מכבי חיפה 2015/16 - עונה רעה מסתיימת בטעם מתוק עם גביע המדינה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by alexshw, Jul 16, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. סמואל אטו Member

למה לא?
    ותק נותן חסינות מביקורת?

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה גם דבר שאני לחלוטין נגד. שכל ילדיו של שחר יזכו לימים ארוכים עם בריאות ורק כל טוב. אני נגד מעין דיקטטורה משפחתית. אור שחר יכול להיות אחלה מנהל, אבל מספיק לראות את הבלאגן שדני פדרמן עושה בקבוצת הכדורסל של מכבי כדי לדעת שאני רוצה דם חדש. דם של מישהו שלא קשור למשפחת שחר. אני משוכנע ששחר ימצא איש מוכשר שיכול להחזיר את הקבוצה לצמרת. לצערי נראה שהזקן נשאר עד יום מותו בקבוצה ואם בנו כבר עכשיו עוזר בביזנס המשפחתי אז בנתיים הוא נכשל בכל החזיתות.

אנחנו בבעיה קשה. קשה מאד.

DRORIKO likes this.
  3. DRORIKO Member

הבעיה עם אור זה שאת ההתלמדות שלו הוא עושה אצל אבא שלו

de Middenweg likes this.
  4. Raulito Madridista

בתחילת העונה כתבתי שנראה שבניון הוא כמו רעל למכבי חיפה, בימים של הפיצוץ עם רוני לוי. אבל קצת קשה שלא לפרגן לו לאחרונה. הוא כובש שערים ובסטייל, הוא צריך לשחק מתחת לחלוץ. עזבו את זה שההתנהגות של הקהל שמקניט אותו היא מגוחכת - לא רואה סיבה שלא לפרגן לו. מכבי חיפה של המחצית הראשונה נגד בית"ר, זו שחוזרת מפיגור נגד קבוצה חזקה ומשחקת דרך האגפים עם חן עזרא וריאן - זו מכבי חיפה שצריך לראות. אני רוצה להעלות כאן נושא אחר - הרקורד של פלט לא רע בכלל, הוא חיית רבה. אבל אני רוצה לדבר על אלירן עטר. הוא פרח בתחילת הדרך בחיפה אבל פייר, מאז? - לא משהו. כן, חיפה קבוצה מוגבלת התקפית, ועדיין - אני לא יודע אם הוא מביא ערך מוסף כמו שחשבו. אני לא חושב שהוא היה איי-פעם סקורר יוצא דופן. חיפה משחקת לא רע בלעדיו.

5. DRORIKO Member

אתה ראית את המחצית הראשונה נגד רעננה? כשהם היו עם 11 שחקנים?

oranfu and WellNeverDie like this.
  6. Butragueño מנהלים

הבנתי שורמוט לא ממרוצה מהדקות שלו. להפועל הוא לא יגיע כנראה, לב"ש לעולם לא ישחררו אותו ולחו"ל הוא כבר לא ייצא.
    לדעתי הוא יכול לעזור לנו, אני לא הכי מת עליו כספורטאי, אבל הוא מהשחקנים הבודדים שיודעים איך לפרוץ בונקרים וסוג של משלים ליוסי בניון.

EsheD likes this.
  7. alexshw Member

עוד סוס מת? חסרות רכישות של שחקנים מעבר לשיא? לא ממש לא. ממש ממש לא. שילך להפועל.

oranfu likes this.
  8. Butragueño מנהלים

כי דרינצ'יץ' ובניון רק עלו מהנוער.
    תהיה פרקטי רגע, לא אומר שנבנה עליו. אחלה שחקן שיכול לעזור, פה זה מתחיל ופה זה נגמר

9. alexshw Member

עלות לא משתלמת. כאמור מעבר לשיא. בדיוק ציינת שתי סיבות למה לא.
    מכבי חיפה צריכה להתחרות על מי שבשיאו עכשיו או לזהות מי שיהיה בולט בקרוב.

oranfu likes this.
  10. DRORIKO Member

אוי ואבוי, אז עכשיו בניון הוא דוגמא ללמה להביא שחקנים אחרי שיאם? אנשים פה איבדו את זה לגמרי

oranfu likes this.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ורמוט יכול ללכת להפועל. במדי מכבי לדעתי רק מולנו הוא הציג משהו שנראה כמו כדורגל. אם כבר חיזוק אז עדיף היה ללכת על בראון. קישור עם ורמוט ובניון זה מתכון לאסון. לפחות כך אני מעריך.

12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ורמוט במכבי כבוי לגברי. הוא צריך מאמן שיתן לו ביטחון מוחלט,כמו שגוטמן עשה בזמנו. ועם כל זה הוא עדיין אחד השחקנים הטובים בליגה. הוא גם ישב בדיוק במשבצת שחסרה לנו בצד ימין,אם אני צריך לבחור בינו לבין ריאן/עזרא... מקבל אותו אלינו בברכה.

13. Butragueño מנהלים

למה אתה נשמע כזה דרמה קווין? איבדו את זה לגמרי? תהיה ריאלי בתגובות שלך בן אדם ..
    לא אמרתי בשום רגע שבניון הוא דוגמה למה מביאים שחקנים אחרי שיאם, ובכלל לא נכנסתי לעניין אם הוא בשיא או לא.
    ציינתי את דרינצ'יץ' ובניון כתשובה לאלכס שטען שורמוט סוס מת. אז ציינתי שחקנים שגם הם הגיעו אלינו סוסים מתים. לא אמרתי ולו לרגע שנביא רק שחקנים בין 35 ומעלה כי בניון כזה. וצר לי שזה מה שהצלחת להבין.
    רציתי לענות לאלכס, לגבי התשובה שלו ("העלות לא משתלמת"), שעזריאל ונדלובו הגיעו במליונים, מזל שלא הגבתי את זה. כי כבר היית נופל עלי שעכשיו הם הדוגמה ללמה להביא שחקנים ביוקר.

תנסה אולי לעבור על התגובה של @EsheD.

@alexshw , @de Middenweg
    הקבוצה שלנו כרגע בינונית מינוס, ואין לנו באמת שחקן שיכול לתת היצירתיות כשהמשחק לא מניע (גם בניון ועטר נעלמים ל70 דק' לפעמים), ואנחנו בינואר, ככה שרכש מסיבי ובנייה מחדש לא נעשה כרגע. ככה שאם מציעים לי את ורמוט, אני לוקח אותו ב-2 ידיים. אתם מדברים כאילו הקבוצה שלנו שופעת בשחקנים מסוגו. כמו שאשד אמר, אתה לא יכול לבנות על עזרא/עטר/ריאן כ-3 שחקני אגף, אז אפשר לתת לורמוט להשתלב. ואל תכנסו עכשיו לעניין של שחר ישלם לא ישלם, זה כבר דיון אחר ארוך ומייגע. בסופו של דבר, ורמוט הוא שחקן שיכול רק לעזור לחיפה.

Last edited: Jan 21, 2016
    EsheD likes this.
  14. Turgi Guest

הלוואי

15. alexshw Member

פה חשדתי

Thread Status:
Not open for further replies.