מכבי חיפה 2019/20 - אולי הפעם?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Butragueño, ‏17/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאמן טוב, אבל לא מאמן צמרת. כך הייתי מגדיר את בלבול. בסופו של דבר הפער בינינו למכבי ת"א גדול מדי. ללא ספק שהם יותר טובים מאיתנו, אבל בליבי אני מאמין שהפערים לא עד כדי כך גדולים. זה היה מביך איך שיחקנו בארבעת המשחקים נגד האלופה. לבלבול לא היה שום רעיון איך לנצח את איביץ'. הקבוצה שלנו תמיד נראתה ללא שום התלהבות, כאילו שכבר ידעו מראש שהם עומדים להפסיד. אני מאחל הצלחה למרקו, אבל הוא לא מאמן שמוביל קבוצה לאליפות.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכר עכשיו רשמי מאמן מכבי חיפה. אני די ניטרלי בעניין. ברור שיש לנו עכשיו את המאמן הישראלי הכי טוב, אבל האם גם יצליח בביצה הכרמלית? האם שחר יעזור לו עם רכש? אז נהדר שיש לברק קשר רגשי איתנו, אבל זה לא יעזור לו אם שוב נפסיד ארבע משחקים למכבי ת"א...

אני בפרוש לא קופץ לשום מזרקה בעיר...

3. alexshw Member

בהצלחה לברק. לדעתי עושה טעות.
    אם יגבור על שחר, הוא גאון.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בשעה טובה ומברוק, בידיעה שאנחנו כבר לא במשוואה הזאת, מאחל לברק בכר את כל ההצלחה והגעה ליעדים , יש למכבי חיפה כלים מספיק טובים כדי להתמודד הרבה הרבה יותר צמוד למכבי ת"א עם חיזוק נקודתי מאוד.
    ברק בכר בא עם קבלות מוכחות וכמובן גם עם סימני שאלה, כמו לכל אחד אחר. איך יצליח לבחור זרים, והאם יוציא את המקסימום כמו שעשה בתחילת הקדנציה בבאר שבע ובטח לא כמו שעשה בשנתיים אחר כך. כוכבים זה כבר קטן עליו הוא התמודד עם שחקנים הרבה יותר מנוסים, מוצלחים וסופר סטארים בבאר שבע, לרוב בהצלחה מרובה. מבחן לא קטן זה ירדן שועה, עם מיכאל אוחנה ברק בכר לדעתי נכשל, במקרה של שועה מדובר באידיוט רציני, בניגוד אגב לאוחנה שממש לא היה בעייתי , ברק בכר נוטה ללכת על השחקנים היותר מנוסים ולא בטוח איך הוא בלטפל בשחקנים שצריכים את היחס האחר כדי להתפתח ולהיבנות.

בכל מקרה בהצלחה, יש המון אוהדים שלנו שזה צובט להם ולא יודעים איך לאכול את זה. אני לחלוטין מאחל לו להשיג את כל היעדים ואני אשמח לראות את חיפה פורחת תחתיו, יש לו מבחן גדול עם קבוצה שרגילה לכשלונות כבר עשור שלם. אבל מה זה עשור לעומת 40 שנה...

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

oranfu, Ajax Amsterdam ו-LFC-Gerrard1 אוהבים את זה.
  5. קשר שמאלי Member

מסכן בכר. יפילו עליו בעונה הבאה את הכישלון של הקסקט והבובות שלו, כמו שהפילו העונה על בלבול

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/20
  6. Ajax Amsterdam Member

צובט לראות את בכר במקום אחר, אני מאמין שכל האוהדים שלנו מייחלים להצלחתו (כמובן לא על חשבוננו).
    אולי קצת ילדותי מבחינתי, אבל אני מקווה שזו רק גיחה ושביום שהתנאים יתאפשרו הוא יחזור לטרנר

Sir Alex Ferguson ו-LFC-Gerrard1 אוהבים את זה.
  7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בלבול לא נכשל השנה, במידה והסגל ישאר כך גם בשנה הבאה המקום השני לא יהיה כישלון. השאלה הגדולה היא מה תהיה הדרך.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

G.B7 אוהב/ת את זה.
  8. LFC-Gerrard1 Member

דווקא לא חושב שזה ילדותי.
    ,
    כבר היום אני יודע שביום שקלופ יעזוב (חס ושלום טפו טפו טפו) אני אפנטז על חזרתו.
    בדיוק כמו שאני מייחל לחזרתו של ג'ררארד לקבוצה.

נראה לי הגיוני שתרגישו ככה לגבי בכר ומליקסון/ברדה.
    זה אולי לא ראציונלי, אבל זה מרגש.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  9. italiano Member

בהחלט צובט. יצבוט עוד יותר כשיגיע לטרנר כמאמן היריבה.

מאחל לו המון בהצלחה. מקווה שיקח אליפות. אוהדי מכבי חיפה קיבלתם את המאמן מס׳ 1 בארץ.

oranfu ו-G.B7 אוהבים את זה.
  10. zivmay Member

הזוי לראות את ברק בקבוצה אחרת, משום מה הוא לא למד מטעויות ולוקח איתו את דרור שמשון.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  11. קשר שמאלי Member

שמשון הוא מהחבר'ה של דודו דהאן לא? אני זוכר שהוא היה בהפועל תל אביב בתקופה שדהאן היה שם חזק בעניינים

12. Jefecito Member

מכבי חיפה נמצאת במקום אחר לגמרי מהשנים הקודמות. בפעמים הקודמות שהגיע מאמן חדש, הקבוצה הייתה מפורקת. חתיכת אתגר יש לבכר, אבל אם יש מאמן ישראלי שיכול למנף את זה להצלחה, זה רק הוא.
    אגב לדעתי, אם בכר לא היה פנוי אז בלבול היה ממשיך.

13. Raulito Madridista

יום חג למכבי חיפה, העבודה הקשה באמת נעשתה בקיץ האחרון על אף שהשלב הזה בין "טוב" ל"טוב מאוד" הוא מאוד-מאוד מאתגר. בכר, אני מניח, למד מה עשה לא בסדר בשנה וחצי האחרונות, הוא ווינר, נראה את מכבי חיפה מגוונת במערכים שלה (שלושה בלמים זה לא נחשב). הוא לא היה מגיע בלי הבטחה שיוכל לחזק את הסגל, על הכוונת: קשר אחורי ושחקן הגנה. אני מניח שהוא יצליח לסדר את הבורג אצל שועה לפחות חלקית. יש המון כישרון בחלק הקדמי. הפסימיים יגידו שניקיטה לא ידפוק שוב 20 גולים, אבל חזיזה היה בעונת בכורה ויש פוטנציאל, פלקושצ'נקו מסוגל לכבוש, שרי היה לא יציב לדעתי. את ווילדסחוט הייתי מוכר אם יש הזדמנות והמכה הגדולה היא החוזה העלוב של רמי גרשון שהוא לא שחקן כדורגל אלא נשוי לדוגמנית. מכבי חיפה צריכה לעבוד קשה בקיץ, בכר אכזב בבחירת השחקנים שלו בפעם הקודמת, שלא יסמכו שם על 'קיץ קשה' בקריית שלום ולא יתפסו לקט(י)נות.

14. alexshw Member

15. oranfu Member

אחלה.

בשורה התחתונה, כל עוד ההנהלה (כלומר שחר) לא יחליטו שחשוב להם לקחת תואר - זה לא ישנה הרבה.

אגב, זה חוזה רק לשנה אחת לפי מה שאני מצליח להבין. למה?
    אין ספק, הצהרת כוונות רצינית של המועדון...

מצב נושא:
הנושא נעול.