי במערכת מכיר אותו יותר טוב מבכר שאימן נגדו בליגה הסרבית?

10. alexshw Member

חבל שלא כזה אכפת לו להשאר בלי מגן שמאלי וחלוץ וחבל שמרכז השדה שלו תחנת מעבר ליריבות. ועוד חבל הרבה דברים.
    הסגל הזה לא מתאים לסגנון של בכר בשום פנים ואופן. ראו החל מסבאח. ומאז סבאח עוד איבדנו את פיירו וקורנו.
    בוא נתקדם הלאה ונפסיק להתלות באדם אחד. כבודו במקומו מונח.

במקום עבודה מאומצת של המועדון עונה אחת מוכרים לוקשים נשקיע בשחקנים ולא במאמן.
    עונה אחרת הבאנו את בכר בשביל לקחת אליפות (ודפקנו את כל הסגל על הדרך). זו עסקנות.
    אנחנו לא במערכת בחירות לכנסת. שיפסיקו למכור ססמאות.

תעבדו על יצירה של משהו חדש במועדון.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם ספרא באמת בעלים רציני כמו שמצפים ממנו, חיפה תצטרך להשכיב כאן סכום דימיוני כדי להחתים את טוריאל. אין לו סעיף שחרור לארץ, ולשחרר אותו בינואר זה מכה רצינית למאבקי עלייה. לא רואה את זה קורה.

12. Milevskiy Member

כל מילה.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אצילי היה אז הקפטן, מספרים טובים(9 ש, 10 ב), בקיץ שלאחר מכן כמעט לקח את בית"ר לבד לשלב הבתים של הליגה האירופאית.
    נראה לי שזו ההגדרה לכיכב.

טוריאל אחלה שחקן, לדעתי הוא בונה לעצמו מעמד רציני בהפועל אחרי שנים שלא היו שם כוכבים שהקהל התחבר אליהם, מצד אחד קשה לומר לא למכבי חיפה אבל מצד שני לכו תדעו איזו מהפכה יעשו בקיץ ואם יבוא זר על חשבונו ואז הוא הולך אחורה כשיש לו אפשרות להיות הפנים של הפועל החדשה והעשירה כנראה.

לגבי הווינג-בק הזכרת לי שאת העונה שעברה טוריאל פתח באשדוד, תאמין או לא אבל הוא שיחק נגדנו במחזור השני כמגן שמאלי.

14. VAR Member

הביאו מגן שמאלי.

הוא העדיף להשקיע כסף ב2 קיצונים מאשר בחלוץ. היו מועמדים למכבי חיפה בסוף החלון אבל הוא רצה רק נהואל.

מה לעשות שמכבי חיפה היא לא קבוצת אמצע טבלה בפרמיירליג והיא לא תוציא 10 מיליון יורו על רכש בקיץ אחד (והיא לא הייתה רחוקה מזה בכלל).

עמדות הכנף לא היו כל כך חלשות וגם אם כן, יש אופציות ישראליות סבירות (טוריאל, לאיוס שהלך למכבי ת"א). זה לא משהו שאפשר לומר על שוק החלוצים.

נכון שיש אחריות לאלברמן לשים סטופ לטירוף הזה אבל אז נשאלת השאלה למה הביאו את בכר מלכתחילה אם לא רוצים לתת לו את הכלים שהוא צריך. אז נתנו לו והתוצאה לפניך.

15. oranfu Member

לא רואה אותו מגיע בכל מקרה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 39)

1. de Middenweg
  2. VAR