במועדון לא זוכרים מכת פציעות כזאת (זיכרון רע) - "זה חוסר מזל גדול". מועדון חובבני. אולי שיביאו איזה רב לבדוק את המזוזות.
כנראה שהם לא זוכרים את ינואר-מרץ 2024 (והיו מלא מכות פציעות גם קודם). רק שהעונה הם לא משחקים כל 3-5 ימים באופן קבוע במשך מספר חודשים. רשמתי כבר בתקופה מוצלחת של בכר, שדרוש צוות כושר ופיזיולוגיה טוב, גם במחיר פרידה מבכר, אם הוא לא מעוניין. קלארק עצמו ניצח לא מעט משחקים בתקופה של בלבול. זה משהו שאפשר לתקן ממש בזול ואני לא מבין מה הרציוניוליות של המועדון להמנע מכך.
לא צריך להיות אחידות, לפחות עד גבול מסוים. שחקן שעלה מהנוער ולא עשה כלום עוד, לא משנה מה הפוטנציאל שלו שישב בשקט, גם אם הוא צודק. הייתי מצפה שגם אם זה היה שחקן אחר אפילו שמות כמו עלי מוחמד, חזיזה, גולדברג שעשו משהו אצלנו גם יענשו! אבל מן סתם פחות או הרבה פחות.
לא שמעתי על מלמד עד לפני כמה דקות וכן גם הוא צריך להיענש (בכללי כל שחקן שעושה משהו לא טוב) אבל קבוצת כדורגל עם כל הביחד החשוב מאוד, צריכה גם להיות לפחות במידה מסוימת עם היררכיה, וזה גם אמור להתבטא בענישה ביחס למעשה.
אפשר להמשיך להיות ציני או להכניס לי מילים לפה- זה לא הופך אותך לצודק. תתייחס למה שאני כותב, ולא למה שאני לא כותב או מה שאתה מסיק. אזולאי גם צריך להיענש יותר ממה שקיבל, לרגע לא אמרתי אחרת, ואפילו כתבתי שכל שחקן צריך להיענש לפי חומרת המעשה אבל גם צריך להתחשב במעמד. וכן בדיוק כמוכם אני לא מתבייש להגיד שאזולאי היה צריך להעניש יותר או להעניש את חרמש פחות, בסופו של דבר הדבר החשוב פה זה היחסיות. וכן עם כמה שגם על אזולאי אפשר להגיד, מי הוא בכלל? על חרמש עוד יותר. חרמש<אזולאי.
הבעיה תקשורתית. בשביל מה לעשות פרסום רשמי של העונש. חרמש סך הכל התעצבן שהוא לא משחק. בסדר. מה הביג דיל? עם שחקנים אחרים לא עשו טרארם כזה מהעניין כה פעוט. לא מכיר שחקן שלא רוצה לשחק, אלא אם הוא ממש רוצה לעבור למועדון אחר ועושה על זה בעיות.
לא יודע אם זה מספק אבל זה ההסבר לפי כתבה בספורט 5 - "בכרמל הסבירו מדוע חרמש כן נענש והשניים האחרים לא. ברק בכר ערך לאחר האירועים של מלמד ואזולאי שיחה נוקבת בנושא, והבהיר כי הבא שיחליט לפעול בצורה שכזו יענש ואז הגיעה התנהגותו של חרמש". אני גם חושב שזה לא צריך לצאת החוצה בשום צורה, אבל ההסבר הזה הוא לגיטימי.