מכבי חיפה - עונת 2024/25. בכר חוזר לבנות שושלת חדשה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏16/7/24.

1. Butragueño מנהלים

דוד יכול לעלות לטיסה הראשונה ולא נרגיש.
    לפחות מספר הנבדלים ירד.

במשך שנתיים צחקו עלי פה שדיברתי על אנאן חלאיילי שמפציץ בנוער ואמרו לי שחייבים קיצוני דחוף וששחקן נוער לא יעזור (ואז הגיע צ'יבוטה ואוננתם פה משמחה), לכן אני לא מתרשם מהבכיינות שלכם גם עכשיו.

2. Butragueño מנהלים

חחחחחחחחחחחחחח. אתה ענק.

איזה חרטוט.
    נתן למיליון שחקני בית דקות.

כיוף קיבל דקות כי המתחרה שלו היה פאקינג איתמר ניצן, ואפילו מולו לקח לדגו 10 משחקים עד שנתן לו לפתוח.

פיינגולד לא ראה דקות עד המשחק נגד פנאתנייקוס והיה בדרך החוצה. ממרץ שוב לא ראה דשא.

חלאיילי קיבל דקות כי אם לא היה משתף אותו הוא היה מגיע לאמן את הפועל עכו כבר בדצמבר.

שיבלי וסוף שיחקו ביחד אולי 5 משחקים מלאים וגם את הדקות שלהם הם קיבלו אחרי שהיה בפיגור וניסה לדחוף את כל השחקנים לדשא.

הוא לא נתן דקות לירין לוי, עומר דהן ודיסטלפד שהם כשרונות על.

אתה פרשן תוצאה שלא ראה משחק אחד של הקבוצה ולא מכיר את שחקני הנוער.

Roma אוהב/ת את זה.
  3. G.B7 ירוק עולה

דוד חלוץ שכבש 20 שערים בעונה האחרונה, אני מסכים שאם יגיע לפחות סביר אחר, הוא יגיע למספרים דומים.
    העניין הוא שצריך מישהו חדש שיכנס לתפקיד שלו.
    כי כשלא היה (או לא קיבלו הזדמנות what everׂ) זוהי התקופה שבגללה הפסדנו את האליפות.
    אני לא חושב שזה מופרך להגיד שלמרות כל העונה הפסיכית הזו אם פיירו/דוד לא נפצעים אנחנו לוקחים אליפות 4 ברצף.

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. Butragueño מנהלים

הפסדנו את האליפות מהרבה סיבות.

זו החלטה של מאמן מה לעשות כשחלוץ נפצע. זה לא אומר שהחלוץ הוא irreplacable בכל זמן נתון.

5. VAR Member

לא שאני חושב שיש (או יהיו) למכבי חיפה אופציות יותר טובות מדוד בחוד (במיוחד כשנראה שבכר הוא המאמן השני ברצף שלא מחזיק משורנוב), אבל יכול להיות שרק ההיפטרות ממכונת היח"צ שבאה יחד איתו הופכת את כל העסק הזה לשווה.

6. G.B7 ירוק עולה

לא רואה שום מאמן מחליט אחרת, חמד על הספסל כחלוץ שלישי לא רואה אופציה שדגו לא נותן לו לשחק בזמן ש-2 החלוצים פצועים.

אני כן מסכים שהפסדנו את האליפות מהמון סיבות, וגם כתבתי בסוף העונה שכנראה אפילו רק אם דבר אחד או 2 מתוך מיליון הדברים הלא שגרתיים שהיינו צריכים להתמודד איתם היה אחרת, היינו זוכים באליפות כי באמת שהיא הייתה על הרצפה.

בכל מקרה אם דוד עוזב, זה בסדר, אבל פשוט צריך מחליף וואלה כל עוד הוא לא איזה ענאן חלייאלי/יוסי בניון אני רוצה להאמין שלמועדון שלנו עם השאיפות שלנו יהיה חלוץ יותר בכיר משחקן נוער שעלה לבוגרים.

7. oranfu Member

איזה מחליף יכול להיות לו?
    ולא, דהן זה לא מחליף.
    אנחנו צריכים להוסיף חלוץ לסגל as it is.

G.B7 אוהב/ת את זה.
  8. G.B7 ירוק עולה

את דהן אני לא מכיר, יכול להיות שהוא חלוץ מדהים ויכול להיות שיהיה אפילו יותר טוב מדוד
    אבל רק תחשבו איך זה נראה שקבוצה שרוצה אליפות מתחילה עונה עם חלוץ מהנוער שלא הוכיח עוד כלום גם אם בנוער הראה יכולת אדירה (אני בטוח שזה מקרה שונה, אבל גם שובל גוזלן היה חלוץ פסיכי בנוער).

המינימום זה להישאר עם דוד ופיירו, האופציות הטובות לאחר מכן זה להביא חלוץ במקום או בנוסף...
    ולמרות כל זה אל תשכחו שהם כבשו יותר מ-40 שערים ביחד בעונה שעברה, ואמנם זה רק בתיאוריה ובמשחקי ה-"אם" אבל אני מתעקש על זה שאם שניהם לא היו נפצעים היינו אלופים.

9. alexshw Member

מאוד לא אוהב את ההתנהלות בקיץ. זרים כן חוזרים, לא חוזרים. שלא לדבר על זה ששני זרים חשובים עוד כלל לא הוחתמו והאמת אני כבר לא יודע אם אפשר יהיה למצוא מישהו ברמה.
    הכנה רעה מאוד. מכבי חיפה שוב נופלת בהפרעות כרגיל. אם כך, אני כבר לא בטוח שצריך את אלברמן.
    במקומו הייתי עוזב עוד לפני שנה.

10. Butragueño מנהלים

אז שהזרים לא יחזרו, הסיכוי שהליגה תפתח בזמן השנה די נמוך. אני לא רואה זרים בקבוצות אחרות מתנדבים להישאר בארץ בזמן מלחמה וכשאין ליגה סדירה. אתה מדבר כאילו הקבוצה בשלבי מוק' ליגת האלופות וליגת העל מתחזקת בהתאם.

11. alexshw Member

מי אמר שהליגה לא תפתח בזמן? בכללי רוב הפאניקה מייצרת תקשורת כרגיל. אירן לא צריכה לתקוף בכלל.
    הקבוצות מתכוננות. לתחושתי מכבי חיפה היא זו שבברדק ומתנהלת על מי מנוחות.

12. Butragueño מנהלים

אירן תתקוף או לא תתקוף - אני לא מנהל את הדיון הזה.

כרגע מכבי ת"א בעצמה, כולל הישראלים, לא חזרה לארץ מאז המשחק הראשון נגד פניבאז'.
    אף זר לא מתנדב לגור במדינה שטילים מרחפים מעל הראש. או במילים שלך - איום של טילים מעל הראש.

המצב בליגה לא טוב, הרכישות הנוצצות של הנמסיס שלך הן פאקינג לאיוס ויחזקאל.
    כל עוד אצילי ולביא לא יכולים לחזור, אין שום ישראלי שובר שוויון. לגבי הזרים, זה לוטו.
    הזרים היחידים שיסכימו לחזור הם כאלה שרוצים לברוח מהעוני של אפריקה ודרום אמריקה, או כאלה שחוו מלחמה באוקראינה ובסוף השרשרת תמצא כאלה שמתים לשחק כדורגל ואף אחד לא רוצה לגעת בהם. אם יש לך כזה אחד בשלוף, שלח קו"ח למכבי חיפה, אולי תמונה כיועץ.

G.B7 אוהב/ת את זה.
  13. alexshw Member

אני לא יודע. אני רואה שהזרים בין אם טובים ובין אם פחות טובים כן משחקים בארץ. מה אכפת לי מתירוצים.
    בפועל מכבי חיפה תמיד הנפגעת הגדולה מהפרעה זו או אחרת, גם אולימפיאדה ד"א. זו הוכחה להנהלה רעה מאוד.
    אי אפשר שאם משהו קצת משתנה, אתה נפגע כל כך. גרוע מזה, אני כבר לא בטוח אם לבכר אפילו אכפת.
    אחרת אולי הוא לא היה מאשר את הטיילת הזו.

14. VAR Member

מה אכפת לו מתירוצים. 3 הגדולות בארץ נחלשות, מכבי ת"א כדורסל הופכת בקיץ אחד ממועמדת לפיינל 4 לאחת מהנמושות של הליגה אבל זה הכל תירוצים וגלברמן צריך ללכת.

G.B7 אוהב/ת את זה.
  15. alexshw Member

אני רואה שזרים באים. הקבוצות מתכוננות כרגיל. רק במכבי חיפה אווירת אס"ק. מי האידיוט בכלל שנותן לזרים לצאת? תתאמנו, תתכוננו לחצי גמר גביע הטוטו ואז ליגה. לא מבין את האווירה הזו במועדון. זה נראה מאוד לא טוב.

ישראל לא נמצאת במצב של אוקראינה 2022. למה למכבי חיפה יש יצר השמדה עצמית? אתם לא מועדון מסכן. שוב כסף קונה הרבה דברים.